Eddig bírta Sam Fisher védelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.........hmm hát mert azért fizetnek a hackernek hogy feltörje a konkurenciát............sokkal jobb befektetés
KaszaN
Az elejétõl kezdve, amikor kijött errõl a védelmirendszerrõl a hír, már akkor tudtam, hogy hiába mert úgyis feltörik. Ha valamit kitalálnak, a hackerek is kitalálnak valami újat, annak feltörésére, és így továb. De nemértem, mértnem bérelnek fel egy hackert, hoyg csináljon nekik egy feltörhetetlen védelmirendszert. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

....nem fizetett az ubifost, ha dobtak volna pár ganyit talán hónapokig nem tudták volna feltörni...........ugy kell nekik minek degradálódtak az EA szintjére
dronkZero
Azé' vicces, hogy csinálnak egy kémes játékot, amiben kb 3 másodperc bármilyen számítógépes kód "feltörése", aztán csodálkoznak, hogy ezen játék védelmét 3 másodperc alatt feltörik... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

razor, you're not the sharpest blade in the drawer <#buck>
..ott van (az nfo-ban) leirtak a fiuk, szerintuk ok megcsinaltak rendesen, nemcsak server emuval dolgoznak mint a reloaded es a razor. kivancsi leszek mi lesz a vege, ez a drm kicsit felkavarta vegre az allovizet a major crack csapatoknal..

Commodore Plus4 forever!

kozik
Mint azt a Razor1911 megirta a Settlers7 torese kapcsan (is), a Skidrow megoldas csak az AC2-hoz mukodott es amugy sem igazan tores volt, csak kihasznaltak egy hibat, szoval vegleges toresrol ne beszeljunk mar..
T. cikkiro, tessek szepen utanaolvasni.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Hajrá.....2011 (lehet elõbb)nagy bejelentése meg az lesz hogy UBI játék csak konzolokon és teljesen jogosan.
NEOreg3
van internete =/= a Föld bármelyik pontján bárhol és bármikor van internete

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha a cracket/játékot le tudja tölteni, akkor csak nem olyan nagy kérés 1 folyamatosan net kapcsolat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

rengetegen töltik le csak a cracket az eredeti játékukhoz.. ami azért elég elgondolkadtató..
Ezeket az ubi játékokat érdemesebb letölteni mint megvenni, mert a feltört verziok jobbak mint a rendesek.

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Narxis
Tök mindegy, a vásárlók akik fizettek érte nethez vannak kötve, aki meg ingyen letöltötte az azt csinál amit akar.

Rage47
nincsenek is szerverproblémák 😮
Narxis
Multiplayer is mûködik....ezt elég rendesen becumizta ubi.