7458
IZÉ
  • koocos
    Felbontás natívra, minden off/low... és több FPS :))
  • Jaka923
    Nálad ez így van? Akkor neked igencsak különleges géped lehet.
  • DarkSector
    Nem.
    egyszerűen nincs mit nem elfogadni, tudom , ha kell veszem a fáradságot és belinkelem azt a sok szart amiben te is jelen voltál, csak mostanra elfelejtetted.
  • DarkSector
    miről is beszélsz, mert nem arrról amiről én.
  • Cris99
    akkor roppant szerencsés vagy :)
    DarkSector, tudom, hogy te születésedtől fogva nem vagy képes elfogadni ha másnak igaza van, akkor legyen, te győztél az van ott
  • tibi206
    Amikor másnak van igaza máris átmegy flame-elésbe de addig nem? Hogy van ez?
  • DarkSector
    90% flame ott.
  • koocos
    Érdekes, mielőtt megvettem kipróbáltam a törtet, és volt hogy csalók miatt váltottam szervert. Most fél éve van meg a game, és még nem találkoztam csalóval :))
  • koocos
    Optimalizálatlan? Jobban fut mind a cod4
  • sherlock1

• Cris99
    Te mondtad hogy azért megy a konkurens topic mert a szarról beszélünk és nincs új infó ottse, hát erre válaszoltam neked hogy van
  • szabii98
    Az AlterIW ezt már megoldotta. Kár hogy az IW nemtudja.
  • Fpocok
    Kurva sok idő... nem lesz ilyen.
    Logan: Tudtommal olyan elbaxott lesz, mint az mw2ben.
  • Prince23
    Tényleg a multi lobby rendszeren fog alapulni, vagy mint Black Opsban, lesznek szerók?
  • kanduhr
    És szerinted mennyi időbe telne megoldani az IW-nek, hogy dedikált szerveren is fusson az MW2?:) Utána kiadnék a gameserversnek vagy hasonlónak, és a bérlésből jönne plusz pénz nekik.

Én eddig ahány Aw-és szerón voltam, mindegyiken volt csaló, volt amikor 5-6 egyszerre.
  • DarkSector
    Nem érdekel hol megy alpha trial, olvasd el a banner alatti kisbetűst.
  • Bugi Misi
    alteren nem rég lett csaló ellenes rendszer (hasonlo mint a VAC) de a privátot egyiksem tudja kiszürni
  • tibi206
    1. Pont hogy eredetin van sokkal több csaló AlterIW-n kb 1-2vel találkoztam eddig eredetin meg majdnem minden meccsen van 1.
    2. Milyen szerverfájlokat mikor nincsenek is szerverek?
  • kanduhr
    Csak alterIw-én több a csaló, mint a rendes játékos. Nem értem, hogy 2 évvel a megjelenés után, miért nem képesek végre kiadni a szerverfájlokat.
  • Cris99
    ja
  • vortel
    én ps3-on játszom, szal nekem nincs más alternatíva :D
  • szabii98
    Az MW2-t megvenni bűn! Nem szabad itt warezolni, de az AlterIWnet 1000x jobb mint az MW2!
  • Jaka923
    Meg mellé olyan optimalizálatlanság, hogy csuhaj.
  • Cris99
    hát még mindíg jobb 5letek voltak benne mint mw2ben, ded szerók meg még sokminden, mw2ben meg az a szar iwnet van :S boban legalább voltak only snipe szerók meg minden, mod is lett a végére
  • vortel
    Black Ops engem se, single-t végig vittem (hiszen hívott a kötelesség) :D, de multizni csak a MW és MW2:)
  • vortel
    persze, de én leginkább azokra gondoltam akik szidják a COD-ot :)
  • szabii98
    Az a baj, hogy ezt a sok BFes nem érti meg. Én a CoDon nőttem fel, nemfogtam más játékot a kezemben, csak a CoD! És mai napig tulajdonosa vagyok egy CoD2nek, egy sima CoDnak és az UOnak is, valamint tervezem beszerezni a WaWot, de szinte csak rosszat hallani róla. Black Ops nemfogott meg single alapján. :/
  • koocos
    Én egyet értek vele, bár szerintem van, akinek mind a kettő tetszik :))
  • vortel
    Az én hsz-emre bezzeg nem reagál senki :s pedig kíváncsi lettem volna mit gondoltok róla
  • Cris99
    látod megvolt az értelme
  • szabii98
    Pörög a topik. Fuckyea. :D
  • Renátó1985
    "Trollkodásért, provokálásért, flame-ért büntipont jár... "

Na mi lesz ?
  • Cris99
    /flame standby
  • koocos
    Na, erről van szó nyuszómuszó.

/flame off
  • Cris99
    énsem fikázom a cod társadalmat, mert az aki egy egész meccset végigkempel 1 ajtóban szerintem nem vehető emberszámba
  • koocos
    "Hányszor láttál itt bárkit, aki általánosan a BFes társadalmat fikázta? Egyszer sem? Akkor ki is a gyerekes?"

Én ezt írtam...Láss, ne csak nézz!
  • Cris99

ő meg őrá válaszolt
    "El nem hiszem, hogy ez a topik igencsak ki van halva, míg a konkurensé pörög ezerrel."
    meddig ásunk vissza? XD
  • koocos
    "Tudod a másiknál sincsen új csak a régieken csámcsognak a többi meg flame. NO igen EZ IDE VALÓBAN nem kell a flame-elés, így van ez rendjén."

Mi van, ha a legújabb pokemon játékra gondolt?
  • Cris99
    én nem, nézd meg kinek válaszoltam, láss ne csak nézz
  • koocos
    "Nincs? ember, most lett vége az alpha trialnak, van egy csomó új multi gameplay miegyéb, gamescomon jön a cq-s bemutató mindennel "

Te felhozni a BFet? soha!