7458
IZÉ
-
#804 jah tegnap este is moszkva téren cigányok orrába fültisztító pálcikákat dugtunk fel majdnem végig :D rohadt kötekedős népség
szerencséjük hogy ők legalább nem szeretik az mw3-t. -
#803 apu-apu?! ennek a bácsinak miért van 3 felkiáltójel a neve után??
csúnyán viselkedett?? -
#802 iwnet viszont biztosan lesz. -
#801 Konkrétumokat nem árultak el,de nem tartják kizártnak! :) -
kanduhr #800 Lesznek dedikált szerverek? -
koocos #799 Gratulálok, még meg sem jelent a game, már leáldozott a topicnak... succesful troll is succesfull -
#798 Úgy csinál szegény mintha amnéziás lenne. -
#797 Emlékezz miért kaptál figyelmeztetést. És akkor rájössz az igazságra.
Nem provokált senki, csak telefostad a topikot a buzi flémeléseiddel.
Szóval 2-őnk közül max te mehetnél el innen, mert bebizonyítottad hogy csak szarni jössz ide. -
#796 miért? téged érdekel az mw3, tehát ezzel provokálsz engem
vagy ha nem érdekel akkor mit irogatsz ide? -
strebacom #795 Mondtam hagyjad...már kezditek megint.....
-
#794 "ők provokálnak engem"
már hazudsz. -
strebacom #793 Akkor meg wazze te hagyjad már abba, és nem fogom irni mint a sok buzi hogy "légyszi"...........
Te hány éves vagy????
......ezt inkább nem irom, mert biztos kibaxnának érte.....
Mert nem birná a szemed a szemüvegen át....
-
#792 ők provokálnak engem amikor felmerül bennük hogy egy rossz játékkal akarnak játszani, és nem akarnak tenni az ilyen beteg gondolatok ellen -
strebacom #791 No már te is kezded te farok mennyit csaltál benne, mi faxért válaszoltok a provokációira, miért nem mégy az óvodába és játszol a kockákkal te kocka, hát nem leírtam hogy hagyjátok már abba, te....nooob...
Már felhúztatok de nagyon...... ne haragudj... nem rád vagyokmmérges, de direkt provokál benneteket... eeez nem tünik fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#790 Had döntsem már el hogy mit vállalok be és mit nem!Ja és elhiheted többet játszottam Call of Duty-val mint mondjuk te!Mást inkább nem írok mert nem süllyedek le a te szintedre... -
KaBuTo666 #789 -
#788 ismered a betűket? -
#787 Igen? -
strebacom #786 No hagyjad már.....
-
#785 nem rendelést írtam, de koocos-nak igaza van nem éri meg lejjebb mennem. -
strebacom #784 Jövök, nézem 26 hsz, mondom van valami hir, oszt semmi csak sok buzi óvodás telefossa a topikot mint Karinthy az annya szobáját....
Pöcsök játszátok már le vazze én segitek szétrúgni egy két segget...
-
koocos #783 Dark, ezúton kérlek, ne süllyedj le a szintjükre. Ki vannak rá éhezve, ebben lelik örömüket, hogy az agyad húzzák. Az ilyeneket ignorálni kell itt is, és RL is, hogy aztán magányosan egy sötét sarokban sírva haljanak éhen... -
#782 én? még csak elő se rendeltem -
#781 Te még akkor is bf3-ról beszélsz ha nem arról beszélsz, szóval húzzál a dühöngőbe.
sicc innen. -
#780 BF3 is csak grafban más mint a kód , mégis éjjel-nappal arra vered faszod. -
#779 senki nem beszélt a bf3-ról. -
#778 menjetek máááááááá az mw3 vs. bf3 dühöngőbeeee
:)
de máááá
ki vagytok égve srááácok
nem tetszik az MW? menjetek SimSezni
olyan meglepő tényleg: egy lövöldözős játékba menni kell, tőőőteni és lűűűűűni
fúúú, de unalmas :)
na, söprés dühöngőbe, fikamatyik :P -
#777 Hát... nem pvpztem soha, szóval nem tudom. Azt tudom, hogy az ACTIVISION számomra teljesen elcseszte a WoWot... 3 év után abba kellett hagynom, mert nagyon nagyon nem tetszett az irány. -
#776 hát wow az addig létezett amig a resit nem tették bele..
SC2 meg tényleg nagy megmentő, csoda hogy amerikában lenyomta a halot meg a codot, de ütném az activisiont azért hogy direkt ölik a játékot a lanmentességgel. -
#775 Attól ez még egy konzolshit lesz, ahogy az összes cod mostanság...
Microsoft sajtótájékoztatón egyből ezt tolták be...
Azmeg szánalmas hogy mw2 és ez között annyi a különmbés hogy más pályákon játszasz!
MW2+DLC-k = MW3
Menü, fegyverhang, kiírások stb. ugyanaz!
Talán lecserélték a vector textúráit aztán megvan oldva az új fegyver! -
#774 Nem ezt mondtam már megint. Na mindegy, hagyjuk. -
#773 WoW meg SC2 még bírja. -
#772 az a baj hogy a CS meg az UT már hány éves játékok
és egyszerűen azóta semmi nem tudta felülmúlni
hiába emlékszünk most úgy, hogy a cod2/4 egész jó volt pc-n, amikor régen a CS-hez képest azokról is tudtuk, hogy egy darab szar igazából és csak faszlámák játszottak vele főleg, meg akik már nagyon kiégtek cs-ben.
most meg már nincs cs, se ut, így gyakorlatilag halott a pc gaming -
#771 "Ott emberek ellen játszasz"
Jah akkor az már nem konzolos...áh értem...
Az MW3 szar konzolos kis pályákkal, és agyatlan lövölde, de a CS meg unreal a 2nm-es mapjával, meg a NOreload henteléssel már überfasza gém, csak mert nem konzolon adták ki elsőnek...nah hagyjadmár. -
#770 "CS az mi? az egész játék bemegyek lenyomok 1-2 gyors kört azt szevasz.
Unreal mi? bemegyek lenyomok 1-2 kört és szevasz, szóval CS meg Unreal pc-n volt csak szóva ne fejtegessük hogy hol kezdődtek az ilyen ratyi zombi módok meg lofaszságok...."
JAJJ DE HÜLYE VAGY. ITT EMBEREK ELLEN JÁTSZASZ, nem pedig beprogramozott AI ellen. Ne keverd már szándékosan a CS féle játékokat, és azt, amiről én beszélek. -
#769 Jah ez a süket szar duma.
Már voltak konzolok a cod1 előtt is, mégis csak a cod4-ben volt elsőnek zombi mód.
CS az mi? az egész játék bemegyek lenyomok 1-2 gyors kört azt szevasz.
Unreal mi? bemegyek lenyomok 1-2 kört és szevasz, szóval CS meg Unreal pc-n volt csak szóva ne fejtegessük hogy hol kezdődtek az ilyen ratyi zombi módok meg lofaszságok....
L4D1-2, Killing Floor....
X360 vannak ugyanilyen szarrágoó játékok, mert a fejlesztők szarnak a játékosokra, és a maguk dolgának leegyszerűsítése végett tesznek be ilyen felesleges módokat hogy kitolják a szavatosságot. Viszont a sok ex játék konzolon nem ilyen csak a ratyi multiplatformok. -
#768 Hát pedig ez egy újabb "tünete". Biztos vagyok benne, hogy onnan ered. Beugrok játszani 10-15 percre... lenyomok egy két kört azt lépek... Céltalan, agyatlan lövölde. -
#767 Nem az hogy téged meg engem nem érdekelnek a survivor témák, én is leszarom, de mit kell mindjárt konzolozni, lofasz köze nincs a konzolokhoz, hogy egy játékban van-e ráadásként extrában survivor mód vagy nincs. -
#766 Miért? Szerinted ebben mi a poén? Csak várni, hogy rád támadnak, semmi cél, semmi... csak vagy aztán lősz. -
#765 Te is.