A Jonah Hex lesz a nyár képregényfilmje?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Bocsi, de Vasembernek nem jelmeze van, hanem egy ultramodern protézise 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Stefling
Ha Megan Fox van benne, mindenképp érdekel 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Ha már a vadnyugati darálásnál tartunk,nekem inkább ez a várós:
http://www.traileraddict.com/trailer/the-warriors-way/promo-trailer
Kissé hosszúra vágott trailer,de érdemes végignézni...
Szerintem ez eléggé a valóságtól elrugaszkodó jelmezes hõs. Nekem úgy rémlik mintha a képregényben a fõhõs Clint Eastwoodról lenne mintázva (persze õ már öreg a szerepre). Megan Fox csak a film vizuális értékéhez fog hozzátenni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Várós kis film ez! Feltûnt valakinek a néger csávó a Fringe-bõl?
Szolnokboy1
"Szóval kicsit olyan, mint egy vadnyugati Batman."

egy párszor össze is állt Batmannel és még pár Justice League taggal, amikor azok visszamentek az idõben. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Waterhorse
Ha valakinek nem jönnek be a valóságtól kissé elrugaszkodó jelmezes Marvel- vagy DC-hõsök ...
akkor nekik X-Men lesz a megoldás. (motoros szerkók)
akkor nekik Farkas lesz a megoldás. (flanel ing+farmer+bõrkabát)
akkor nekik Hellboy lesz a megoldás. (ballonkabát)
akkor nekik Szellemlovas lesz a megoldás. (motoros szerkó)
akkor nekik Megtorló lesz a megoldás. (halálfej mintás póló)
Elég hétköznapi hacukák.

Egyértelmûbb lett volna valami ilyesmi:
Ha valakinek nem jönne be a jelmezes Batman vagy Vasember...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Amúgy nekem azért fura ez a trailer, mert Jonah Hexnek nincs semmilyen természetfeletti képessége, mint a többi Marvel és DC szuperhõsnek, legalábbis a wikipedia szerint. Szóval kicsit olyan, mint egy vadnyugati Batman. Ezt a trailert viszont így nem értem. 😊
Varom kivancsi vagyok ra. De kar, hogy John Malkovich keves filmben van mostansag... Es gondolom ebben is rosszat jatszik.😊
ARCÁRA FAGYOTT A MOSOOOOOOOOOOLY!!!!!!
"Ha valakinek nem jönnek be a valóságtól kissé elrugaszkodó jelmezes Marvel- vagy DC-hõsök"

Egy valóságtól elrugaszkodott DC hõsrõl van szó.
persze. de havi több száz képregény jelenik be, ne csodálkozz, ha csak párról hallottál.
nagyon tuti film lessz szerintem ,már amiota hallottam hogy film lessz belöle azota várom
Broafka
lehet, hogy csak tõlem esik távol a képregény újságos, de az ilyeneket nálunk is lehet kapni? Errõl még nem hallottam amúgy

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bírom az ilyen kaliberû filmeket. Még anno Wild Wild West is bejött. Igaz a director csak a hortont tudja felmutatni, de majd elválik mit hoz ki belõle. Na de ez a Fox.😄DD A macskám nyávogását kellemesebb hallgatni, mint az õ szövegét. Miért nem megy át a filmipar másik kategóriájába, ahol kevesebb a szöveg és a színészet. Garantáltan nagyobb sikere lenne. Malkovich és Brolin szerintem hozza a formáját, úgyhogy város film lesz.
"Ha valakinek nem jönnek be a valóságtól kissé elrugaszkodó jelmezes Marvel- vagy DC-hõsök", akkor az illetõ fejvesztve fog menekülni a szürreálisba áthajló Jonah Hexrõl. Legalább ha végignéznék az elõzetest, amirõl írnak, esetleg feltûnne, hogy a fõszereplõ száján kimászik egy holló vagy hogy a paripája gépfegyverekkel van felszerelve. Szerintem ez nem éppen a realizmus magasiskolája