8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#992 Onnan hogy itt CET van és "ügyesen" átszámoltam. -
#991 US idő szerint 10kor, tehát (itt) már kéne lennie. Hol olvastad, hogy 7kor? -
Cat 02 #990 Éjfélig remélem mindenki abba hagyja a queuet és elsőre be enged majd <.> -
#989 7kor elvileg aztán ki tudja a nagy roham miatt mikorra lesz játszható. -
#988 Mikor lesz szerver? -
Boncmester #987 Ez a Zavvi tetszik, köszi, itt tényleg elég olcsó a dobozos collector's.
Amúgy az Amazonon pl azt írják, hogy kapsz kódot ha megrendeled a bétához, tehát elképzelhető, hogy a headstarthoz is, de ezt meg kéne tőlük (vagy inkább a Zavvi-tól) kérdezni. -
Boncmester #986 Ellenben SW:TOR van az 576-ban március 4-i megjelenési idővel... Szerintem valamit elnéztek a srácok, lehet az akart lenni a Rift.
D2D-ről csak 11K HUF megrendelni asszem a normál verziót. -
Murmur #985 Mielőtt megrendeled nézz szét, pl. a zavvi-n ugyanez 45 euró.
Ami kérdés: kapsz-e postázás előtt kódot?! Mert ha nem, akkor úszott a headstart. -
Bhalage #984 igen, en is lattam , hogy nemllattam se 576 se cdgalaxis nem hirdet.
sztem rift homepagerol fogok loni digital CEt -
whisper #983 A fenébe most néztem erre valaki rányomott a PvE-re 8)) -
whisper #982 nem igaz mert PvP vezet 1-el 8)) -
#981 Nekem még nem volt vele tapasztalatom, de mindenki a fórumon agyon dicséri. Igaz betaba ez semmit se jelent. Majd ha megjelenés után is folytatják ezt akkor talán. -
Boncmester #980 Írtam ma a CD Galaxisnak, azt írták vissza, hogy dobozos verzió nem várható a Riftből hozzájuk. Lesz egyáltalán MO-n valahol?
Az amazonon elvileg van, de nem tudom, kiszállítják-e hozzánk, még nem próbáltam megrendelni:
Rift Collector's edition -
#979 Srácok, egy komoly és sztem fontos kérdés: mik a tapasztalatok a GM-ek és a Support hozzáállásáról? -
Boncmester #978 Szerveződik az Infernum guild: http://infernum.guildlaunch.com/
Lehet, hogy PvP szerveren lesz majd, egyelőre döntetlen a szavazás állása.
Te pár napja amúgy még nem a WARt akartad elkezdeni? :) -
radical #977 Erről fogok majd irni a blogomon a béta után mert most azért még nem olyan sürgős a dolog. -
#976 Patch note. Elég terjedelmes. -
#975 En a rift oldalrol preordereltem a digital retailt, $49.99 volt. -
#974 igen azt elfelejtettem, h PvP szerveren érdekelne a társaság ;) -
Bhalage #973 na kevesebb offtopik, inkabb azt irjatok meg h a rift oldalrol preordereltetek v d2d, games.co stb
lassan be kéne fizetni majd -
#972 Sziasztok!
Kaptam Bétára lehetőséget. Majd csak szerdán tudtok menni, de privátba küldenétek neveket (in-game)egyedül tuti nem olyan jó buli... előre is köszi, és addig is jó játékot. A videó alatt meg jó a zene... lelkesítő :) -
#971 Kisfiú?? Ne haragudj de ha te olyan öreg vagy elég szánalmasan viselkedsz és gyerekesen! -
Bhalage #970 majd pont te mondod meg hogy mit csinaljak, kisfiu ?
hahaha
get a fucking grip -
#969 Újabb 50megás update jött ki! -
#968 Húzzál innen de nagyon gyorsan, vili? ;) -
Bhalage #967 ugyna mar ME2 launch trailerhez sokkal jobban illett ez a zene mint ehhez a ratyisaghoz ;d
bioware > all vili? -
#966 igen, azt tudom, hogy altalaban ebben merulnek ki az RP szerverek; de valami olyan, mechanizmus-t erinto kulonbsegekre gondoltam, amiket pl. EBBEN a forum topicban boncolgatnak. -
#965 Hangulatot azt tudnak csinálni!
De most már játszani akaroook! -
#964 hali!
beneveztem én is a bétára (itt megköszönném a kulcsot Varian-nak!!!)
kíváncsi vagyok hogy mi sül ki ebből a játékból. aiont végigkövettem eddigi életpályáján és ez a két frakciós dolog illetve a pvp rendszere, és a játék elnéptelenedése miatt ott kötött ki ahol. remélem hogy ennek sokkal nagyobb játékostábora lesz, a sok kasztból kifolyólag elvárható... -
#963 -
#962 RP-n nem szeretik a világba nem illő neveket (pl.: Laser Megadeth) és a cseten is szerepjáték szerű beszélgetések mennek, szóval sehol egy "what's up nigga".
-
#961 az RP szerver mechanizmusaban kulonbozik valamiben a tobbi pvp/pve szervertol? -
radical #960 népek, van ám PM funkció ha chatelni akartok egymással. -
#959 itt az állapotjelző. -
#958 En szerdan melozok delelott, estenkent leszek csak, ahogy 'normalis' :) Majd dobj egy PM-et, ha bentvagy, megkereslek, es... :) -
Cat 02 #957 Hehe, pedig néztem a hivatalos oldalt, csak úgy tűnik nem a bétát.
Amúgy bot van már hozzá vagy nekem kell végig játszani ? -
#956 szerintem inkább arra ami a rift server status oldalán van -
#955 Sose! :) -
#954 Ma mindenki velem akar bajszot akasztani? :D -
#953 Kár, addigra mi már meg is unjuk :p