15
-
RixosWalerius #15 6 egész film, 0 redbull:) -
#14 ez az.
Hmm, itt már kiestem, 2-en maradtak? akkor itt már haverom is kiesett, pedig az egyiken látszott az apja is :)
TV2-n jobb képek voltak -
Barakukk #13 Én is harmadjára csinálom meg minden évben ezt az emberfeletti teljesítményt:)
Idén 5 perc az Így neveld a sárkányodból, majd a teljes Kém a szomszédban, utána rögtön Exférj újratöltve, amit rögtön a Párterápia folytatott. Majd megnéztem a Kedves John végét, majd később egy másik előadás keretében az elejét. Közben meglestem az Újholdnak azt a két-három jobb jelenetét, jártam a Légión is pár percet, illetve a Brooklyn mélyén elején és végén. Végül a Másnaposok utolsó egy órájával zártuk a napot. -
Mister #12 én voltam, semmi gond nem volt, pedig pénteken is reggel hatkor keltem, meló, aztán mozimaraton, szombat reggel hat után hazaértem, aludtam délután kettőig, és semmi bajom.
1 redbull volt összvissz -
#11 ez az nem? -
Etinger #10 Kinyert? Én is akarok ilyet!! :D:D -
WilliamMcKinley #9 Mi vagyok én, Lorenzo di Medici? :D Amúgy jogos :P -
#8 Ember feletti képességekre? :D
én indultam az animáció filmmaraton guiness rekord kísérleten, 5 napig kellett folyamatosan rajzfilmeket nézni (amik ráadásul nem is voltak annyira jók). Én 56 óráig bírtam, haverom 70, de ő már olyanokat kezdett el hallucinálni, hogy esik az eső a teremben! :)
Én csak a térérzetemet vesztettem el, azt hittem, hogy tök más teremben vagyunk, és ki akartam menni a teremből (ami kizárással járt volna)
nah AZ volt emberfeletti, ez smafu :) -
#7 Neked mar jo.... -
AZTA #6 2500 ft egy havi 20 megás digi, egy hónap alatt meg letöltöm vele az egész internetet kb :D -
Nonix #5 Mennén mennék, csak kár hogy sz*r filmeket vetitenek. Talan semelyik nem is érdekel :-/ Ami meg jo volt az elmult par honapban ugye azt mar megneztem aviban. -
neoG #4 Látod látod.A nyomtatott sajtó azért még van, ahol gyorsabb a netnél -
vanclemmons #3 megfelelő mennyiségű kávéval és/vagy energiaitallal simán végig lehet csinálni. utána a szombat mondjuk kiesik, de megéri... :D
nekem az a tapasztalatom, hogy érdemes úgy összeválogatni a filmeket, hogy 2 között legyen 15p szünet vagy inkább fél óra, mert a 3. végére már egybefolynak a filmek XD
amúgy poén az egész :) -
Adamul #2 Hehe :D Amúgy már hetek óta benne volt a pestiestben pl... -
WilliamMcKinley #1 Annyira jókor írjátok meg... :)