8
-
#8 -
#7 már van olyan -
metaljesus #6 nincs a miniatürizálással semmi gond, én egy szemüvegkeretbe rejtett kamerát el tudnék viselni :) -
#5 Ha japán csajszi kezében akkora ez a fényképező akkor az azt jelenti, hogy én meg sem tudnám fogni. Jó nagy faszság ez a miniatürizálás, volt egy idő hogy a mobilok is összefele mentek, utána szerencsére rájöttek, hogy eu ember nem tud megnyomni egy mikronnyi gombot... -
duke #4 Ez ugyanaz mint az ebay-es kulcstartos "kemkamera", csak mas burkolattal, es 15 -szoros arral :)
azert vakut tehettek volna ra :) -
darkhill #3 A telefonomnak nagyobb optikaja van.. lehet 1280x960as felbontas de hogy az optika nem kepes ilyen felbontast kiszolgalni az egyertelmuen latszik. nagy felbontas sz@r minoseg, csak a helyet raboljak az ilyen megoldasok. (a felbontas lehuzasa segit, de hogy azt hol lehet beallitani kijelzo nelkul azt nem tudom elkepzelni) -
kvp #2 Itthon az 1 ev kotelezo, ha 10 ezer forint felett van az ara. Szerintem ekkora meretben mar van kameras mobil is, tehat ha csak fenykepezogep, akkor en a kovetkezo extra feature-oket raknam ra:
-beepitett es kihajthato usb dugo
-teljes hatlap meretu lcd
-menu navigacio a tetejen levo 4 gombbal
-utesallo kivitel
-optikai zoom (3x, elektromagneses szervoval)
-ajandek kulcstarto karika
-es a legfontosabb: a telefonoknal jobb minosegu szenzor, mert a pelda videok alapjan meg a 14 ezer forintos sony-ericsson telefonom is szebb videokat csinal -
#1 1honap gari?
kenjek a hajukra.nem mintha 2ev garival erdekelne