35
Techland legújabb versenyzős játéka
-
#35 Kijött a demója!!! LOL szerintem ezt ilyenkor ők sem gondolják komolyan! -
#34 Javaslom ha ez tetszik akkor a PURE-t isteníteni fogod. -
#33 Végre egy Normális játék. Eszméletlen szép, jól kidolgozott a táj. Gépigény...minimális. 4 éves gépemen maxon megy tökéletesen. Erre még talán pénzt is áldoznák -
#32 :).Azok a mazohista hajlamok. -
#31 Befejeztem 8 óra 20 perc volt és mindezt kb 100 futamon kersztül kemény 6vagy 7 pályán -
#30 Hm itt a vége felé már csak vért izzadva lehet nyerni sok restart és arcagyonkaparás után
Még egy végső sorozat aztán vége.Most vagyok 7,5 óránál de kurvára unom már :D -
#29 Már a középső versenyeknél vagyok.
Sajnos kevés a pálya mindig ugyanazok vannak.
Most olyanok vannak ahol állandó nitrót kapsz de időre kell menni egymagunkba ez nagyon könnyű lett mert elég sok idő marad a végén.
Aztán van a másik amikor szintén örök nitró és ugyanúgy verseny ez már húzósabb mert checkpointokat figyelni kel mert pontozásos,de még ez is nyerhető.
Ezzel az örök nitróval az a gáz nyomom mint az állat és a felverődő víztől,sártól semmit nem látok -
#28 Patch 1 (100MB) -
#27 Ahogy halad előre az ember azért megkavarják a pályákat van hogy közöm nincs merre kell menni :D
Akkorákat lehet ugratni hogy az kegyetlen. -
#26 Gyertek multizni király : -
#25 Nálam is ok minden! -
ricsa008 #24 nálam minden stimt
és nagyon fasza a játék -
#23 Nálatok nincs gond a hanggal? Egy árva hangot nem ad ki magából a játék... -
ricsa008 #22 ok ez jó hír
köszi az infókat és képeket -
#21 Arcade szórakozás néha kikapcsolodni jó lesz nyomd az előre gombot és kész!Grafika elmegy és nagyon szépen fut!
-
ricsa008 #20 próbálta már valaki? -
#19 Naild-RELOADED -
ricsa008 #18 Boxon kint van -
#17 Nail'd achievementek és trófeák
Európában csak február 4-én, de a tengerentúlon már november 30-án kapható lesz a lengyel Techland off-road versenyjátéka Xbox 360, PlayStation 3, valamint PC platformokra. A Motorstorm és Pure játékokat idéző alkotásban szintén két- és négykerekűek hátán megy a dagonya porban, sárban, akkorákat ugratva, hogy közben tátva marad a szánk (és belerepül vagy száz bogár.)
Az egyebek mellett Slipknot és Queens of the Stone Age zeneszámokat felvonultató Nail'd testre szabható járművekkel, 12 személyes multival, és fejlesztett Chrome-motorral villog 14 pályán keresztül. Lássuk, hány öcsit és trófeát tudunk közben összekaparni! forr:gs
acsik a linkben -
#16 Nail'd - Késik a Techland offroaderje is!
Egyre-másra jelentik be a stúdiók az idei évre szánt játékaik kiadásának halasztását, sajnos sok esetben nem csak hetekről van szó, de az évszám is változik. A Nail'd a legújabb áldozat.
A lengyel illetőségű Techland ezúttal egy vadóc offroaderrel szeretné megajándékozni a játékos társadalmat, amelyet még ebben a hónapban pakoltak volna polcokra Európában. Az eredeti tervekkel ellentétben viszont csak jövőre érkezik meg a Nail'd, február negyedik napján. Sem a kiadó, a Deep Silver, sem pedig a Techland nem nyilatkozott a késés okáról. Az észak-amerikaiak jobban jártak, hiszen ők ha minden jól megy, november harmincadikán tehetik kosárba a Pure kerékvágását követő Nail'd-et. A türelmetlenebbeknek tehát marad az import és mint tudjuk, mindig akadnak ilyenek.
info: Játékok.hu -
#15 "A Techland ugyanis örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy Észak-Amerikában október 19-én, Európában pedig október 22-én kerül piacra a játék, amely nem valószínű, hogy megváltja a világot, de a fejlesztők eddigi termékeihez hasonlóan a kellemetlen csalódásra sincs sok esély. A quadok szerelmesei tehát örülhetnek, a zombikért rajongó játékosok nemkülönben, hiszen a Nail'd munkálatainak lezárultával remélhetőleg több idő jut az ígéretes Dead Island fejlesztésére."
info: Gamechannel -
#14 E3 2010: In Your Face Trailer -
#13 E3 2010: Yosemite Interview -
#12 Egyszerű mint a faék és eléggé hajtós. Unaloműzőnek nem lehet rossz. -
#11 E3 2010: Exclusive Get Dirty Gameplay -
#10 ez de ratyi játék lesz -
#9 ez olyan, h nyald :D. -
#8 meg warhound...crysis verő grafikája volt kb. -
#7 DEAD ISLAND :((((
Az kéne már a népnek, nem ilyen fosröptető gagyulat. -
#6 Basszus ilyenekkel foglalkozik a Techland!
Dead Island ,Warhound,Chrome 2 meg sehol sincs még mindig :( -
#5 Tetszett a pure is,bár nekem túlságosan mellőzte a fizikát,jobb lett volna kicsit valósághűbb versenyzés. -
#4 Látod, megy ez :) -
#3 oda írtam a forrást meg a szöveget ennél többet nem fogsz megtudni róla perpill... de tessék link -
#2 Link, vagy valami? -
#1 Üdv! Techland legújabb szerzeménye ami szerintem nagyon hasonlít a Pure-ra.
"Az igen furcsa című nail'd valamikor a negyedik negyedévben lesz majd várható Xbox 360-on, PS3-on és PC-n.
Túl sokat nem lehet tudni a játékról, egy biztos, hogy úgynevezett all-terrain, tehát mindenféle területen bonyolódnak a versenyek - a filmben egy quaddal tudunk hegyek között, völgyek között repkedni, úttalan utakon száguldani őrülten elmosódó tájat látva a szemünk sarkából..." Forrás:GS