15
  • RixosWalerius
    6 egész film, 0 redbull:)
  • Broafka
    ez az.
    Hmm, itt már kiestem, 2-en maradtak? akkor itt már haverom is kiesett, pedig az egyiken látszott az apja is :)
    TV2-n jobb képek voltak
  • Barakukk
    Én is harmadjára csinálom meg minden évben ezt az emberfeletti teljesítményt:)
    Idén 5 perc az Így neveld a sárkányodból, majd a teljes Kém a szomszédban, utána rögtön Exférj újratöltve, amit rögtön a Párterápia folytatott. Majd megnéztem a Kedves John végét, majd később egy másik előadás keretében az elejét. Közben meglestem az Újholdnak azt a két-három jobb jelenetét, jártam a Légión is pár percet, illetve a Brooklyn mélyén elején és végén. Végül a Másnaposok utolsó egy órájával zártuk a napot.
  • Mister
    én voltam, semmi gond nem volt, pedig pénteken is reggel hatkor keltem, meló, aztán mozimaraton, szombat reggel hat után hazaértem, aludtam délután kettőig, és semmi bajom.
    1 redbull volt összvissz
  • Rage47
    ez az nem?
  • Etinger
    Kinyert? Én is akarok ilyet!! :D:D
  • WilliamMcKinley
    Mi vagyok én, Lorenzo di Medici? :D Amúgy jogos :P
  • Broafka
    Ember feletti képességekre? :D
    én indultam az animáció filmmaraton guiness rekord kísérleten, 5 napig kellett folyamatosan rajzfilmeket nézni (amik ráadásul nem is voltak annyira jók). Én 56 óráig bírtam, haverom 70, de ő már olyanokat kezdett el hallucinálni, hogy esik az eső a teremben! :)

Én csak a térérzetemet vesztettem el, azt hittem, hogy tök más teremben vagyunk, és ki akartam menni a teremből (ami kizárással járt volna)

nah AZ volt emberfeletti, ez smafu :)
  • Hedgehunter #7
    Neked mar jo....
  • AZTA
    2500 ft egy havi 20 megás digi, egy hónap alatt meg letöltöm vele az egész internetet kb :D
  • Nonix
    Mennén mennék, csak kár hogy sz*r filmeket vetitenek. Talan semelyik nem is érdekel :-/ Ami meg jo volt az elmult par honapban ugye azt mar megneztem aviban.
  • neoG
    Látod látod.A nyomtatott sajtó azért még van, ahol gyorsabb a netnél
  • vanclemmons
    megfelelő mennyiségű kávéval és/vagy energiaitallal simán végig lehet csinálni. utána a szombat mondjuk kiesik, de megéri... :D
    nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes úgy összeválogatni a filmeket, hogy 2 között legyen 15p szünet vagy inkább fél óra, mert a 3. végére már egybefolynak a filmek XD
    amúgy poén az egész :)
  • Adamul
    Hehe :D Amúgy már hetek óta benne volt a pestiestben pl...
  • WilliamMcKinley
    Annyira jókor írjátok meg... :)