23
-
Merces #23 ...Robin = fogyóeszközfiú az eredeti képregényekben többet is elhasználnak...lásd Joker agyonver egyet egy spajszerral -
Fbn Lx #22 van hát. ki tudja mennyit kell még várnunk, mire rájönnek, hogy elég betolni google translatebe és mehet a főoldalra :D
basszameg, én meg ötletet adtam... -
Koge #21 Es igazad van, elnezest a tevedesert. -
Lalee1 #20 Nem azért, hogy belédkössek de Joker egy Jason Todd nevű gyereket vert agyon emlékeim szerint, tudtommal ő a második Robin, Drake pedig a harmadik. -
JASON13 #19 Én is írhatok cikket? Vannak nekem is teóriáim ám aztán szívesen kiírogatnám.... -
Koge #18 ja és hülyegyerekek : " Lássuk, mitől is lehetne "darkosabb" a Batman: Arkham Asylum 2 az IGN és az 1UP kritikusai szerint." tanulnátok meg olvasni mielőtt ugattok -
Koge #17 nem baljós? ezektől Batman a Batman, tessék elolvasni a Hush-t vagy az Arkhamat vagy a Killing Joke-ot, Man who laughs sorolhatnám. A második robin, Tim Drake-t meg Joker agyonverte egy vascsővel, és a Batman Beyond: Return of the Joker nagyon jó utalás hogy milyen hangulatnak kéne lennie.
És persze, Kevin Conroy és Mark Hamill a legjobbak remélem nem cserélik le őket. -
bitbandita #16 Szerintem a felsorolt dolgoktól rohadtul nem lesz darkosabb, baljósabb, legföljebb erőszakosabb, véresebb, kegyetlenebb (ami egy ilyen játéknál természetesen nem baj, sőt) -
Evoluti0N #15 Nekem az nem világos ebben az egész physx dologban, h sok physxes játékban olyan effektusok vannak, amiket régebben más játékok physx nélkül is megtudtak csinálni. Pl. A Batmanban bizonyos helyeken vannak ilyen műanyag függönyök vagy mi a fenék az ajtókon, ugyanakkor a vmelyik Splinter Cellben is voltak ilyenek és tökéletesen mozogtak, amikor Fisher bácsi nekik ment, physx nélkül. Szal sokszor olyan érzésem van, mint ha feltalálták volna a spanyol viaszt. Ráadásul néhány játékban ki se lehet kapcsolni a physxet, amivel azt érik el, h szegény 9800gt-m nagyon szenved és kompromisszumokat kell kötnöm a grafikában. -
#14 epp ma olvastam tesztet roluk. hat nem vagyok elragadtatva. prohardware kb ezt mondta: kisebb hibait leszamitva (nagy fogyasztas, magas ar, tulmelgedes, hangos hutes) jo kartya. hat szerintem ezek nem kis hibak, ezek a leheto legnagyobbak. es mindezt 10%-15%ert, mert kb atlagba ennyivel gyorsabb az 5850-tol, de ugye attol meg van jobb is. -
#13 Mitől lehetne baljósabb? A felpattogzó padlót és batman ruhalobogtatását hatalmas physx effektusként bemutató játékot megspékelnék némi plusz "csakafiziksz" effektussal..Legyen például a pályákon rálépésre deformálódó "csakafiziksz" kutyaszar. És mindezt a káprázatos "csakafiziksz" effektust szépen reklámozzák be a már most tesztek alapján is bukásra ítélt szánalmasan magas áron kínált GTX470as és GTX480as kártyákkal szépen hogy vegyék a butított parasztok.:) -
#12 "nehany tanaccsal" minusz. -
#11 vagy esetleg kezdhetnek ugy is, hogy "Az egyik hires amerikai, jatekokkal foglalkozo hirportal dolgozoi megjelenitettek egy cikket weboldalukon, amelyben szeretnek ellatni par tanaccsal a meltan hires jatek, a batman arkham asylum, fejleszto csapatat, a rocksteadyt, nehany tanaccsal, hogy mikent tehetnek jobba a jatek masodik reszet. Ezekbol szemezgettunk most mi is" es a vegere ne szo szerint forditsak le azt, hogy "remeljuk, hogy a jatek fejlesztoi olvassak az oldalunkat". kb ennyi lenne az egesz. -
#10 Semmi gond azzal, ha lefordítják szerintem. Csak írják ki a végére a forrást. -
#9 Nem tudom, mi bajotok van csütörtök cikkeivel... szemetek! -
enzim #8 Kedves cikkíró (cikkmásoló)! Ha már vagyunk olyan agyafúrtak és roppant eredetiek, hogy egy az egyben lefordítunk egy cikket (bár az is lehet, hogy a fordítást is loptátok), és arra adjuk a fejünket, hogy kiegészítsük (mert az piciny szívünket megmelengeti és így jobbnak érezzük a szöveget), akkor már legalább ne baromsággal egészítsük ki, jó?
"Zsasz igazi őrült, ám híres kését egyszer sem használta, hiszen rögtön az elején egy mozdulattal levertük." <- Ezt a hülyeséget ki találta ki? Igaz, hogy az elején valóban kap egy szép K.O.-t, de ha végigjátszottad volna, tudnád: később is feltűnik a játékban. A többit már nem is említem meg... nem érdemes... nem tanultok... -
richard45 #7 LOL, mindig is tudtam hogy az SG szánalmas, de hogy szinte szóról szóra lemásoljon egy másik cikket...ahh mindegy erre már nem lehet szép szavakat mondani. -
Zedas #6 #2: Jézus. Egy az egybe lenyúlták, forrás nincs feltűntetve.
Mindig van lejjebb. -
#5 Istenem... ez szánalmas. -
Hoz_Hun #4 "És ki tudja, talán a fejlesztők is olvassák az oldalunkat és talán valamit meg is fogadnak belőle."
Még szerencs, hogy soha nem fogják olvasni a ciket, mert ekkora baromságokat rég hordtak össze. Megkínozni robint? Wtf. Batman pedig még az első részben sem ölt meg senkit. -
#3 "És ki tudja, talán a fejlesztők is olvassák az oldalunkat és talán valamit meg is fogadnak belőle."
Valószínű hogy sg.hu-t olvasnak, és innen gyüjtik az ötleteket... -
#2 ez nem wtf cikk. ilyet szokott csinalni tobb amerikai oldal... pl az IGN... tudtam ,hogy ismeros valahonnan a cikk... SZEMETEK
IGAZOLO LINK -
#1 ez a cikk wtf?