1490
-
#90 van ebben pvp? -
#89 Hát én nem nagyon használtam csak amikor muszáj volt menni vele. Amúgy aranyosak ezek a szurikáták, ha közeledben vannak elkezdenek vadul csápolni :D -
#88 Nagyon remelem, hogy igy lesz, mert szeretnek egy magia hasznalo karaktert, nem muszaly nonek lennie.
#70. Nem tudom, hogy az ijasz csaj szerinted harcosnak szamit-e? ha igen akkor csak harcos van eddig.
#77. En mar 7-es szintu ijaszcsaj vagyok a jatekban. Az nagyon jo eddig, hogy "zsinoron" vezetnek a quest helyszinere. Sajnaltam szegeny szurikatakat, hogy elso szinten fo celpontok, eletben nagyon szeretem oket. Kicsit idegen volt nekem a kozlekedes azon a valamin, nekem nem jon be egy kardos, pajzsos, ijas jatekban egy ilyen ketyere, de ez az En velemenyem. -
#87 Biztos nem a géped miatt, Vinnie kéne ha nem is maxon. Valami oprendszer gebasz vagy ilyesmi lesz -
Monoton #86 Nalam akad a jatek:
AMD AM2 3800+
gf 7600GS 512 Mb
3 gb ram
Minimumon es full grafon is ugyanannyi fps :S -
Madmano #85 Ok.Köszi. -
Monoton #84 Beta kulcsot kulonbozo oldalakon osztogatnak. #44-es hozzászólásban van egy link ott meg lehet szerezni. -
Madmano #83 A beta kulcs az,amit a regizős emailban kaptam Your activation Code-cimszóval? -
Monoton #82 Beta kulcsod van? -
#81 Ne felejtsd hogy a kasztoknál van ott még egy kérdőjeles kép. Gondolom majd a nyílt bétában esetleg a teljesben lesz benne:) -
Madmano #80 Nah,letöltöm én is.A Silkroad után talán felüdülés lesz....Regiztem,megkaptam az emailt,kattintottam a linkre.Töltöm a klienst.Kell még valami? -
#79 na estefele énis meglesem h mit tud, de már működik az a lényeg :D -
Bugesz #78 Nekem valami baj van a regisztrációval. Nem tudom miért de nem akarja elfogadni a jelszavamat :( -
#77 én már lvl5 vagyok, eddig bejővős :D -
Bugesz #76 Bocs! Nem láttam :P -
#75 első hozzászólás... -
Bugesz #74 Ez ingyenes? És ha igen honnan tudnám letölteni? -
#73 nekem egyből megjött a mail am, gmail rulez :D -
Tomy Lee #72 Megjött a visszaigazolás aktiválásról(nekem 1 nap kellett).
Késő este leszek ingame már nagyon kiváncsi vagyok rá! -
#71 jónak tűnik, asszem töltöm is :D -
Monoton #70 Csak harcos van? :S -
#69 En is toltam egy kicsit, akit erdekel a jatekbeli nevem:NapsugarHun. Talkoztam erdekes nevekkel:pl. Sandor, Karoly, Honnan, Tizen. Persze ezek a nevek NPC nevek, ugylatszik van valami magyar vonatkozasa is a jateknak.
Eddig meg nem nagyon fogott meg, (talan kesobb?)nagyon hianyolom a magia hasznalo kasztot. -
#68 nem ártana rá élsimítás. meg a föld is elég gagyi, de am jól néz ki :) jó lesz ez -
#67 Van egy falu ahol csupa magyar nevek vannak. Waned Gabor, Hungry Janos meg ilyesmi :D
#66:
Majd csinálok még párat -
Monoton #66 Képek jöhetnek :D -
#65 1 órája megjött a mail :) Már el is kezdtem vele játszani és nekem tetszik. Nem vagyok nagy RPG játékos de nekem a harc rendszer nagyon is a cabal harc rendszeréhez hasonlít. Fejlődés jó lassú már 1 órája játszok és 5ös szintű vagyok. De üvegcsét nem tudom hol lehet venni olcsón, tudna valaki segíteni? -
#64 Neked mar mukodik? En most toltom le az installt, beta keyem mar van, aktivaltam is, a megerosito mail is megjott. -
#63 Jóságos, bejövős mindenki próbálja ki. -
Monoton #62 Tegnap este 11kor szereztem kulcsot, fel oraja jott az e-mail :D -
#61 Körülbelül mennyi idő alatt jött meg nektek? -
#60 You have won a Beta Key for Martial Empires Closed Beta test.
Na végre go game! -
Monoton #59 Nekem megjött az e-mail. Este kipróbálom. -
#58 csatlakozom :)
képek alapján pofás, majd meglátjuk hogy sikerült ;) -
#57 értem köszi, akkor sztem megvárom a véleményeket meg az opent :) -
#56 Ez annyira zárt béta, hogy senkit sem enged be -
Monoton #55 Igen, CB után a legtöbb játéknál törölnek. Utána OB ahol megmradnak a karakterek. (a legtöbb esetben) -
#54 de akkor most ez a close beta lesz és utána törlik a karaktert majd open beta? -
#53 Jó, megvan a gond. Nem tudtam hogy 500 darab megerősítő email kell... Pláne hogy ez meg se jön -
#52 Nem nagyon szándékozik beengedni a játékba. Még nem kezdődött el a béta? -
#51 +fav megvárom mit reagáltok :D aztán kiderül érdemes lesz-e kiróbálni.