A szellemi játékok nem tesznek okosabbá
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szerencse, hogy õk is szarnak rád...
"Brit kutatók..." innentõl nem is olvastam tovább. Szarok a brit kutatókra.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem, nem brit kutatók. A brit kutatók nem hülyék, csak azért tûnik hülyeségnek amit csinálnak, mert olyan témákat kutatnak, amik egyértelmûek, csak még soha senki nem vette rá a fáradtságot, hogy foglalkozzon vele.
Itt viszont konkrétan el van baszva az az alapfeltevés, hogy szerintük heti 3x10 perc bármilyen tevékenység egyáltalán van hatással az emberre.
Itt viszont konkrétan el van baszva az az alapfeltevés, hogy szerintük heti 3x10 perc bármilyen tevékenység egyáltalán van hatással az emberre.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
brit kutatok...
brit kutatók...
Hát, azt mindenesetre megtudtuk, hogy heti három alkalommal 10 perc játék nem fejleszti a szellemi képességeket.
Kíváncsi vagyok, hogy az ugyanekkora mennyiségû differenciálegyenlet-rendszer megoldás mennyire fejleszti a matektudást, vagy heti 3x10 perc foci a labdaérzéket...
Csak nehogy túlzásba vigyék!
(Ennyire egy elbaszottul felépített kísérletet...)
Kíváncsi vagyok, hogy az ugyanekkora mennyiségû differenciálegyenlet-rendszer megoldás mennyire fejleszti a matektudást, vagy heti 3x10 perc foci a labdaérzéket...
Csak nehogy túlzásba vigyék!
(Ennyire egy elbaszottul felépített kísérletet...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ott van pl.: az Europa Universalis III. 😄
Törit én onnan tanulgatom. XD
Törit én onnan tanulgatom. XD