9
  • aronvirginas
    #9
    "És akkor mit fogsz szólni, mikor karácsonyra majd jön egy új típus...Apple..."

    Ezt úgy mondod, mintha csak az Apple-nél jelennének meg félévente újabb generációs termékek. Ez bármilyen technikai eszközöket gyártó és fejlesztő cégre igaz. Ez a technikai haladás normális menete. Ennyi erővel sose vegyél a faéknél bonyolultabb eszközt, mert fél év múlva megjelenik majd egy jobb, hatékonyabb, olcsóbb változat.
  • pixx
    #8
    És akkor mit fogsz szólni, mikor karácsonyra majd jön egy új típus...Apple...
  • Glutamin
    #7
    Meg kell várni az ideális változatot. De úgy látom nagyon pofátlan árazása lesz eleinte.
  • redgreen
    #6
    Igen, de ügyesen 3G(S)-nek álcázták a telefont, hogy ne tűnjön fel senkinek a különbség:


    Az állítólagos megtaláló is először azt hitte, hogy piacon levő telefonról van szó, csak akkor esett le neki a különbség, amikor letiltották.
    Amúgy persze, a családja biztos tudott róla, hogy min dolgozik, de egyébként komoly titoktartási kötelezettséggel járhatott a munkája (azt nem tudni, hogy ez vonatkozott-e a telefon véletlen elhagyására, de ezt most hagyjuk).

    A "lopásról" pedig csak annyit, hogy a megtaláló több telefonszámon is érdeklődött az Apple-nél, hogy van egy ilyen telefonja, mit csináljon vele, de mindig lerázták, nem foglalkoztak vele érdemben. Így, persze jó pénzért odaadta a Gizmodo-nak, és így mindenki jól járt. Az Apple-nek is elég jó reklám ez. Egyébként meg lehet, hogy egy kifejezetten szoftvertesztelésre összerakott telefon, belsősök számára, és semmi köze az új generációhoz. :)
  • Teperinke
    #5
    Mind a kettő be volt jelentve előre, mindenki eldönthette, hogy az olcsóbb wifis, vagy a drágább 3g-gps-es kell neki. A wifis előbb jött ki egy hónappal.
  • Gerygrey
    #4
    Basszameg, most aztán cserélhetem le az iPad 1G-met, amit most vettem, különben az Apple-vallás szerint a pokolra jutok. :))
  • slickboy
    #3
    "Véletlenül" elvesztett telefon, na persze. :D
    A prototípust mindennapi viszonyok közt tesztelő embernek vannak barátai, ismerősei, családtagjai, akik előtt elő szokta venni a telefonját, és akkor már észrevehetik, hogy "új telód van? hadd nézzem!" Ha annyira titkos lenne a dolog, akkor nem virítana rajta alma logó, mert épp az lenne a cél, hogy ne tudja senki, ez egy kinek a prototípusa. Az új autó- és motormodelleket is feketére festik meg mindenféle takaróelemmel borítják, hogy a formaterv a végsőkig titokban maradjon a lesifotósok miatt, miközben pályán vagy akár közúton tesztelnek.
  • dirty dogg
    #2
    hogy mekkora köcsög az apple....kiad egy paraszt verziót amire rákapnak a népek, jól bevásárolnak belőle aztán kiad egy jobbat....amit meg lehetet venni újra...ez anyira görény, hogy akár magyar is lehetne
  • MsUser
    #1
    Így már fog annyit tudni mint a kínai klónok, bár árban drágább lesz de a minőség megfizethetetlen. Vagy nem az a fontas hanem a mindegy.
    Ezek a reklám cikkek előbb útóbb érdektelenek lesznek, főleg itt Magyar honban, a véletlenül elveszett és megtalált iPhone prototípus linkjét viszont köszönöm.