Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scar-Lnél vettem észre... 31. szint elõtt... megállt az xp csík:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The Matrix has you...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
de valamikor 1 forduló után csinálja
néha 2 game után a következõ mappa betöltésekor
most újra telepíttem
azon belül már biztos megtalálod
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Bár van egy olyan dolog, amit egy prestigeléssel tudsz kiváltani, hogy egy fegyvered megmarad örökre. De majd valaki megmondja, aki jobban tudja.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kérdeznék egy hozzáértõt hogy ennél a prestige szintlépésnél elvesznek a fegyverek és mindent kezdeni kell elõlrõl?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
The Matrix has you...
lehet szó róla ,de csak holnap,a környéken leszek keress meg,ha gondolod
jah és ez nyílt fórum 😊
The Matrix has you...
úgy gondolod neked írtam?
The Matrix has you...
Vagy hozd létre parancsikont (Internet-parancsikon (.url)), URL részben ez szerepel: steam://rungameid/42690
Hogyan tudnám újra elõvarázsolni?
Köszönöm a segítõ válaszokat.
A mondani való lényege az lett volna, hogy nem érdekli õket van-e csaló, vagy nincs.
Vedd meg a játékot, aztán, hogyha 1-2 hónap múlva csalódsz a játékban, az már a Te bajod, Mi bajunk.
Ennél érthetõbben nem tudom leírni.
Nem hülyegyerekek játszák, szóval ilyen butaságokat ne írkálj, még ha felidegesít is a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy õk hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételbõl.alamit félrenézhettél.
Sem a Steam sem az Activision sem az Infinity Ward nem árul csalást.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi.
Vagy õk hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételbõl. Akár igaz amit, írtam, akár õrületes marhaság, szarnak nagyívben a játékosok fejére.
Nekik az a lényeg, hogy a sok marha fizessen, lényegtelen, hogy a játékért, vagy a hack-ért.
itt annyira egyértelmû, hogy csak na.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Akkor lehet egy idõ után leszoknának az emberek az ilyen csaló programok használatáról, mert ez ami most van vicc. 1 hónapig ilyen vackot használni aprópénzért ( 3-4 ezer Ft...) és nekik a játék se olyan drága, mint az "átlagos magyarnak", sok külföldinek a játék ára is aprópénz, így csal, hiszen ha valami csoda eredményeként kitiltanák csalásért, másnap vagy aznap regel új steam accot és megveszi újra a játékot...
( Mondjuk ezzel pont a játék készítõnek hoz további bevételt.... )
Minden esetre azért lehet jobban meggondolnák, hogy csalnak-e, ha az egész gépük kerülne "veszélybe" - bár sokakat ez se nagyon érdekelne..
Mondjuk azt se értem, aki ilyen noob, hogy nem képes egy játékkal önerõbõl játszani, az miért nem keres a színvonalának megfelelõ játékot, pl SuperMario, esetleg passziánsz még megfelelhet az értelmi szintjüknek.. talán.
Mert megtehetik, mert nem akarnak veszteni és így tovább.
2 nem muszáj írni,ha nincs vélemény
Legyen, nem ezt kellett volna.
De tartozol most annyival hogy írsz nekem MOST 1 példát hogy mi lett volna a jó válasz? 😊
Kíváncsi vagyok.
azért lett az egészbõl oda vissza mert ezt írtad:
"Igazad van.
Írj a játékfejlesztõknek hogy álljanak le a multiplayer fejlesztésekkel amíg nem tudnak egy tuti megoldást a csalások ellen."
na most,ha valaki bosszankodik a csalások miatt,és megosztja ezt a fórumon az nem ezt a választ várja!!!
én tudom,hogy egy oldalon állunk,de úgy érzem nem vettél komolyan,amikor elõtte falon át szitává lõtt a csávó mindenkit(és tudod írhatsz ahova akarsz,akutya nem foglalkozik vele)
pett3rson nagyobb biztit javaslok(ha már lehet személyeskedni,bár úgyse olvasod el)
The Matrix has you...
csak gondoltam szólok hogy EGY OLDALON ÁLLUNK, bármennyire is ellenséget látnak bennem.
hogy a faszba állíthatsz olyat, hogy rajtatok kettõtökön kívül mást nem zavar a cheat. Te vak vagy "öregem"?
The Matrix has you...
Most ezzel pl engem is megsért, mert én is beletartozom, abba a nem õ halmazba.
Nincs harag, de jó tisztázni, hogy nem csak róla szól a dolog, csak mert már nem ír ide.
Vagy tévedtem?
Nincs harag, de ne írjon már ilyeneket pls. Nem is ismer engem.
sztem write only módban van...
<#szomoru2>#szomoru2>
Vagy tévedek?
Én is írtam valamit és azt írtad hogy énnekem tetszik meg vegyek 10ezres játékot vegyek meg ilyenek.
én sem sírtam csak panaszkodtam,mint Frank99
valahogy úgy érzem kivételezel
SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS!!!
(egyetlen egyszer"sírtam" amikor az ingyen hétvége volt)