7458
IZÉ
-
#724 senki se akarja őket arra meggyőzni, sőt én bannolnám is a codosokat a bf szerveremről
egyszerűen csak sulykolni kell a tényt hogy alsóbb rendű gamerek -
#723 Megfordult a fejemben hogy minek akar egy battlefieldes meggyőzni egy codost.Hogy átszokjon a bf-be a codos mentalitással?
Minden igaz és hithű bf fan igyekezzen minden létező fórumon sározni a játékát hogy a codosok véletlenül se találják meg!!!!444NÉGY
Kezdem:Nem lehet a sarokban hasalni mert ráddöntik a házat a tankok. -
#722 Ha az mw3-ra kérdezed, akkor majd később veszem meg, újonnan fps-t nem veszek, mert lesz más játék ami nekem fontossági sorrendben előrébb lesz.
De a single mindenképpen érdekel majd. A mutiról nem láttam még semmit arról nem nyilatkozom addig míg nem látom. -
#721 Mármint mit? -
strebacom #720 Na ezt tuti megveszem tesó.....és te?? -
#719 Írni azt nem tud, szóval bonyolult kérdéseket ne tegyél fel neki. :) -
#718 Akkor érdeklőnék,szerinted miért jött létre ez a topik? -
#717 ratyi franciák -
Hellsing47 #716 ha gondolod kereshetek még
ezekkel a statisztikákkal dobálózni felesleges -
#715 3. helyen a fiatalok -
Hellsing47 #714 nézd meg ennek is a statisztikáját. köszi :) -
#713 Meg tudod azon csodálkozom hogy akit érdekel a VS vita a 2 játék közt, menjen át a dühöngőbe.
Erre csináltam a topikot hogy itt nyugi legyen, de ANNYI ESZETEK nincs hogy ezt felfogjátok.
Csak ide fröcsögtök.
Szóval nem tudom ennyi ésszel rendelkező emberektől mit várjak ezekután.
Sok haverom van akik szeretik a bf-et és a cod-al meg keveset vagy egyeltalán nem szeretnek játszani, én a cod-ba a haverokkal azért szoktam menni mert az irányítás jobban bejön, meg nem kedvelem a járműves témát, de ezzel soha nincs probléma, nem szoktuk egymás fejéhez vágni hogy de paraszt vagy mert nem azzal játszol amivel én.
Ez csak itt fórumon ekkora nagy szám.... és ezért mondogatom hogy itt nem cod meg bf van hanem 3-4 hülye troll aki itt kiszórakozza magát ennyi. -
#712 DarkSector, nem a cod-ot védi, leszarom a cod-ot, itt a trollkodás a probléma.
Kit érdekel a cod, vagy kit érdekel a bf? nem vagyok oda az fps-ekért, egyszerűen zavar a sok trollkodás.
És hogy még mindig ezt hiszed hogy bármit is kell védenem vagy akarok védeni, ez is bizonyítja hogy nem azért jössz ide mert elolvasod mit kommentelek, hanem trollkodsz ahogy a többiek.
Egy szóval sem mondta senki hogy nem szép meg jó a BF.
Te meg néhányan hiszitek azt ha valaki a cod-ra is kíváncsi akkor az már egyből bf heater lehet csak. -
#711 Ja igen, az átlagéletkort kell nézni... -
#710 Bazz, benézek ebbe a topikba, erre mit látok DarkSector még mindig (de csak ő) végi a COD-ot, mint az atyaúristent. Szerintem Activision lefizette.
Érdekes összehasonlító kép a másik topikból a tojáshéjas fenekűeknek:
-
#709 Ez valami nagyon ratyi!Azért a fegyvereknek lehetne súlya nem? -
#708 talán most lesz recoil is :D
z0mgItsHutch shaun hutchinson
@RDGnome AK had a LOT more kick, upper right recoil pattern, fairly high spread
I shot the MP5K (yes, with a K), ACR, AK, Model 1887, and M16. The Model had a 4 round chamber instead of 2, all guns had more kick than MW2
Just played Spec Ops. Weapons HAD recoil, much more than MW2. Also, NO DIVE TO PRONE in MW3.
17 minutes ago -
#707 csak virágot kérek -
koocos #706 Igen, menjen innen, mert tetszik neki a game...
Te meg, aki rühelli, de azért trollkodik a fórumon, maradj, ha kell még meg is koronázunk... -
#705 ááh, mindegy is...
hétvégén remélem már a Duke Nukem-el aprítok..
-
#704 arról beszélt, hogy a játék alap fegyverei közt sok olyan van amivel alapból nincs (okoskáknak: nem teljesen nincs, de nem nagy csuklómunka kell hozzá hogy teljesen megszüntesd), ump acr és társai egy lépésre vannak a régi cheatektől, annyi nem kell tudás a használatukhoz.
szórás valahol itt kezdődik egy igazi pc játékban:
-
#703 Értelkemszerűen ahol nincs cfg használat ott van szórás, csak neked ehhez gondolkodni is kéne. :) -
#702 milyen cfg, milyen war? mintha ezek létező fogalmak lennének a mai codokban :D -
#701 azzal nem nyersz meg egy vitát hogy összevissza kezdesz hebegni, ez a magadban beszélés után még egy rosszabb jel.
kb töröltesd magad innen, menj a gamepod fórumára ott vannak még újgenerációs codosok akikkel beszélgethetsz a játékról is, itt csak kapni fogod életed végéig :>
vagy maradj a single player játékok lewarezolásánál és írj azok topicjába hetente másikba ahogy régen lehetőleg 5 perc után alkotott véleménnyel ahogy a bc2 betanál tetted :).
tldr változat: menj innen
thx -
#700 Az létezik buzi cfg-sek használnak ilyeneket hogy pontosabb nozoomjuk legyen war-ba. -
#699 " és a fegyvereknek szinte nulla a szórása... "
szerintem ez nem igaz. ok az ump hangtompítóval lehet, hogy olyan hatást kelt, de pl. tar 21 távolra beromi pontatlan és rángat is, mint a legtöbb fegyver.
szerintem te egyszerűen utálod ezt a játékot, és próbálod a környezetedet (vagy magadat is?) meggyőzni arról, hogy tényleg szar, senki nem játszik vele, sat, sat...
-
#698 Bla-bla bla...magyarázkodás. -
#697 Te is ezt teszed.
Mondod a magadét. -
koocos #696 Szerinted melyik játékcéget érdekli, hogy mi van 4-5 hóval megjelenés után? Nem havidíjas játék, a bevétel nagy százaléka az első pár nap, hét alatt bejön. Ami még számottevő lehet, az max a DLCk, de azt is inkább csak az elégedetlenkedés miatt adják ki, nem abból akarnak meggazdagodni... -
#695 a Kinect egy bónusz (már akinek)
és nem kötelező kellék (szerencsére)
:) -
#694 Black ops eladási rekordok konzolra értendőek pc-n szarsefogyott belőle..:)
Játszani még kevesebben játszák,Cod4 a mai napig többen nyomják,BFBC2 szintén. Nemigazán érdekelnek az eladások a lényeg hogy az új codok pc-n kb 1-2 hónapig élnek és over...Megmarad egy óvodás magát pronak kikiáltó közösség meg egy nagyadag cheater. Sehol a nomrális játékosok a nomrális közösség a klánok..Semmi..
Az idézőjelen mitnemértesz nézz meg pár "pro"-nak titulált videót jutubin az elmúlt 2 COD részből,főleg sniperes videókat,szánalom...
-
koocos #693 "A különbség csak az hogy a COD volt az egyik legnépszerübb harci fps multiban pc-n,mostanra pedig gyakorlatilag az egyik legótvarabb..."
Még mindig a legnépszerűbb (lsd. Black Ops eladási rekordok), amire te gondolsz, az a minőség csökkenése :)
"gyakorlatilag félméterre a cél mellé/fölé lőve is fragelsz, és a fegyvereknek szinte nulla a szórása..."
he?
P.S.: Számold meg az "autistákat" a szövegedben, aztán ülj be a sarokba gondolkodni -
#692 A különbség csak az hogy a COD volt az egyik legnépszerübb harci fps multiban pc-n,mostanra pedig gyakorlatilag az egyik legótvarabb...
A Crysis egy scifi beütésű fps a COD nem.
A Crysisban jól voltak balanszolva a perkek és nem nyújtottak olyan segítséget amitől egy autista hülye is tud fregelni,a COD-ban pontosan ilyen perkek vannak.
Nem az a gond hogy perkek vannak. A gond az hogy a perkek átlendültek a ló tulsó felére és kiegészítő extra helyett inkább autistákat segítő,normal playereket kiidegelő szarok lettek a COD-ban.
A norecoilról és egyéb dolgokról nem beszélve.
A jelenlegi COD színvonala kb egy XY évvel ezelötti Soldiers of fortune színvonalán van, vagy még azon sem,és ezt csak tovább rombolja az autista perkrendszer.
Arról már nem is akarok beszélni hogy a Crysis scifi arcade fps-hez képest nagyobb tudást igényel a fegyverek hatása miatt mint az elmúlt pár COD rész,amiben gyakorlatilag félméterre a cél mellé/fölé lőve is fragelsz, és a fegyvereknek szinte nulla a szórása...
Felesleges vita,nem véletlen hogy az új COD részek pc-n halottak és a nagy klánok,jójátékosok és a régi jó közösség nincs sehol,átvándorolt másik játékba..Senki nem kíváncsi a villámként rohangáló leightweightos,végtelenfutásos 5 méterről mellbekéselős barmokra,és a gl-el lövöldöző autistákra.
-
#691 ha nem olvasod el amit írok, akkor minek válaszolsz rá? így magadban beszélgetsz, ami nem jó jel. -
#690 Bla-bla bla bla. de nem is játszottál vele ugye?
Neked mindegy csak ha valami a cod-ban van akkor az már szar, de ha másban akkor az nem szar csak elkezdesz magyarázkodni. -
#689 Hozzáteszem hogy BC2-ben a spot pont ilyen noskill konzolos faszfeature, lődd a piros pontot a pálya másik felén úgy hogy fogalma sincs honnan lőnek.. -
#688 senki se azt várja el a mai FPS-ektől, hogy csak egy szaros ak-val kelljen puttyogtatni. Azt várnánk el, hogy ne legyenek OP faszságok amivel gombnyomásra pontokat, frageket tudsz szerezni, amivel úgy tudsz megölni ellenfeleket folyamatosan az egész meccs alatt, hogy nem igényel gyakorlást, célzást, és tudást. A COD és a hasonló konzolos szarok élen járnak abban, hogy kivegyék ezeket az igényeket a játékokból, hogy minél több szerencsétlen tudjon jó élményeket szerezni, akiknek köze nem volt a gaminghez korábban. -
#687 "A 2. részt viszont jól elkodosították " -
#686 Amúgy a 2.rész multiban vannak perkek, nézz utána kicsit majd. -
#685 Mind2 játék, az is képesség meg ez is...
Most látom megy a magyarázkodás.