7458
IZÉ
  • DarkSector
    Ugyanezt ingyen szoktam...
  • Fpocok
    Gondolom nem játszottál vele és/vagy nem szeretsz egy közösség része lenni. Mert erről szól a játék.
  • TDC Geronimo
    Én tovább megyek... Szívesen fizetnék BFért is havi akár 3kt is, ha olyan tartalmi frissítéseket és supportot kapnék érte, amiket egy jobb MMOban.
  • DarkSector
    "Mi fizettünk havidíjat, mert egyrészt nem volt más, másrészt tartalmat kaptunk érte, minőséget"

Ez egyéni megítélés kérdése. Tartalom van minden multi játékban.
    Mindegy amúgy én semmiért nem fizetnék havonta, max netet...bocs nem geciségből de az én szemembe nagy balek aki havonta fizet hogy játszhasson...sorry ezalól nekem egy játék sem kivétel.

Bezzeg mikor egy ezer forintos Alan Wake DLC-t veszek x-re akkor már buzi konzolos vagyok akit lehúznak? :) Hogy van ez? :)
  • DarkSector
    Most értem mire gondolsz, de ha látom hogy drasztikusssan KORLÁTOZVA lesz az anyag, akkor igen értelemszerűen hagyom a játékot, ez egyértelmű.
    De ha az alap tartalom játék ilyen lesz mint eddig, és úgymond a DLC szintű tartalmakat vonják be a fizetősdibe, akkor meg az van amit írtam.
    Én kötve hiszem hogy ezt meg mernék lépni hogy F2P lenne, akkor nagy balekok lennének.
  • Fpocok
    Elnézést, de mivan velünk... "buzi wowosokkal"?

Mi fizettünk havidíjat, mert egyrészt nem volt más, másrészt tartalmat kaptunk érte, minőséget... amig activision meg nem vette. Na ők elkúrták az egészet.

F2P a lehető legrosszabb megoldás, mert 90%ban nagy átverés a FREE. Én mindig azt mondom, hogy inkább legyen valami havidíjas... de csak fizetős, mint F2P. Persze ilyen codot akkor sem vennék.
  • DarkSector
    Biztos hogy ez engem nem fenyeget, mert haverjaim nem buták, ilyen fizetőseket nem fognak vállalni.

Tudod kiket lehet erre rászedni a buzi WOW-ososkat...nah igen ott lehet hogy ez müködik. :)
  • TDC Geronimo
    Te nem érted miről beszélek mi? free2play játékok ismerősek? Fizetsz a jobb cuccokért, de persze tolhatod ingyen is csak akkor meg esel/kelsz. Ugyanez lesz itt is. Nem kötelező érte fizetni persze...
  • Fpocok
    Hát igen... a F2P játékok. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy melyik azok, amik tényleg életképesek: Ahol nem arról szól a játék, hogy ha nem fizetsz, akkor baszhatod.

Egyik ilyen pl a LOL: Igazi pénzért vehetsz skineket (amit egyébként ingyenesen is lehet felrakni), pár napos boostot (de igazából enélkül is meg lehet lenni). Skineken kívűl mindent meg lehet venni játékpénznemmel.

És akkor ott van az allods féle baromság, ahol semmit nem tudsz csinálni, ha nem fizetsz. CoD is hasonló lesz szerintem.
  • FSpofon
    Nem kötelező, de úgy lesz megcsinálva hogy be akard fizetni. Valószínüleg ha nincsenek barátaid akikkel együtt játszol akkor nem nagyon fog érinteni, a társaságokat kizsákmányolására mennek rá, hiszen ha egynek van a többi is befizeti majd.
  • DarkSector
    F2P az melyik cumó?
    Nem értem, eddigis a DLC-k ilyenek voltak csak 1x fizettünk érte. Most hirtelen már baj? :)
  • TDC Geronimo
    Nem kötelező, de elmehetsz a picsába, ha nem fizetsz érte. F2P effektus csak itt a játék nem ingyenes...
  • DarkSector
    ***Nem kötelező***, tehát részemről tultárgyalva :)

"Az Activision havidíjas szolgáltatást fog nyújtani játékosainak.
    A Call of Duty Elite névre keresztelt szolgáltatás a Modern Warfare 3 részeként érkezik majd, utána pedig az összes Call of Duty játékban megtalálható lesz.

Lényege, hogy havidíjért cserébe olyan tartalmakhoz juthatunk, amik nincsenek benne az alapjátékban. Amit kiemelnek a fejlesztők, hogy nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást, tehát a multiplayer-hez továbbra is ingyen hozzáférhetünk majd (persze a játék megvásárlása után), valamint ez csak az extra tartalmak eléréséhez kell."
  • DarkSector
    Cuccból már így is az alapjátékban sok van inkább kiszedni kéne, mert sok játékosnak így is túl bonyolult.
    Sokaknak gátat szabnak még a perkek is szellemileg.
  • DarkSector
    Ilyen nem lesz.
    Tudás birtokában főleg nem. :)

Max kapsz új fegyvert? Akkor ha tényleg nincs a régiek közt ellene balance akkor a multiban külön szerverek lesznek hozzá.
    Ha meg a régi felszerelése, vagyis alap cuccok közt lesz ellene ballance akkor nekem nemgond.

Lőttem már le csitereket is, igaz nem annyiszor mint ők engem. :)

Szerintem maximum pályák meg skin-ek lesznek, eddig soha nem volt még eszköz csomag a cod-okhoz...most se hinném.
  • DarkSector
    Én se fizettem a MW 2-nél a dlc-kért...mégis elvoltam a játékkal, csak alap mappokon.

Ha GeoW 3-ban az arany fegyver skin nem lesz attól még én elleszek a játékkal, és így tovább. :)
  • TDC Geronimo
    Ja csak ott lesz a gáz, ha ezekkel az extra tartalmakkal előnyhöz jut...
  • Fpocok
    Én ilyenért soha nem fizetnék még pluszban. Pcn tuti hatalmas bukta lesz, bár eddig sem ez volt a fő platform.
    Elég undorító, amit ez a pénzéhes banda csinál. Ahelyett, hogy tényleg... valami igazán minőségit csinálnának, arra kényszerítik az embereket, hogy fizessenek pluszba.
    De semmi gond, van minőségi alternatíva.
  • DarkSector
    A drága játékot megvették, a drága dLC-ket megvették ezt is kifizetik a rajongók ebben biztos vagyok!

Nem tudnak olyat kitalálni amit nem vennének azért hogy játszhassanak a játékkal.

Bár itt ahogy olvasom nem multiért kell fizetni hanem az extra cuccokért, az meg engem kurvára nem érdekel... :)
  • Fpocok
    Bobby's wet dream will come true...
  • TDC Geronimo
    The Wall Street Journal has reported that Call of Duty: Modern Warfare 3 will be the first of its kind to implement a rigid but optional monthly fee structure for those looking to experience additional content. Titled Call of Duty Elite, subscriptions are said to include maps, items, and other enticing additions to the game that won’t available straight out of the box. Said items will be exclusive to subscribers, and it’s questionable if content will be available through direct purchase outside of the subscription.

A price is still being worked on, but The Wall Street Journal notes that “they [Activision] expect the cost to be less than fees for comparable online-entertainment services“, which drives it to around the $4.99/month range. DLC is already expensive, and Activision has been known to successfully nickel and dime with what many consider to be overpriced map packs, which is made possible by Call of Duty‘s prodigious following. It has routinely been the leader in sales throughout the gaming industry, so it’s only natural that it’d become the first to see such a radical implementation. It also doesn’t help that the folks over at Activision publish the game. They were the ones who upped the price of PC games to $60 after all.

• Fpocok
    204 nek hinni? Soha a büdös picsába nem!
  • FSpofon
    We noted that most in the PC community would love to get behind another great CoD title and play the heck out of it and that such a title would be good for our community, we just need those things that ultimately make games playable and enjoyable on PC. Rob seemed to genuinely understand our problems with MW2 on PC and admitted that IWnet ultimately did not offer an ideal solution. I noted Rob's recent community involvement and asked that it continue leading up to and through the release cycle of MW3. He insured us that transparency is going to be key leading up to this release and that we will get the information we need to make informed purchasing decisions well prior to release. I have no reason to doubt that. I honestly can't wait until more information is released for MW3 and am looking forward to some solid PC multiplayer information. After going to this event, I firmly believe that Infinity Ward knows what went wrong with MW2 on PC and I hope that they do their best to make sure that none of those mistakes make their way into the PC version of MW3. I truly hope that Infinity Ward has not only listened to our feedback from MW2 but has used it to make MW3 a much better game.

In closing, I encourage everyone in the PC community to withhold judgement on this game until after we have all the facts. At this point, speculation on how MP will work on PC is only that, speculation.
  • Rage47
    tényleg!:D
  • mijki
    Ez a legjobb:
  • soo277
    :D Szegény Blökik !!
  • FSpofon
    "After a few waves, the attack dogs became suicide bomber dogs that exploded a few seconds after you shot them. The next wave brought the kamikaze soldiers who exploded similarly."

...
  • shaddam
    Kb a feléig bírtam.
  • Fpocok
    Viccelsz? A BO ban is az volt a legjobb... hogy akció volt. Akkora lövöldözős jelenetek... végig pörgött... Szóval te nem tudom mivel játszottál.
  • DarkSector
    szíved joga.
  • shaddam
    Az MW3-at youtubeon fogom végigvinni.Legalább áttekerhetem a lövöldözést.
  • DarkSector
    Fullkretén!

• DarkSector
    Black Ops-ból nekem a legjobb jelenet. :)
    Tiszta Trópusi Vihar emlékek törtek rám.

• KaBuTo666
    hehe
  • DarkSector
    Törlés...
  • FSpofon
    Amíg csak tájékoztató jelleggel rakják ide, belefér szvsz.
  • Fpocok
    Rossz topikba másoltad. GTFO.
  • HeadHunter86
    A sok elfogult COD-os, (én meg mint BF-es :D ) Nézze meg ezt a videót, és jól gondolja meg melyik játékért ad ki pénzt :)
  • gyusa
    Ki tudja, még akármi lehet...
    Egy próbát azért megér..
  • DarkSector
    THX. :)