19
-
#19 Mégis mennie kell. -
Mat666 #18 Na ennyit erről gondoltam hogy csak a szokásos hülyeségeidet nyomattad. -
Mat666 #17 Na?
-
Mat666 #16 Kíváncsi lennék ha ott élné fehérként vagy ahhoz hasonló környéken akkor mit gondolná a tesokról vagy kinek az oldalán állnál. -
winnie #15 ejha, ilyen nagy baromságot ritkán olvasni, köszönöm sg, hogy van kommentelési lehetőség:)) érdekes, hogy ilyenkor némelyik ember mindig előveszi azt az ostobaságot, hogy "bezzeg a feketék így meg úgy, ezt mondák meg azt", holott sosem ők panaszkodnak, csak azok, akik ezt írják. (mint amikor a letöltés téma szóba kerül, mindig szó van arról, hogy a forgalmazók sírnak miatta, holott iszonyat ritkán sírnak, tudják, mi a dörgés, csak a letöltők sírnak, hogy a forgalmazók sírnak.:)
a film fekete bűnözőkről szól és fehér rendőrökről (olyanról, aki miután nyugdíjba megy, igazi hősként elkap pár emberrablót, meg olyanról, akinek nagyon kell a pénz, mégsem nyúlja le a tetthelyről), és senki sem lázong, hogy rasszista lenne. -
Mat666 #14 Szegény feketék ők mindig az ártatlanok a fehérek meg a gonosz rasszista elnyomó korrupt szemétládák persze hogy az ilyen filmre vevők a feketék és persze senki nem panaszkodik hogy rasszista a film meg politikailag nem korrekt.
Ez rendben van de ha fordítva lenne megcsinálva a film és a feketék lennének így beállítva akkor már mindenki lázadna hogy rasszista film meg a többi hülyeség amit mindig mondanak a szegény feketék. -
#13 szeretem fuqua filmjeit, ezért is elmegyek a moziba. -
#12 Valóban, erről nem tudtam. -
#11 "olykor egy-egy rendőr is lepuffant egy teljesen 'ártatlan' feketét"
Borsod megyeben is tenni kene vmit, nem csak Brooklynban. -
#10 en is. ;) -
Ford Prefect #9 Lehet hogy azért nem érdekelte a fehéreket, mert nekik is tele van már a tökük azzal hogy egy film a gonosz, rasszista, kiégett fehér rendőrökről szóljon akik a szegény báránylelkű néger maffiózókat gyilkolják halomra - miközben a valós élet ott is pont a fordítottját mutatja.
Seattleben pl. éppen pár hónapja ölt meg öt rendőrt egy korábban kegyelemmel szabadult néger bűnöző, érdekes mégsem beszélt senki rasszizmusról. -
kalapos01 #8 Ült? Hahh, annak lett volna azért híre. Blikk írta? :)
Képernyőn láthattuk, mert évi két akciófilmet azért lenyomott. Mozifilmbe nem hívták. -
Watchmen #7 W.S. -ról kiderült, hogy nem ment börtönbe. -
#6 És persze, ha már a színészeknél tartunk, akkor muszáj szólni Wesley Snipesról, aki évek óta nem volt moziban látható, köszönhetően a DVD-re gyártott akciófilmjeinek. Talán most elkezdi a visszakapaszkodást.
A cikkíró elsiklik ama közismert tény felett, hogy fent nevezett W.S. 3 évet ült adócsalásért, azért nem láthattuk a képernyőn az utóbbi időben. -
WinG #5 "olykor egy-egy rendőr is lepuffant egy teljesen ártatlan feketét."
Azért azt is odatehetnéd, hogy elég gyakran puffantanak le fehér/fekete/ázsiai rendőrt is arrafelé. Persze kurva fehérek, már megint ők a hibásak, mert nem néznek meg egy feketék által lakott környékről szóló filmet. Vajon miért? Lehet, hogy azért, mert ez őket nem érinti annyira?
Annyira unalmas már ez az önostorozás, mintha a világ összes bajáról azok tehetnének, akiknek alacsonyan pigmentált a bőrük. Unalmas ez, komolyan. A plakáton meg, ahogy látom, két fehér van, meg két fekete - egészen pontosan kismillió olyan sikeres filmet fel tudnék idézni, amelyen pont ilyen az arány a plakátokon. Ha ezen múlna egy film sikere, akkor senki se hallott volna Denzel Washingtonról vagy Eddie Murphyről. Ugyan már. -
#4 fail. -
AZTA #3 fail. -
Loverman #2 fail. -
#1 Nézném,de nincs felírat hozzá(legalább is én nem találtam)