Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
30ról 31re annyi xp kell, amennyi 1rõl 30ig kellett.
Volt már másnak is olyan, hogy nem fejlõdött a fegyver?
Scar-Lnél vettem észre... 31. szint elõtt... megállt az xp csík:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

a re-install általában segít, ha mégsem gyógyulna meg, akkor külföldi fórumokon nagyobb valószínûséggel találsz megoldást a hibádra. Nálam rendben megy minden és ismerõseimnél is. Mármint játékból kilépés van, de ez már megszokott, a játékkal jár és nem 2 pályánként, hanem naponta 1-2 alkalom max.

The Matrix has you...

Ezt nekem is szokta nagyon ritkán, ha elindítom a gamet, az elsõ meccs töltésénél. Nemtudom miért, olyankor altf4, elindítom újra és megy 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Sima Error ablak és kész nem írja ki hogy miért

Beakar tölteni 1 térképet és akkor
de valamikor 1 forduló után csinálja
néha 2 game után a következõ mappa betöltésekor
most újra telepíttem

Bõvebben? Milyen error, mikor?

heló mindenkinek! a játék eredetiben van meg de már pár napja error üzenetet ír k valaki tudna a témában segíteni elõre is köszi

Antal99
barracks+prestige shop+unlock gear
azon belül már biztos megtalálod

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Hali srácok, melyik is az az opció amelyikkel - az adott prestige végén - egy végleges fegyvert vehetek magamnak? Leírnátok pontosan...köszönöm.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Igen, elvesznek a fegyverek,és mindent újra kezdel. Viszont minden prestig lépésnél kapsz egy tokent, amit különbözõ dolgokra használhatsz fel a prestige shopban. Pl. 2 órán keresztül dupla XP-t kapsz, vagy dupla fegyver XP-t. De megvehetsz rajta egy általad kiválasztott fegyvert is, ami aztán végleg megmarad. Több lépés után, akár több kiválasztott fegyverrel kezdheted az új szintet.

Fpocok
Igen.
Bár van egy olyan dolog, amit egy prestigeléssel tudsz kiváltani, hogy egy fegyvered megmarad örökre. De majd valaki megmondja, aki jobban tudja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv
Kérdeznék egy hozzáértõt hogy ennél a prestige szintlépésnél elvesznek a fegyverek és mindent kezdeni kell elõlrõl?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

fú, hát ez nagyon jó ötlet és még tetszik is. de nem veled...

The Matrix has you...

Antal99
figyelj Peti akarsz még jobban nyitni rajta?
lehet szó róla ,de csak holnap,a környéken leszek keress meg,ha gondolod

elolvasni elolvasom, csak ami szerintem hülyeség arra nem válaszolok, még okosságot sem 😄
jah és ez nyílt fórum 😊

The Matrix has you...

Antal99
na még is csak elolvasod te ezt
úgy gondolod neked írtam?

nyomtál magadon egy restartot? 😄 attól még sem a hardver sem a szoftver nem javul meg 😉

The Matrix has you...

Antal99
tiszta lap?ok?

Steam elindít, és ellenõriztesd vele a fájlokat... letölt mindent, ami kell 😊

Lomtárból állítsd vissza, vagy csinálj rendszervisszaállítást ha megvan.
Vagy hozd létre parancsikont (Internet-parancsikon (.url)), URL részben ez szerepel: steam://rungameid/42690

Sziasztok, öcsém újratelepítette a játékot majd "sikeresen" törölte az ikonjait az asztalról és a ezáltal eltûnt a START menü, Steam mappájából is.
Hogyan tudnám újra elõvarázsolni?
Köszönöm a segítõ válaszokat.

soo277
MIZUJS????<#dumcsi>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Antal99
pangás a köbön

robotnyk
vesztett egy meccset, ennyi történt
Nem értelek: pl. a BMW X5 -t is az általad leírt "célcsoport" vásárolja de azért még jó az az X5 -ös......

Ja valóban ez az alapfelállás, attól függetlenül ebben a végtelenül "lovagias", kicsit "sem" pénz, profit orientált világban elképzelhetõ ez is.
A mondani való lényege az lett volna, hogy nem érdekli õket van-e csaló, vagy nincs.
Vedd meg a játékot, aztán, hogyha 1-2 hónap múlva csalódsz a játékban, az már a Te bajod, Mi bajunk.
Ennél érthetõbben nem tudom leírni.

DarkSector
Lefordítom: NEKED NEM TETSZIK A JÁTÉK.
Nem hülyegyerekek játszák, szóval ilyen butaságokat ne írkálj, még ha felidegesít is a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a játék a buta, senki, noname lúzer 0 játék intelligenciával rendelkezõ hülye gyerekeknek való.

DarkSector
"Vagy õk hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételbõl."

Vagy õk hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételbõl.alamit félrenézhettél.
Sem a Steam sem az Activision sem az Infinity Ward nem árul csalást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi lenne belõle?
Semmi.
Vagy õk hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételbõl. Akár igaz amit, írtam, akár õrületes marhaság, szarnak nagyívben a játékosok fejére.
Nekik az a lényeg, hogy a sok marha fizessen, lényegtelen, hogy a játékért, vagy a hack-ért.

Frank99
énis....
itt annyira egyértelmû, hogy csak na.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Antal99
kíváncsi leszek mi lesz belõle

Frank99
megírtam a VAC-nak a tubo-s videó linket, nem kell sokat tenniük, hogy a majmot kiiktassák...

ChaosTeam
A sok csalót szívesen megszivatnám valahogy, valaki aki szintén rendelkezik elég tudással ahhoz, hogy egy cheatet csináljon, igazán alkothatna valami "kamu" vagy beetetõ csaló cuccot az ilyen játékokhoz, a hackbe építve valami szép kis mellék funkcióval, ami mondjuk a 4. játék után szépen hazavágja az illetõ rendszerét akár szoftveres akár hardver szinten..

Akkor lehet egy idõ után leszoknának az emberek az ilyen csaló programok használatáról, mert ez ami most van vicc. 1 hónapig ilyen vackot használni aprópénzért ( 3-4 ezer Ft...) és nekik a játék se olyan drága, mint az "átlagos magyarnak", sok külföldinek a játék ára is aprópénz, így csal, hiszen ha valami csoda eredményeként kitiltanák csalásért, másnap vagy aznap regel új steam accot és megveszi újra a játékot...
( Mondjuk ezzel pont a játék készítõnek hoz további bevételt.... )

Minden esetre azért lehet jobban meggondolnák, hogy csalnak-e, ha az egész gépük kerülne "veszélybe" - bár sokakat ez se nagyon érdekelne..

Mondjuk azt se értem, aki ilyen noob, hogy nem képes egy játékkal önerõbõl játszani, az miért nem keres a színvonalának megfelelõ játékot, pl SuperMario, esetleg passziánsz még megfelelhet az értelmi szintjüknek.. talán.
Frankie87
Hát gyerekek.... ez a legrosszabul sikerült cod sztem... SP-ben is, MP-ben is. Anno mw2-be volt vagy 400 órám, BO-ba 150, de ebben, 20 is elég volt. Ezek a mapok kurva kicsik, a sprint is nevetséges. 8 lépésig képes egy kommandós futni?😄 pénzkidobás volt...:S

DarkSector
Nah ezt pl 10millioszor már írtuk, ahogy a többi elképzelést is.
Mert megtehetik, mert nem akarnak veszteni és így tovább.

Antal99
pl:1 nincs mit veszteniük,ezért csalnak(ingyen hétvége)
2 nem muszáj írni,ha nincs vélemény

DarkSector
Oks.
Legyen, nem ezt kellett volna.
De tartozol most annyival hogy írsz nekem MOST 1 példát hogy mi lett volna a jó válasz? 😊

Kíváncsi vagyok.

Antal99
tisztelt DarkSector
azért lett az egészbõl oda vissza mert ezt írtad:
"Igazad van.
Írj a játékfejlesztõknek hogy álljanak le a multiplayer fejlesztésekkel amíg nem tudnak egy tuti megoldást a csalások ellen."

na most,ha valaki bosszankodik a csalások miatt,és megosztja ezt a fórumon az nem ezt a választ várja!!!
én tudom,hogy egy oldalon állunk,de úgy érzem nem vettél komolyan,amikor elõtte falon át szitává lõtt a csávó mindenkit(és tudod írhatsz ahova akarsz,akutya nem foglalkozik vele)

pett3rson nagyobb biztit javaslok(ha már lehet személyeskedni,bár úgyse olvasod el)

DarkSector
nemúgy, hanem õ ne bántódjon meg, csak leírtam hogy tudja vele vagyok lelkiekben.

nem vagyok Én megbántva, csak nekem is bassza a csõröm az idiotizmus, bár ettõl még az marad. Antal hsz-eit egy ideje átlépem, nem foglalkozok velük, de ez kiverte a biztit megint...

The Matrix has you...

DarkSector
jó nem kell megbántódni, nem haragszom, fátylat rá....
csak gondoltam szólok hogy EGY OLDALON ÁLLUNK, bármennyire is ellenséget látnak bennem.

nem a szart nem sírtál 😄

hogy a faszba állíthatsz olyat, hogy rajtatok kettõtökön kívül mást nem zavar a cheat. Te vak vagy "öregem"?

The Matrix has you...

DarkSector
Nem személyeskedek, normálissan írtam neki, anno mikor ez volt, és utána engem oltogatott, most meg megint írja, mintha a cheat ellenei harc egyetlen ellendrukkere lenne.
Most ezzel pl engem is megsért, mert én is beletartozom, abba a nem õ halmazba.
Nincs harag, de jó tisztázni, hogy nem csak róla szól a dolog, csak mert már nem ír ide.
Vagy tévedtem?
Nincs harag, de ne írjon már ilyeneket pls. Nem is ismer engem.

Frank99
de a csíra a warezban azóta sem írt....

sztem write only módban van...

Frank99
egy kicsit te is személyeskedsz ám...
<#szomoru2>

DarkSector
Nem csak hogy itt mindenkit közbe úgy kezelsz mint egy nagy wh párti idióták.
Vagy tévedek?
Én is írtam valamit és azt írtad hogy énnekem tetszik meg vegyek 10ezres játékot vegyek meg ilyenek.

Antal99
ne vedd sértésnek,ha egy vip sír az más

én sem sírtam csak panaszkodtam,mint Frank99

valahogy úgy érzem kivételezel

SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS!!!

(egyetlen egyszer"sírtam" amikor az ingyen hétvége volt)

DarkSector
de minek? azt se írta oda? -.-