7458
IZÉ
-
#1849 kéne de nem találok neten coundown-t, tudnál linkelni? -
#1848 én a 104cm-en nyomom 1 m távolságból
#1846: tiszta spec ops Echo Mod fúró tornyos pálya
csak özönlenek és kapják a dózist
a csávó jól keni :)
DarkSector, kéne egy
34 napnál tartunk :) -
#1847 Hogy a faszba lehet egy ekkora monitort ilyen közelről bámulni? -
strebacom #1846
-
#1845 Üdv újra a topikban. Peace -
#1844 már csak 5 hét a megjelenésig! -
#1843 Privátba légyszi mert nem akarom teleszemetelni itt Darksectornak a topikot ;) -
#1842 Neeem én sem,sőt! Én is azt tervezem,hogy igy veszem meg az mw3-at,bár ezen még gondolkodom... mármint hogy csak kulcs vagy dvd-s változat majd 3x annyiért... de azért érdemes felkésziteni mindenkit,nehogy azt higgye,hogy dvd-s változat. -
#1841 én tudok egy Black Ops-ot..... -
#1840 Igen.
De eddig nem is hallottam olyat, hogy valaki nem kapta vissza. -
#1839 Igen,ahol felajánlják ott megcsinálják, neked "csak" oda kell adni a hozzáférést az acchodhoz. Ők meg beregelik "kintről" :) -
#1838 Azokat is be lehet regelni. Legalább is, ahol profi szinten árulnak kulcsokat, ott megoldják. -
#1837 Csak szériaszámot kapsz,és lehet hogy régiókódos... akkor pedig innen nem tudod beregelni és nem angol nyelvű lesz hanem pl. orosz vagy ilyesmi. -
#1836 Valaki nem unta meg a black ops-ot? :) Vennék 2 accot arra az egy hónapra amig kijön az mw3 de jó lenne olcsón mivel kettő kell...
Aki tud az irjon egy privit! ;)
Köszi! -
#1835 DarkSector,
plz, MW3 original avatart nekem is -
#1834 erős +1 -
#1833 Hát rendelj 1-et és nem vesztesz vele semmit amig nem kérnek bankkártya adatokat. :)
Nemrossz ár. :) -
strebacom #1832 Vajon ez nem átbaszás??
-
#1831 Spec ops az kicsit más. De de most a single kampányokról beszéltem. -
#1830 Jó de amiben más történik az más stílus is. -
Prof William #1829 Ez igaz de én mégis újra és újrajátszottam az MW2-jobb pályáit mert egyszerűen olyan hó hangulata volt az egésznek. -
#1828 vitatkoznék, pl. az mw2 spec ops-ban figyeltem meg, hogy rohadtul nem kiszámítható mondjuk az ellen mozgása.
a singlet egyébként hogy lehetne másképp megoldani, ha nem scriptelve?!
amúgy meg magasról letojom, amíg ilyen élményt nyújt, marhára nem érdekel, hogy script vagy nem script! -
#1827 Nyilván. DE azért scriptelt és scriptelt között is van különbség. Van olyan, amit ha többször játszol végig, néha más dolog történik. Na az MW3 nem ilyen: Itt minden másodperc meg van adva pontosan, minden egyes alkalomkor ugyanaz történik. Ettől lesz ilyen akciófilmes az egész. -
#1826 Minden játék scriptelve van, ha nem lenne akkor multi lenne. -
Prof William #1825 Csak az elejébe néztem bele de ha jól látom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elnöki különgépen is leszünk.
Sokan mondják hogy MW így meg úgy Scriptelt viszont ezek a jelenetek olyan hangulatot adnak az egész játéknak mintha tényleg egy háborús filmben lennénk. Nagyon tetszik ez módszer... A Multit nem hiszem hogy kipróbálom de a singlet azt már a MW1-2 -ben is imádtam.
Vajon ebben a részben is lesz atom? Mivel már teljes erőbedobással zajlik a harmadik világháború az a legkevesebb hogy néhány Nuke eldurran majd .:) -
#1824 Csak az a rész kitudja mire lesz lehet 3DS-re, az meg rétegjáték egy nextgenhez képest. -
#1823 Amúgy aki a topikba bejön kap tőlem egy + like-ot! -
pett3rson #1822 mondjuk egy legends of zelda-t megelőzni nem semmi :) viccen kívül sokan imádják azt a játékot, de biztos jó, ha annyian veszik. meg azért van ott jópár név. kár, hgoy ilyen tól-ig rendszerben van felsorakoztatva...na mindegy, az tuti, hogy sokan vesszük meg, aztán majd tényleg meglátjuk mi lesz az eredmény..remélem, hogy már csak a dedicated szerverek miatt is sokkal jobb lesz, mint mw2 volt multiban. -
#1821 Pedig elég nagy csodának számít sok embernek, részben nekem is. -
#1820 logot én is kérnék! üdv, -
#1819 hali en is kerhetek a nevem melle logot? Az elozo codok 0 dax vetelek voltak, es ez is az lesz. :)
Fikazni nem fogok, meg jokat sem irok rola. Nekem egyszeruen hozza azt amit eddig, es az nekem eleg. -
#1818 ezen nincs mit csodálkozni -
#1817 Jah mert ez a vásárlói lista, nem a top warez. :P -
strebacom #1816 Top 20-as vásárlói kívánságlista az év végégig megjelenő játékok között százalékos arányban:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3–27%
2. Gears of War 3–19%
3. Madden NFL 12–19%
4. Assassin’s Creed: Revelations–17%
5. Batman: Arkham City–15%
6. The Legend of Zelda: Skyward Sword–14%
7. Battlefield 3–12%
8. Just Dance 3–12%
9. NBA 2K12–9%
10. Need for Speed: The Run–9%
11. Uncharted 3: Drake's Deception--9%
12. Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games--8%
13. Lego Harry Potter: Years 5-7--8%
14. FIFA Soccer 12--8 percent
15. The Elder Scrolls V: Skyrim--8%
16. Dead Island--7%
17. Kinect Sports: Season 2--6%
18. Resistance 3--4%
19. Dance Central 2--4%
20. Deus Ex: Human Revolution--3%
forrás: blog.nielsen.com gamespot.com,és PH!
-
Jóságok.A ps3 gamepad instant get lenne(remélem az a rece csúszásmentesítő gumi) ha a kék füstölgő bácsi vagy valami diszkrét logó lenne rajta."Delta" headsetem avagy leánykori nevén px5 már van de logó nélkül :P -
#1814 Jogos ebasztam. :) -
#1813 már csak 37 :D -
#1812 Epic harcok lesznek. Még 41 nap a megjelenésig :S -
-
strebacom #1810 Azt tuja valaki hogy mennyi multi map, lesz a játékban és van e róla valami leírás, kép??