15
  • Etinger
    Mondjuk valószínűsíthető. A Bungie egy nagyágyú. Amit furcsállok, hogy mégse tudta azt elérni amit a Valve, a Maxis vagy épp a Blizzard.
  • Sadun Tryst
    elolvastam az eredeti cikket és ott nem azt írják, h akkor fixen a bungie átveszi a modern warfare fejlesztését, hanem csak annyit h elképzelhető h a jövőben átveszik... azért nem mind1.
  • NovaTerra
    Biztosra veszem, hogy ők profi gazdasági elemzőket foglalkoztatnak és úgy lövik be az árakat, hogy a cég a legjobban járjon.
  • richard45
    *tizenezreket
  • richard45
    Hmm, érdekes stílusod van, na mindegy. Nem, véletlenül se vagyok belső ember, csak valahol olvastam, a kommentembe írtam is hogy "elméletileg", nem azt hogy 110% hogy biztos így van (de én el is tudnám képzelni hogy ilyen aljas húzást csinálna az Activison).
    Egyébként én se azt mondtam hogy 1 FT dobják hozzám a játékot, de azért amilyen pénzeket elkérnek ma egy játékért az már szerény véleményem szerint pofátlanság, és persze utána ők sírnak hogy "jaj a csúnya pécések levarezolták a xy játékot, meg stb stb", hát ilyen árak mellet ne is csodálkozanak, persze tudom valaki akkor is lewarezolná hogy ha barátibb árak lennének, mert hát ugye úgy kényelmesebb, de szerintem jobban fogynának a pc-s játékok ha nem tienezreket kérnének el egy szaros játékért amiknek ma a játékideje nem haladja meg szinte az 5-6 órát (persze vannak kivételek).
  • Kerub
    Nem értem. A Bungie lelép a Microsofttól, mondván szeretnének kicsit függetlenül munkálkodni. Erre belépnek a "nem éppen arról híres hogy szabad kezet add" Activisionhoz. Hogy is van ez?
    És akkor most mi van a Halo filmmel?
  • NovaTerra
    Te belső ember vagy? Vagy egyszerűen a nyiolatkozat háborúból eldöntötted, hogy kinek van igaza? "Pénzéhes kiadó" - ez a legnagyobb LOL!!! Szerintem is adják ingyen a játékokat, én örülnék, a részvényesek már kevésbé.
  • hodobaj
    Ennél az Act-Blizz pénznyelőnél csak az EA a nagyobb léhűtő.
  • Narxis
    Minden kiadó pénzéhes, csak van amelyik nem vállalja ennyire nyíltan mint az Activision.
  • EnxTheOne
    Call of Duty 17 : Sci-Fi warfare :D
  • richard45
    Miért talán nem jogos a rinyálás? Az Infinity helyében én is lelépnék egy ilyen pénzéhes kiadótól. Azért az IW se hülye hogy most már amíg világ a világ csak is COD-ot fejlesztenek, ráadásul az Activision jól átb*szta őket mert elméletileg a Modern Warfare 2 után új projectbe kezdhetek volna de az Acti továbbra is követelte a jó kis futószalag címüket. Ennyi.
  • Hegi90
    Ennyi...
    Infinity ward mindig rinyál valamiért, nem csoda, hogy minden kiadót ott kell hagynia. Bíztam én az Activision-ben, hogy még sem olyan hülyék ezek ;)
    hajrá
  • richard45
    *Modern
  • richard45
    Fasza, akkor elképzelhető hogy a következő Moder Warfare-ban már kis zöldlények agyvelejét loccsanthathatjuk majd ki, akik mögött természetesen a világuralomra törő csúnya oroszok állnak?
  • Julius Caesar
    Modern Warfare sci-fi FPS? Modern Warfare 3: Halo Universe