Itt a Piranha 3D első előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne csinálj úgy mintha nem tudtad volna mire írtam.

Tetsuo
LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Stefling
Köszi isten vagy! 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Public Enemy Vs. Benny Benassi - Bring The Noise
Hú tényleg, ezt benéztem...hehe...
immovable
Magyarázd csak balfaszkám.
ó, nem is tudom, hogy lemerjem-e csapni, nekem se jó érzés, ha beégetlek😊

egyrészt a sorok között olvasás mást jelent - amire te utalsz, az a sorok elolvasása. a kollega meg az új elõzetesre célzott, nem pedig arra, hogy a film új. nem mellesleg a film is új, szóval így még kínosabb😊
Dreyfuss nem is oldott meg semmit puskával meg palackban a Cápában, az Roy Scheider volt (ha jól írom a nevét, mert könnyû keverni a tökös csávóval). 😊

Egyébként az eredeti Piranha valamilyen szinten a Cápa paródiájaként is funkcionált, tehát vehetjük poénnak vagy kikacsintásnak is Dreyfuss jelenlétét.
remélem lesz itthon is mozikban😄
immovable
"Végre normális pillantást vethetünk Alexandre Aja (Magasfeszültség, A sziklák szeme) új filmjére, ..."

Olvass a sorok között, ha nem megy ismételd az alsó tagozatot.
Stefling
Jó filmnek ígérkezik! 😊 (Valaki nem tudja véletlenül, mi a címe annak a számnak, ami az elején megy?😄)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

új? ezt honnan veszed? rajtad kívül szerintem senki nem írta, hogy új. vagy a betûket nem olvastad?
Ebben mi volt az új? Ez az elõzetes már hónapok óta látható volt.

?? egy piranha-film vagy más állatos lényhorror sosem lesz félelmetes, csak véres-poénos. a félelmetesek a sötétben játszódó kísértetes filmek, nem a bulihelyen játszódó tengerpartiak.
pepe792
hát ez inkább nevetséges mint félelmetes. legalábbis bemutató alapján.

Nem húzták le a vízbe, beleharaptak a seggébe <#hehe> párszor és õ maga csúszott be a ficánkolása miatt.

Ha az eredeti film remake-je, akkor (úgy rémlik) valamilyen mutáns halak lesznek benne. De sajnos tényleg kicsit hülyén néznek ki a CGI halak itt (bár még mindig jobb, mint Cameron repülõ piranhái).

Dreyfuss ezt már nem tudja megoldani egy puskával és egy palackkal 😊
A CG már így is gagyin nézz ki, mi lesz a moziban?
Amúgy a nénit mi húzta le a vízbe? Tuti nem a piranhák, ahhoz csöppek egy kicsit...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Na, majd a Dimension Films odapakolhat egy 3-ast a logoja elé 😊
Szegény Richard Dreyfuss, cápa után most piranha 😊