1490
  • Sugam
    van ebben pvp?
  • Rowlend
    Hát én nem nagyon használtam csak amikor muszáj volt menni vele. Amúgy aranyosak ezek a szurikáták, ha közeledben vannak elkezdenek vadul csápolni :D
  • TopGun
    Nagyon remelem, hogy igy lesz, mert szeretnek egy magia hasznalo karaktert, nem muszaly nonek lennie.
    #70. Nem tudom, hogy az ijasz csaj szerinted harcosnak szamit-e? ha igen akkor csak harcos van eddig.
    #77. En mar 7-es szintu ijaszcsaj vagyok a jatekban. Az nagyon jo eddig, hogy "zsinoron" vezetnek a quest helyszinere. Sajnaltam szegeny szurikatakat, hogy elso szinten fo celpontok, eletben nagyon szeretem oket. Kicsit idegen volt nekem a kozlekedes azon a valamin, nekem nem jon be egy kardos, pajzsos, ijas jatekban egy ilyen ketyere, de ez az En velemenyem.
  • Rowlend
    Biztos nem a géped miatt, Vinnie kéne ha nem is maxon. Valami oprendszer gebasz vagy ilyesmi lesz
  • Monoton
    Nalam akad a jatek:

AMD AM2 3800+
    gf 7600GS 512 Mb
    3 gb ram

Minimumon es full grafon is ugyanannyi fps :S
  • Madmano
    Ok.Köszi.
  • Monoton
    Beta kulcsot kulonbozo oldalakon osztogatnak. #44-es hozzászólásban van egy link ott meg lehet szerezni.
  • Madmano
    A beta kulcs az,amit a regizős emailban kaptam Your activation Code-cimszóval?
  • Monoton
    Beta kulcsod van?
  • Rowlend
    Ne felejtsd hogy a kasztoknál van ott még egy kérdőjeles kép. Gondolom majd a nyílt bétában esetleg a teljesben lesz benne:)
  • Madmano
    Nah,letöltöm én is.A Silkroad után talán felüdülés lesz....Regiztem,megkaptam az emailt,kattintottam a linkre.Töltöm a klienst.Kell még valami?
  • MR ME
    na estefele énis meglesem h mit tud, de már működik az a lényeg :D
  • Bugesz
    Nekem valami baj van a regisztrációval. Nem tudom miért de nem akarja elfogadni a jelszavamat :(
  • bujcsik555
    én már lvl5 vagyok, eddig bejővős :D
  • Bugesz
    Bocs! Nem láttam :P
  • MR ME
    első hozzászólás...
  • Bugesz
    Ez ingyenes? És ha igen honnan tudnám letölteni?
  • MR ME
    nekem egyből megjött a mail am, gmail rulez :D
  • Tomy Lee
    Megjött a visszaigazolás aktiválásról(nekem 1 nap kellett).
    Késő este leszek ingame már nagyon kiváncsi vagyok rá!
  • MR ME
    jónak tűnik, asszem töltöm is :D
  • Monoton
    Csak harcos van? :S
  • TopGun
    En is toltam egy kicsit, akit erdekel a jatekbeli nevem:NapsugarHun. Talkoztam erdekes nevekkel:pl. Sandor, Karoly, Honnan, Tizen. Persze ezek a nevek NPC nevek, ugylatszik van valami magyar vonatkozasa is a jateknak.
    Eddig meg nem nagyon fogott meg, (talan kesobb?)nagyon hianyolom a magia hasznalo kasztot.
  • pxxl
    nem ártana rá élsimítás. meg a föld is elég gagyi, de am jól néz ki :) jó lesz ez
  • Rowlend
    Van egy falu ahol csupa magyar nevek vannak. Waned Gabor, Hungry Janos meg ilyesmi :D

#66:

Majd csinálok még párat
  • Monoton
    Képek jöhetnek :D
  • Rowlend
    1 órája megjött a mail :) Már el is kezdtem vele játszani és nekem tetszik. Nem vagyok nagy RPG játékos de nekem a harc rendszer nagyon is a cabal harc rendszeréhez hasonlít. Fejlődés jó lassú már 1 órája játszok és 5ös szintű vagyok. De üvegcsét nem tudom hol lehet venni olcsón, tudna valaki segíteni?
  • TopGun
    Neked mar mukodik? En most toltom le az installt, beta keyem mar van, aktivaltam is, a megerosito mail is megjott.
  • Solid Snake
    Jóságos, bejövős mindenki próbálja ki.
  • Monoton
    Tegnap este 11kor szereztem kulcsot, fel oraja jott az e-mail :D
  • Rowlend
    Körülbelül mennyi idő alatt jött meg nektek?
  • Solid Snake
    You have won a Beta Key for Martial Empires Closed Beta test.
    Na végre go game!
  • Monoton
    Nekem megjött az e-mail. Este kipróbálom.
  • gfreak
    csatlakozom :)

képek alapján pofás, majd meglátjuk hogy sikerült ;)
  • MR ME
    értem köszi, akkor sztem megvárom a véleményeket meg az opent :)
  • Solid Snake
    Ez annyira zárt béta, hogy senkit sem enged be
  • Monoton
    Igen, CB után a legtöbb játéknál törölnek. Utána OB ahol megmradnak a karakterek. (a legtöbb esetben)
  • MR ME
    de akkor most ez a close beta lesz és utána törlik a karaktert majd open beta?
  • Rowlend
    Jó, megvan a gond. Nem tudtam hogy 500 darab megerősítő email kell... Pláne hogy ez meg se jön
  • Rowlend
    Nem nagyon szándékozik beengedni a játékba. Még nem kezdődött el a béta?
  • pxxl
    +fav megvárom mit reagáltok :D aztán kiderül érdemes lesz-e kiróbálni.