7458
IZÉ
-
#1088 Eleve nem volt benne. -.-
Az új teli táraat nem a régire húzzák rá. -
#1087 +1 -
Puhos #1086 Érdeked videó. Most tűnt fel, hogy amikor az új tárat rakja a fegyverbe, akkor a régi már nincs is ott, olyan mintha a lőszerrel együtt az is "elfogyna"! -
#1085 az valóban nem jo ha nem működik, de azokat a saját topikjukban kell lebeszélni. -
#1084 Engem nagyon nem érdekel a grafika. Sőt! Szerintem jobb egy gyengébb graf, de mellette jó, stabil teljesítmény... az viszont, hogy 30 évvel ezelőtti teknikát alkamaznak multihoz (ami mellesleg többszörösn bizonyított, hogy nem működik), az megbocsáthatatlan. -
#1083 Jó szerintem először foglalkozzanak a fejlesztéssel szerintem, inkább most forditsanak több időt a gémre mint később a javításoknál, peccseknél. :)
Semmi értelme videókban levetíteni 5-6 hónap alatt az egész single story-t, mert spoiler. :) -
#1082 De akkor is kéne videó belőle. Minden AAA-játékról adnak ki. BO-t is mennyire bereklámozták, MW2-ről nem is beszélve. -
#1081 Félre értettél, mw3-nak nem kell már újat mutatni, a sorozat már ezzel a motorral ezzel a csapattal kihozta a maxot, a Dice az új motorját kell hogy mutogassa, hogy vegyék jobban.
MW3-nak nem kell reklám, lehet szeretni, meg nem szeretni, de neki reklámra nincs szüksége.
Ez nem fanosság, ez így van.
Nem tartom a 2 játékot és eddig se tartottam ellenségnek, mert 2 külön stílus. -
#1080 BF3- nál még több fanyalgó lesz, erre mérget veszek ! :)
Amúgy szellemi termékek közül egyedül az Avatar film hozott többet, mint a Black Ops ! -
#1079 Neked valami bajod van.
ÚRISTEN. Mi a rák baja van a BFeseknek a CODal? Semmi rossz nincs benne. Komolyan mondom, Divat lett utálni a CoDot. Csupán azért, mert az über-brutál BalfaszFieldesek a CoD ellen vannak. És most nem a BFet szídom, hanem a hülye játékosait. Vannak páran akik értelmesek, de a nagyja az codutáló. Azért mert kisgyerekek is játszák? És akkor mi van bazdmeg? Fáj tőle a szíved? Esküszöm olyanok vagytok mint az amerikaiak a második vhban. Uszítjátok a népet, mert valami ellen vagytok. Az ilyet élve elkellene temetni. Akinek tetszik a CoD, az játszik vele, akinek nem, az megy és keres más játékot.
Itt a vége...
/FSpofonnak ment/ -
#1078 Abból kíváncsi leszek mennyi lesz a fanyalgó, am meg nincsenek 40 millióan :D -
#1077 40 millió rajongót tudnak felmutatni :)
-
#1076 Ááá nem-nem. nem tudnak mit felmutatni. mert BF3 orbitális hadműveletet csinált a reklámmal. eddig az activision semmi újat nem tud felmutatni MW3-al. Most a fegyverkiegészítőket hagyjuk... ennyi erővel mw2-be is lehetett volna ez... sztem. -
#1075 Ötletben senki nem ér a közelükbe sem ...Mindig jobbnál jobb helyszíneket találnak ki .
A fiammal imádjuk, vakon megvenném nem lehet csalódni benne . -
#1074 Én szeretem a codokat. Bár én csak single párti vagyok de pörgős akciódús volt eddig mindegyik rész.Ez nekem elég! -
#1072 Muszáj neked ide írogatnod????
Tököm tele van a sok trollal aki itt osztja azt ész .... Bannt nekik ! -
#1070 Azzal csak mi járunk jól. Vagynem... -
strebacom #1069 Hát engem nem győzött meg, megint NY, mint a Crysis2,szinte ua....de remélem nem csak ez az egy városi map lesz végig!!
-
#1068 "be vannak szarva a DICE-től."
Őket nem fenyegeti az a veszély hogy nem lesz bevételük. :D
szóval nem félnek egyenlőre , majd ha elviszi a vásárlóréteget egy másik játék, legyen az a dice vagy a cryteck vagy bármi, nah akkor meném azt gondolni hogy esetleg paráznak. -
#1067 A sorozatban eddig nem volt ilyen baszod, nem általánosságban kell újdonságként venni. -
#1065 Kibaszott unalmas a sok rinyálás már. -
#1064 Szokásos CoD gémpléj. Engem meggyőzött! :D -
#1063 Néhány 1000 éves alap dolgot kivesznek, néhányat meg featureként tüntetnek fel... ennyi. -
#1061 zsír :)
1. napos vétel -
#1060 Offline Multiplayer -
#1059 Az csak jó nekünk, ha esetleg így van, két év múlva meg ők szeretnék lenyomni BF3-at ( grafikában, mert mindenki csak erre izgul ...), ezzel csak mi járunk jól ! -
#1058 thx. -
#1057 RBnek egy szavát ne higgyétek el. Két éve is csak hazudott az interjúban. -
morzsi555 #1056 a term used in reference to any video game screen shot that is modified by a publisher to generate hype for it's product. Bullshots look a lot better than the actual game.(combination of Bullshit and Screenshot) -
#1055 ammegmi? -
#1054 bullshotnak hívják -
#1053 be vannak szarva a DICE-től. ennyi az egész. Emlékeztek h a BO-ból, MW2-ből, Cod5-ről ekkorra már tucatnyi videó jelent meg
és az mw3-ből tudomásom szerint egy debut trailer és két E3-as bemutató jött ki. ami vicc... -
#1052 se -
#1051 szerintem nem lenne magyar tagja, és más warezes geciek népek -
#1050 +1 -
Gabe18 #1049 Gondolom te persze tagja lennél a jövő "gaming elitjének"... -
#1048 durva hogy mutattak egy 5 perces semmit a játékból
szeptemberig a multiról nem lesz 1 deka infó se
és a sok kisjátékosuk így is képes vakon előrendelni
a legjobb lenne az egész gaminget megszüntetni és pár tízezer embernek tenni elérhetővé a játékokat a jövőben a múltbéli teljesítményük alapján
konzolos múlt kizáró ok lenne pl -
#1047 Rob Bowling interjó
szegény meg van kötve még mindig a keze. régen kapott a szájára az Activisiontól, h hamarabb osztotta ki az infókat :D -
Ulthane #1046 Hardened Edition. Így fog kinézni. :) -
#1045 Szerintem a játék, mert abban szoktak így mozogni az emberek...(mint akik bekakkantottak.)