18
  • KillerBlue
    Ne csinálj úgy mintha nem tudtad volna mire írtam.
  • Tetsuo
    LOL
  • Stefling
    Köszi isten vagy! :D
  • sanya353
    Public Enemy Vs. Benny Benassi - Bring The Noise
  • Wittgen
    Hú tényleg, ezt benéztem...hehe...
  • immovable
    Magyarázd csak balfaszkám.
  • winnie
    ó, nem is tudom, hogy lemerjem-e csapni, nekem se jó érzés, ha beégetlek:)

egyrészt a sorok között olvasás mást jelent - amire te utalsz, az a sorok elolvasása. a kollega meg az új előzetesre célzott, nem pedig arra, hogy a film új. nem mellesleg a film is új, szóval így még kínosabb:)
  • Barakukk
    Dreyfuss nem is oldott meg semmit puskával meg palackban a Cápában, az Roy Scheider volt (ha jól írom a nevét, mert könnyű keverni a tökös csávóval). :)

Egyébként az eredeti Piranha valamilyen szinten a Cápa paródiájaként is funkcionált, tehát vehetjük poénnak vagy kikacsintásnak is Dreyfuss jelenlétét.
  • jcsabi
    remélem lesz itthon is mozikban:D
  • immovable
    "Végre normális pillantást vethetünk Alexandre Aja (Magasfeszültség, A sziklák szeme) új filmjére, ..."

Olvass a sorok között, ha nem megy ismételd az alsó tagozatot.
  • Stefling
    Jó filmnek ígérkezik! :) (Valaki nem tudja véletlenül, mi a címe annak a számnak, ami az elején megy?:D)
  • winnie
    új? ezt honnan veszed? rajtad kívül szerintem senki nem írta, hogy új. vagy a betűket nem olvastad?
  • KillerBlue
    Ebben mi volt az új? Ez az előzetes már hónapok óta látható volt.
  • winnie
    ?? egy piranha-film vagy más állatos lényhorror sosem lesz félelmetes, csak véres-poénos. a félelmetesek a sötétben játszódó kísértetes filmek, nem a bulihelyen játszódó tengerpartiak.
  • pepe792
    hát ez inkább nevetséges mint félelmetes. legalábbis bemutató alapján.
  • Wittgen
    Nem húzták le a vízbe, beleharaptak a seggébe párszor és ő maga csúszott be a ficánkolása miatt.

Ha az eredeti film remake-je, akkor (úgy rémlik) valamilyen mutáns halak lesznek benne. De sajnos tényleg kicsit hülyén néznek ki a CGI halak itt (bár még mindig jobb, mint Cameron repülő piranhái).

Dreyfuss ezt már nem tudja megoldani egy puskával és egy palackkal :)
  • pixx
    A CG már így is gagyin nézz ki, mi lesz a moziban?
    Amúgy a nénit mi húzta le a vízbe? Tuti nem a piranhák, ahhoz csöppek egy kicsit...
  • bippo
    Na, majd a Dimension Films odapakolhat egy 3-ast a logoja elé :)
    Szegény Richard Dreyfuss, cápa után most piranha :)