Nyílt levélben számolt le a flash technikával Steve Jobs
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad van, de csupán 50millió géprõl van szó.
Ez semmi. A több milliárdos gépparknak ez nincs a fél%-a sem.
Az Adobe részvényesit már most is lehet piszkálja az Apple lépése. Buktak 50milliónyi gépet. És?
Azt felejtik el az op. rendszerek írói, hogy csak az a rendszer életképes amihez vannak alkalmazások, ráadásõl olyanok amik kompatibilisek egymással. Képzeld el, hogy minden rendszernek mondjuk saját képformátuma lenne ami nem kompatibilis a másikkal... Vagy saját zenefomrátumuk. Tehát egy ilyen versenyben szinte biztos vagyok, hogy az Apple fújna visszavonulót.
Képzeld el, hogy nincs pl. PhotoShop Mac-re... A grafikusok kénytelenek váltani.
Vagy vannak, de bizonyos feature-k ki vannak hagyva (butított, indok: mivel az os zárt, és az Apple még csak segíteni sem hajlandó ezért a kérdéses részeket az iMac-re szánt PS nem tartalmazza...)
Lehet lenne piskolág az Apple részérõl.<#eplus2>#eplus2>
Ez semmi. A több milliárdos gépparknak ez nincs a fél%-a sem.
Az Adobe részvényesit már most is lehet piszkálja az Apple lépése. Buktak 50milliónyi gépet. És?
Azt felejtik el az op. rendszerek írói, hogy csak az a rendszer életképes amihez vannak alkalmazások, ráadásõl olyanok amik kompatibilisek egymással. Képzeld el, hogy minden rendszernek mondjuk saját képformátuma lenne ami nem kompatibilis a másikkal... Vagy saját zenefomrátumuk. Tehát egy ilyen versenyben szinte biztos vagyok, hogy az Apple fújna visszavonulót.
Képzeld el, hogy nincs pl. PhotoShop Mac-re... A grafikusok kénytelenek váltani.
Vagy vannak, de bizonyos feature-k ki vannak hagyva (butított, indok: mivel az os zárt, és az Apple még csak segíteni sem hajlandó ezért a kérdéses részeket az iMac-re szánt PS nem tartalmazza...)
Lehet lenne piskolág az Apple részérõl.<#eplus2>#eplus2>
gonolom minden vasnak meg van a funja.
Én csak azt nem értem, hogy mi olyat nyújt 500-ért az iMac.
amit mondjuk egy másik hasonló árban mozgó gép nem tud
Kíváncsian várom mit fog írni<#vigyor4>#vigyor4>
Én csak azt nem értem, hogy mi olyat nyújt 500-ért az iMac.
amit mondjuk egy másik hasonló árban mozgó gép nem tud
Kíváncsian várom mit fog írni<#vigyor4>#vigyor4>
Fõleg az Adobe részvényesei között. Azért ne legyünk már ennyire naivak, ezt a meccset nem óvodások játsszák, akik a homokozólapáton vitatkoznak. 😛
Én az Adobe helyébe, legközelebb egyik termékemet se adnám ki az Apple gépeire, hogy megérezzék, Ps, After Effects, vagy Premier nélkül dolgozni...lenne nagy anyázás...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Vigyázz, mit kérsz, mert mindjárt jön Ulkesh és elmondja! <#ijedt>#ijedt>
"Az Apple a nyílt szabványokat támogatja, "
ezt a sz@r dumát. A cég egyetlen rendszere sem nyílt.
Ráadásúl még csak nem is lehetett telepíteni semmilyen más gépre az op.-jait, csak azóta amióta intel platfromon futnak. Hát ez érdekes felfovága a nyíltnak.
Tehát õ támogatja a nyíltat, ha az nem az õvé. Mert az övé zárt. Hát ez egy hülye logika: adjál nekem mindent nyíltan, tõlem meg aztán várhatod. Én az Adobe helyében nem szenvednék a céggel. Ha nem kell, hát nem kell. Az Apple a pc szektor picike részét fogja csak le. Réteg gép.
Sõt utánna néznék, hogy hogyan lehet úgy módosítani a flash-t, hogy mac alatt még vélettlenûl se indúljon el semmi ami a flashez közhetõ (értem ez alatt az összes videómegoszto oldalt is)
Aztán mikor a mac tulajok rájönnek, hogy gy.k. a cég börtönbe zárta õket (mert a rendszere csak saját magával kompatibilis és ezért pl. semmilyen más pl. flash nem fut le) majd õk ki fogják kényszeríteni a gyártótól, hogy váltson.
Amúgy soha nem értettem ezt a mac-es õrûletet. Mi olyat tud nyújtani az a vas amit más hasonló áru cucc nem tud. Egy jó iMac gép fél milla is lehet. Mi olyat tud az a gép amit egy másik félmillás vas nem tud (nem kell híú ábrándokat kergetni az iMac gépek nem a tudásuk miatt kerûlnek ilyen sokba...)
ezt a sz@r dumát. A cég egyetlen rendszere sem nyílt.
Ráadásúl még csak nem is lehetett telepíteni semmilyen más gépre az op.-jait, csak azóta amióta intel platfromon futnak. Hát ez érdekes felfovága a nyíltnak.
Tehát õ támogatja a nyíltat, ha az nem az õvé. Mert az övé zárt. Hát ez egy hülye logika: adjál nekem mindent nyíltan, tõlem meg aztán várhatod. Én az Adobe helyében nem szenvednék a céggel. Ha nem kell, hát nem kell. Az Apple a pc szektor picike részét fogja csak le. Réteg gép.
Sõt utánna néznék, hogy hogyan lehet úgy módosítani a flash-t, hogy mac alatt még vélettlenûl se indúljon el semmi ami a flashez közhetõ (értem ez alatt az összes videómegoszto oldalt is)
Aztán mikor a mac tulajok rájönnek, hogy gy.k. a cég börtönbe zárta õket (mert a rendszere csak saját magával kompatibilis és ezért pl. semmilyen más pl. flash nem fut le) majd õk ki fogják kényszeríteni a gyártótól, hogy váltson.
Amúgy soha nem értettem ezt a mac-es õrûletet. Mi olyat tud nyújtani az a vas amit más hasonló áru cucc nem tud. Egy jó iMac gép fél milla is lehet. Mi olyat tud az a gép amit egy másik félmillás vas nem tud (nem kell híú ábrándokat kergetni az iMac gépek nem a tudásuk miatt kerûlnek ilyen sokba...)
Abban igaza van a az Adobénak, hogy az Apple a saját üzletét félti. Ha lenne flash erre az op rendszerre, fél-egy éven belül biztos rengeteg alakalmazás születne, mert ha jól tudom olyan 50 millió készülék fut ezzel az op rendszerrel (iphone+itouch+ipad), így piac biztos lenne.
Persze így az Apple nem gombolhatna le fejlesztõként 99 dollárt, meg a haszon 30%-át, és rögtön lenne hiszti.
Persze így az Apple nem gombolhatna le fejlesztõként 99 dollárt, meg a haszon 30%-át, és rögtön lenne hiszti.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
"Az Apple a nyílt szabványokat támogatja"
LoL, jót röhögtem ezen! Az oprendszerük mióta nyílt? És a fájlformátumok amiket használnak?
LoL, jót röhögtem ezen! Az oprendszerük mióta nyílt? És a fájlformátumok amiket használnak?
Na gyerünk had jöjjön az apple fikázás (úgyis az lesz ennek a forumnak is a sorsa)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az ifon meg ipad elsõ 100-200ezer vevõje a fejlesztõk, a sok-sok meggazdagodásban reménykedõ lúzer, akik közül csak páran futnak be a programjukkal. 😄
Flash esetén eléggé lecsökkenne ez a szám.
Flash esetén eléggé lecsökkenne ez a szám.
Ha üzlet lenne a Flash-t feltenni, akkor támogatná az Apple kézzel-lábbal. Nem az. Minek ezt túlragozni? Az 1%-os "esés" az nem esés, maximum korrekció de inkább az sem...
iSS!
← ElőzőOldal 10 / 10