Lehet fél napig mozizni szünet nélkül?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 egész film, 0 redbull😊
Broafka
ez az.
Hmm, itt már kiestem, 2-en maradtak? akkor itt már haverom is kiesett, pedig az egyiken látszott az apja is 😊
TV2-n jobb képek voltak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Én is harmadjára csinálom meg minden évben ezt az emberfeletti teljesítményt😊
Idén 5 perc az Így neveld a sárkányodból, majd a teljes Kém a szomszédban, utána rögtön Exférj újratöltve, amit rögtön a Párterápia folytatott. Majd megnéztem a Kedves John végét, majd késõbb egy másik elõadás keretében az elejét. Közben meglestem az Újholdnak azt a két-három jobb jelenetét, jártam a Légión is pár percet, illetve a Brooklyn mélyén elején és végén. Végül a Másnaposok utolsó egy órájával zártuk a napot.
én voltam, semmi gond nem volt, pedig pénteken is reggel hatkor keltem, meló, aztán mozimaraton, szombat reggel hat után hazaértem, aludtam délután kettõig, és semmi bajom.
1 redbull volt összvissz
Rage47
Kinyert? Én is akarok ilyet!! 😄😄
Mi vagyok én, Lorenzo di Medici? 😄 Amúgy jogos 😛

Broafka
Ember feletti képességekre? 😄
én indultam az animáció filmmaraton guiness rekord kísérleten, 5 napig kellett folyamatosan rajzfilmeket nézni (amik ráadásul nem is voltak annyira jók). Én 56 óráig bírtam, haverom 70, de õ már olyanokat kezdett el hallucinálni, hogy esik az esõ a teremben! 😊

Én csak a térérzetemet vesztettem el, azt hittem, hogy tök más teremben vagyunk, és ki akartam menni a terembõl (ami kizárással járt volna)

nah AZ volt emberfeletti, ez smafu 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hedgehunter
Neked mar jo....
2500 ft egy havi 20 megás digi, egy hónap alatt meg letöltöm vele az egész internetet kb 😄
Mennén mennék, csak kár hogy sz*r filmeket vetitenek. Talan semelyik nem is érdekel :-/ Ami meg jo volt az elmult par honapban ugye azt mar megneztem aviban.
Látod látod.A nyomtatott sajtó azért még van, ahol gyorsabb a netnél<#bee1>

megfelelõ mennyiségû kávéval és/vagy energiaitallal simán végig lehet csinálni. utána a szombat mondjuk kiesik, de megéri... 😄
nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes úgy összeválogatni a filmeket, hogy 2 között legyen 15p szünet vagy inkább fél óra, mert a 3. végére már egybefolynak a filmek XD
amúgy poén az egész 😊

People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!

Hehe 😄 Amúgy már hetek óta benne volt a pestiestben pl...
Annyira jókor írjátok meg... 😊