Mitől lehet baljósabb a Batman: Arkham Asylum 2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Robin = fogyóeszközfiú az eredeti képregényekben többet is elhasználnak...lásd Joker agyonver egyet egy spajszerral<#vigyor2>#vigyor2>
van hát. ki tudja mennyit kell még várnunk, mire rájönnek, hogy elég betolni google translatebe és mehet a fõoldalra 😄
basszameg, én meg ötletet adtam...
basszameg, én meg ötletet adtam...
Es igazad van, elnezest a tevedesert.
Nem azért, hogy belédkössek de Joker egy Jason Todd nevû gyereket vert agyon emlékeim szerint, tudtommal õ a második Robin, Drake pedig a harmadik.
Én is írhatok cikket? Vannak nekem is teóriáim ám aztán szívesen kiírogatnám....
ja és hülyegyerekek : " Lássuk, mitõl is lehetne "darkosabb" a Batman: Arkham Asylum 2 az IGN és az 1UP kritikusai szerint." tanulnátok meg olvasni mielõtt ugattok
nem baljós? ezektõl Batman a Batman, tessék elolvasni a Hush-t vagy az Arkhamat vagy a Killing Joke-ot, Man who laughs sorolhatnám. A második robin, Tim Drake-t meg Joker agyonverte egy vascsõvel, és a Batman Beyond: Return of the Joker nagyon jó utalás hogy milyen hangulatnak kéne lennie.
És persze, Kevin Conroy és Mark Hamill a legjobbak remélem nem cserélik le õket.
És persze, Kevin Conroy és Mark Hamill a legjobbak remélem nem cserélik le õket.
Szerintem a felsorolt dolgoktól rohadtul nem lesz darkosabb, baljósabb, legföljebb erõszakosabb, véresebb, kegyetlenebb (ami egy ilyen játéknál természetesen nem baj, sõt)
Nekem az nem világos ebben az egész physx dologban, h sok physxes játékban olyan effektusok vannak, amiket régebben más játékok physx nélkül is megtudtak csinálni. Pl. A Batmanban bizonyos helyeken vannak ilyen mûanyag függönyök vagy mi a fenék az ajtókon, ugyanakkor a vmelyik Splinter Cellben is voltak ilyenek és tökéletesen mozogtak, amikor Fisher bácsi nekik ment, physx nélkül. Szal sokszor olyan érzésem van, mint ha feltalálták volna a spanyol viaszt. Ráadásul néhány játékban ki se lehet kapcsolni a physxet, amivel azt érik el, h szegény 9800gt-m nagyon szenved és kompromisszumokat kell kötnöm a grafikában.
epp ma olvastam tesztet roluk. hat nem vagyok elragadtatva. prohardware kb ezt mondta: kisebb hibait leszamitva (nagy fogyasztas, magas ar, tulmelgedes, hangos hutes) jo kartya. hat szerintem ezek nem kis hibak, ezek a leheto legnagyobbak. es mindezt 10%-15%ert, mert kb atlagba ennyivel gyorsabb az 5850-tol, de ugye attol meg van jobb is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mitõl lehetne baljósabb? A felpattogzó padlót és batman ruhalobogtatását hatalmas physx effektusként bemutató játékot megspékelnék némi plusz "csakafiziksz" effektussal..Legyen például a pályákon rálépésre deformálódó "csakafiziksz" kutyaszar. És mindezt a káprázatos "csakafiziksz" effektust szépen reklámozzák be a már most tesztek alapján is bukásra ítélt szánalmasan magas áron kínált GTX470as és GTX480as kártyákkal szépen hogy vegyék a butított parasztok.😊
vagy esetleg kezdhetnek ugy is, hogy "Az egyik hires amerikai, jatekokkal foglalkozo hirportal dolgozoi megjelenitettek egy cikket weboldalukon, amelyben szeretnek ellatni par tanaccsal a meltan hires jatek, a batman arkham asylum, fejleszto csapatat, a rocksteadyt, nehany tanaccsal, hogy mikent tehetnek jobba a jatek masodik reszet. Ezekbol szemezgettunk most mi is" es a vegere ne szo szerint forditsak le azt, hogy "remeljuk, hogy a jatek fejlesztoi olvassak az oldalunkat". kb ennyi lenne az egesz.
Semmi gond azzal, ha lefordítják szerintem. Csak írják ki a végére a forrást.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nem tudom, mi bajotok van csütörtök cikkeivel... szemetek!<#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kedves cikkíró (cikkmásoló)! Ha már vagyunk olyan agyafúrtak és roppant eredetiek, hogy egy az egyben lefordítunk egy cikket (bár az is lehet, hogy a fordítást is loptátok), és arra adjuk a fejünket, hogy kiegészítsük (mert az piciny szívünket megmelengeti és így jobbnak érezzük a szöveget), akkor már legalább ne baromsággal egészítsük ki, jó?
"Zsasz igazi õrült, ám híres kését egyszer sem használta, hiszen rögtön az elején egy mozdulattal levertük." <- Ezt a hülyeséget ki találta ki? Igaz, hogy az elején valóban kap egy szép K.O.-t, de ha végigjátszottad volna, tudnád: késõbb is feltûnik a játékban. A többit már nem is említem meg... nem érdemes... nem tanultok...
"Zsasz igazi õrült, ám híres kését egyszer sem használta, hiszen rögtön az elején egy mozdulattal levertük." <- Ezt a hülyeséget ki találta ki? Igaz, hogy az elején valóban kap egy szép K.O.-t, de ha végigjátszottad volna, tudnád: késõbb is feltûnik a játékban. A többit már nem is említem meg... nem érdemes... nem tanultok...
LOL, mindig is tudtam hogy az SG szánalmas, de hogy szinte szóról szóra lemásoljon egy másik cikket...ahh mindegy erre már nem lehet szép szavakat mondani.<#levele>#levele>
#2: Jézus. Egy az egybe lenyúlták, forrás nincs feltûntetve.
Mindig van lejjebb.
Mindig van lejjebb.
"És ki tudja, talán a fejlesztõk is olvassák az oldalunkat és talán valamit meg is fogadnak belõle."
Még szerencs, hogy soha nem fogják olvasni a ciket, mert ekkora baromságokat rég hordtak össze. Megkínozni robint? Wtf. Batman pedig még az elsõ részben sem ölt meg senkit.
Még szerencs, hogy soha nem fogják olvasni a ciket, mert ekkora baromságokat rég hordtak össze. Megkínozni robint? Wtf. Batman pedig még az elsõ részben sem ölt meg senkit.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Törölt felhasználó
"És ki tudja, talán a fejlesztõk is olvassák az oldalunkat és talán valamit meg is fogadnak belõle."
Valószínû hogy sg.hu-t olvasnak, és innen gyüjtik az ötleteket...
Valószínû hogy sg.hu-t olvasnak, és innen gyüjtik az ötleteket...
ez nem wtf cikk. ilyet szokott csinalni tobb amerikai oldal... pl az IGN... tudtam ,hogy ismeros valahonnan a cikk... SZEMETEK <#idiota>#idiota>
IGAZOLO LINK
IGAZOLO LINK