7458
IZÉ
-
koocos #1168 Felbontás natívra, minden off/low... és több FPS :)) -
#1167 Nálad ez így van? Akkor neked igencsak különleges géped lehet. -
#1166 Nem.
egyszerűen nincs mit nem elfogadni, tudom , ha kell veszem a fáradságot és belinkelem azt a sok szart amiben te is jelen voltál, csak mostanra elfelejtetted. -
#1165 miről is beszélsz, mert nem arrról amiről én. -
#1164 akkor roppant szerencsés vagy :)
DarkSector, tudom, hogy te születésedtől fogva nem vagy képes elfogadni ha másnak igaza van, akkor legyen, te győztél az van ott -
tibi206 #1163 Amikor másnak van igaza máris átmegy flame-elésbe de addig nem? Hogy van ez? -
#1162 90% flame ott. -
koocos #1161 Érdekes, mielőtt megvettem kipróbáltam a törtet, és volt hogy csalók miatt váltottam szervert. Most fél éve van meg a game, és még nem találkoztam csalóval :)) -
koocos #1160 Optimalizálatlan? Jobban fut mind a cod4 -
-
#1158 Te mondtad hogy azért megy a konkurens topic mert a szarról beszélünk és nincs új infó ottse, hát erre válaszoltam neked hogy van -
#1157 Az AlterIW ezt már megoldotta. Kár hogy az IW nemtudja. -
#1156 Kurva sok idő... nem lesz ilyen.
Logan: Tudtommal olyan elbaxott lesz, mint az mw2ben. -
#1155 Tényleg a multi lobby rendszeren fog alapulni, vagy mint Black Opsban, lesznek szerók? -
kanduhr #1154 És szerinted mennyi időbe telne megoldani az IW-nek, hogy dedikált szerveren is fusson az MW2?:) Utána kiadnék a gameserversnek vagy hasonlónak, és a bérlésből jönne plusz pénz nekik.
Én eddig ahány Aw-és szerón voltam, mindegyiken volt csaló, volt amikor 5-6 egyszerre. -
#1153 Nem érdekel hol megy alpha trial, olvasd el a banner alatti kisbetűst. -
#1152 alteren nem rég lett csaló ellenes rendszer (hasonlo mint a VAC) de a privátot egyiksem tudja kiszürni -
tibi206 #1151 1. Pont hogy eredetin van sokkal több csaló AlterIW-n kb 1-2vel találkoztam eddig eredetin meg majdnem minden meccsen van 1.
2. Milyen szerverfájlokat mikor nincsenek is szerverek? -
kanduhr #1150 Csak alterIw-én több a csaló, mint a rendes játékos. Nem értem, hogy 2 évvel a megjelenés után, miért nem képesek végre kiadni a szerverfájlokat. -
#1149 ja -
#1148 én ps3-on játszom, szal nekem nincs más alternatíva :D -
#1147 Az MW2-t megvenni bűn! Nem szabad itt warezolni, de az AlterIWnet 1000x jobb mint az MW2! -
#1146 Meg mellé olyan optimalizálatlanság, hogy csuhaj. -
#1145 hát még mindíg jobb 5letek voltak benne mint mw2ben, ded szerók meg még sokminden, mw2ben meg az a szar iwnet van :S boban legalább voltak only snipe szerók meg minden, mod is lett a végére -
#1144 Black Ops engem se, single-t végig vittem (hiszen hívott a kötelesség) :D, de multizni csak a MW és MW2:) -
#1143 persze, de én leginkább azokra gondoltam akik szidják a COD-ot :) -
#1142 Az a baj, hogy ezt a sok BFes nem érti meg. Én a CoDon nőttem fel, nemfogtam más játékot a kezemben, csak a CoD! És mai napig tulajdonosa vagyok egy CoD2nek, egy sima CoDnak és az UOnak is, valamint tervezem beszerezni a WaWot, de szinte csak rosszat hallani róla. Black Ops nemfogott meg single alapján. :/ -
koocos #1141 Én egyet értek vele, bár szerintem van, akinek mind a kettő tetszik :)) -
#1140 Az én hsz-emre bezzeg nem reagál senki :s pedig kíváncsi lettem volna mit gondoltok róla -
#1139 látod megvolt az értelme
-
#1138 Pörög a topik. Fuckyea. :D -
Renátó1985 #1137 "Trollkodásért, provokálásért, flame-ért büntipont jár... "
Na mi lesz ? -
#1136 /flame standby -
koocos #1135 Na, erről van szó nyuszómuszó.
/flame off -
#1134 énsem fikázom a cod társadalmat, mert az aki egy egész meccset végigkempel 1 ajtóban szerintem nem vehető emberszámba -
koocos #1133 "Hányszor láttál itt bárkit, aki általánosan a BFes társadalmat fikázta? Egyszer sem? Akkor ki is a gyerekes?"
Én ezt írtam...Láss, ne csak nézz! -
ő meg őrá válaszolt
"El nem hiszem, hogy ez a topik igencsak ki van halva, míg a konkurensé pörög ezerrel."
meddig ásunk vissza? XD -
koocos #1131 "Tudod a másiknál sincsen új csak a régieken csámcsognak a többi meg flame. NO igen EZ IDE VALÓBAN nem kell a flame-elés, így van ez rendjén."
Mi van, ha a legújabb pokemon játékra gondolt? -
#1130 én nem, nézd meg kinek válaszoltam, láss ne csak nézz -
koocos #1129 "Nincs? ember, most lett vége az alpha trialnak, van egy csomó új multi gameplay miegyéb, gamescomon jön a cq-s bemutató mindennel "
Te felhozni a BFet? soha!