7458
IZÉ
  • DarkSector
    Eleve nem volt benne. -.-

Az új teli táraat nem a régire húzzák rá.
  • Muttley
    +1
  • Puhos
    Érdeked videó. Most tűnt fel, hogy amikor az új tárat rakja a fegyverbe, akkor a régi már nincs is ott, olyan mintha a lőszerrel együtt az is "elfogyna"!
  • DarkSector
    az valóban nem jo ha nem működik, de azokat a saját topikjukban kell lebeszélni.
  • Fpocok
    Engem nagyon nem érdekel a grafika. Sőt! Szerintem jobb egy gyengébb graf, de mellette jó, stabil teljesítmény... az viszont, hogy 30 évvel ezelőtti teknikát alkamaznak multihoz (ami mellesleg többszörösn bizonyított, hogy nem működik), az megbocsáthatatlan.
  • DarkSector
    Jó szerintem először foglalkozzanak a fejlesztéssel szerintem, inkább most forditsanak több időt a gémre mint később a javításoknál, peccseknél. :)

Semmi értelme videókban levetíteni 5-6 hónap alatt az egész single story-t, mert spoiler. :)
  • Prince23
    De akkor is kéne videó belőle. Minden AAA-játékról adnak ki. BO-t is mennyire bereklámozták, MW2-ről nem is beszélve.
  • DarkSector
    Félre értettél, mw3-nak nem kell már újat mutatni, a sorozat már ezzel a motorral ezzel a csapattal kihozta a maxot, a Dice az új motorját kell hogy mutogassa, hogy vegyék jobban.

MW3-nak nem kell reklám, lehet szeretni, meg nem szeretni, de neki reklámra nincs szüksége.
    Ez nem fanosság, ez így van.

Nem tartom a 2 játékot és eddig se tartottam ellenségnek, mert 2 külön stílus.
  • lac coo
    BF3- nál még több fanyalgó lesz, erre mérget veszek ! :)
    Amúgy szellemi termékek közül egyedül az Avatar film hozott többet, mint a Black Ops !
  • szabii98
    Neked valami bajod van.
    ÚRISTEN. Mi a rák baja van a BFeseknek a CODal? Semmi rossz nincs benne. Komolyan mondom, Divat lett utálni a CoDot. Csupán azért, mert az über-brutál BalfaszFieldesek a CoD ellen vannak. És most nem a BFet szídom, hanem a hülye játékosait. Vannak páran akik értelmesek, de a nagyja az codutáló. Azért mert kisgyerekek is játszák? És akkor mi van bazdmeg? Fáj tőle a szíved? Esküszöm olyanok vagytok mint az amerikaiak a második vhban. Uszítjátok a népet, mert valami ellen vagytok. Az ilyet élve elkellene temetni. Akinek tetszik a CoD, az játszik vele, akinek nem, az megy és keres más játékot.
    Itt a vége...

/FSpofonnak ment/
  • Prince23
    Abból kíváncsi leszek mennyi lesz a fanyalgó, am meg nincsenek 40 millióan :D
  • lac coo
    40 millió rajongót tudnak felmutatni :)
  • Prince23
    Ááá nem-nem. nem tudnak mit felmutatni. mert BF3 orbitális hadműveletet csinált a reklámmal. eddig az activision semmi újat nem tud felmutatni MW3-al. Most a fegyverkiegészítőket hagyjuk... ennyi erővel mw2-be is lehetett volna ez... sztem.
  • lac coo
    Ötletben senki nem ér a közelükbe sem ...Mindig jobbnál jobb helyszíneket találnak ki .
    A fiammal imádjuk, vakon megvenném nem lehet csalódni benne .
  • grebber
    Én szeretem a codokat. Bár én csak single párti vagyok de pörgős akciódús volt eddig mindegyik rész.Ez nekem elég!
  • lac coo
    Muszáj neked ide írogatnod????
    Tököm tele van a sok trollal aki itt osztja azt ész .... Bannt nekik !
  • szabii98
    Azzal csak mi járunk jól. Vagynem...
  • strebacom
    Hát engem nem győzött meg, megint NY, mint a Crysis2,szinte ua....de remélem nem csak ez az egy városi map lesz végig!!
  • DarkSector
    "be vannak szarva a DICE-től."

Őket nem fenyegeti az a veszély hogy nem lesz bevételük. :D
    szóval nem félnek egyenlőre , majd ha elviszi a vásárlóréteget egy másik játék, legyen az a dice vagy a cryteck vagy bármi, nah akkor meném azt gondolni hogy esetleg paráznak.
  • DarkSector
    A sorozatban eddig nem volt ilyen baszod, nem általánosságban kell újdonságként venni.
  • DarkSector
    Kibaszott unalmas a sok rinyálás már.
  • szabii98
    Szokásos CoD gémpléj. Engem meggyőzött! :D
  • Fpocok
    Néhány 1000 éves alap dolgot kivesznek, néhányat meg featureként tüntetnek fel... ennyi.
  • Muttley
    zsír :)
    1. napos vétel
  • Prince23
    Offline Multiplayer
  • lac coo
    Az csak jó nekünk, ha esetleg így van, két év múlva meg ők szeretnék lenyomni BF3-at ( grafikában, mert mindenki csak erre izgul ...), ezzel csak mi járunk jól !
  • DarkSector
    thx.
  • Fpocok
    RBnek egy szavát ne higgyétek el. Két éve is csak hazudott az interjúban.
  • morzsi555
    a term used in reference to any video game screen shot that is modified by a publisher to generate hype for it's product. Bullshots look a lot better than the actual game.(combination of Bullshit and Screenshot)
  • DarkSector
    ammegmi?
  • TDC Geronimo
    bullshotnak hívják
  • Prince23
    be vannak szarva a DICE-től. ennyi az egész. Emlékeztek h a BO-ból, MW2-ből, Cod5-ről ekkorra már tucatnyi videó jelent meg

és az mw3-ből tudomásom szerint egy debut trailer és két E3-as bemutató jött ki. ami vicc...
  • FSpofon
    se
  • FSpofon
    szerintem nem lenne magyar tagja, és más warezes geciek népek
  • soo277
    +1
  • Gabe18
    Gondolom te persze tagja lennél a jövő "gaming elitjének"...
  • FSpofon
    durva hogy mutattak egy 5 perces semmit a játékból
    szeptemberig a multiról nem lesz 1 deka infó se
    és a sok kisjátékosuk így is képes vakon előrendelni

a legjobb lenne az egész gaminget megszüntetni és pár tízezer embernek tenni elérhetővé a játékokat a jövőben a múltbéli teljesítményük alapján
    konzolos múlt kizáró ok lenne pl
  • Prince23
    Rob Bowling interjó

szegény meg van kötve még mindig a keze. régen kapott a szájára az Activisiontól, h hamarabb osztotta ki az infókat :D
  • Ulthane
    Hardened Edition. Így fog kinézni. :)
  • szabii98
    Szerintem a játék, mert abban szoktak így mozogni az emberek...(mint akik bekakkantottak.)