21
-
#21 A filmek: Inception — Iron Man 2 — Robin Hood –Predators — Scott Pilgrim vs. the World — Salt — Knight & Day –The A-Team — MacGruber– The Sorcerer’s Apprentice — Killers – Splice — The Other Guys — The Karate Kid — Shrek Forever After — Toy Story 3 — Despicable Me — The Last Airbender — The Expendables — The Twilight Saga: Eclipse — Dinner for Schmucks — Get Him to the Greek — Grown Ups — Sex and the City 2 -
#20 Az. :)
-
Pewet #19 Pókember 2 lesz az szerintem is :) -
Lac99 #18 Gyurcsány Ferenc melyik filmben szerepel? (2:02) :-DD -
CaptainRumi #17 Sok mindenhol hallható ez a zene, maradjunk abban :) (főleg ha fanmade dolgokról beszélünk) -
RixosWalerius #16 Pewet: A Harry Potter 7. fanmade trailerében van ez a zene:) -
EXPENDABLE #15 Pewet: Szerintem a Pókember 2 trailer-e alatt hallhattad. -
CaptainRumi #14 ja. a kettő között a különbség a női hang, ami hiányzik a trailerből, de végülis ugyanaz. -
#13 Szigorúan magánvélemény? -
BoneHeart #12 De egyébként CaptainRuminak is igaza van. A globus az immediate music nevü cég külön zenekara (commercial albumra), míg maga az immediate music csak licencre gyárt zenéket.
Immediate music - Lacrimosa Dominae. A globus verzióban egy nagyon szép ének is van, meg hosszabb. -
Pewet #11 Ezer köszönet érte! :)
Nekem is úgy rémlik h valami music video-ban láttam, de ezek szerint akkor nem fogott meg annyira, és nem jegyeztem meg hol hallottam, most viszont eltettem :) -
BoneHeart #10 Többezer production music zeneszámom van, köztük az egész Preliator album :D -
Tomy84 #9 Globus- Preliator! Csak tippelni tudok hol halhattad: youtubon van fent egy BSG video ezzel a számmal, esetleg a Csillag születikben, ott hallottam vmelyik fellépőnél:) -
BoneHeart #8 A trailer zenéje - Globus - Preliator az epicon albumrol :)
Nagy kedvenc -
CaptainRumi #7 Immediate Music - Lacrimosa
-
winnie #6 aki pedig kemény gyerek, az már látta is a filmet, hiszen most lett vége a sajtóvetítésnek. nemsokára elözönlik a netet az első bloggevélemények. -
FefeeX #5 Hm, Vasemberre már hétfő óta megvan a jegyem :) Neten fizettem, de át is vettem, hogy tuti legyen :) -
Pewet #4 Mi annak a számnak a címe (ha van neki), vagy melyik filmben, vagy előzetesben vagy hol hallhattam már ezt, mert esküszöm, hogy hónapok óta gondolkozok rajta, de nem tudom hogy hol hallottam, márpedig hallottam, mert itt is itt van :)
Szóval mi ez a szám??? -
#3 Részemről ezek férnek fel a várólistára: Shrek 4, Expendables, Ironman 2.
Szerk.: Ja és a Predators. -
#2 Jó lett, azzal a vigyorral a végén :D -
#1 Hát igen, ez a nyár legjobb filmelőzetese, vita nincs.