13
 • Anotino
  #13
  Latom sikeresen atugrottad a fontosabb peldat... Amugy pls rakj fel egy kakiltatos kepet a facebookodra hiszen annak mutogatasaban semmi kivetnivalo nincs.
 • andersh
  #12
  és ha pl nem figyelsz oda mert át akarsz menni az úton és körbenézel, és épp lehugyoz a kutya amit épp sétáltatsz (még csak nem is a tiéd, csak a szomszédnak tettél szívességet h elvitted, mert elutazott), és pont ekkor lefotóznak akkor másnap melóhelyen már avval fognak poénkodni h jól lehugyozott a kutya.

  te tényleg ezt akarod?
 • Daza500
  #11
  Írjanak egy kérvényt, hogy Photoshoppal tüntessék el a képekről az összes élőlényt, ha ennyi embernek kellemetlen.
 • cateran
  #10
  Errm...ez most a kutyanak kinos vagy a pasinak? Tiltott helyen szart a kutya? Akkor remelem jol megbasztak a gazdit..amugy meg kit erdekel,ha kakal 1 kutya? A street view nem 1 kozossegi oldal ffs...
 • Anotino
  #9
  Azert nem artana megnezni 1-2 konkret esetet, hogy mi miatt haborognak az emberek.

  Pl egy ficko epp a kutyajat kakiltatta a fure mikor le lett fotozva. Nem biztos, hogy pont ezt a pillanatot akarja magadrol a neten. De ez egy artatlan pelda.. A no akinek a pszihopata exferje a betas buzz-nak hala tudta meg az uj lakcimet / munkahelyet peldaul nem nagyon repes az oromtol.
 • cateran
  #8
  Es mit gondolsz,hanyan fogjak megnezni pont az adott teruletet,ahol te a csupasz mseggedet mutogattad? Elarulom ha a t nemet turista felrakja a kepedet facebookra vagy vmi hasonlo rusnya oldalra,kapasbol megasztar leszel....az ugyanis celzottan megy a plebsnek...a street view meg csak annak aki az adott teruletet szeretne igy megnezni..
 • philcsy
  #7
  A közterület az közterület. Ha én kamerával végigsétálok és felvételeket csinálok akkor azt feltehetem. Sőt az emberek simán feltesznek ennél durvább képeket is rólad ha az utcán valami történik. Föl a youtube-ra és meglesz a 10.000 néző. A google street-es képedet nem sokan fogják látni.
 • TommyGun
  #6
  Ez mind szép és és jó de had dönthessem már el hogy engem zavar é vagy sem hogy lefotóznak és felraknak e a netre a street wievra vagy sem...ez nem egy nyaralási fotó amin a tuskó német túrista lefotózott a balatonon és rajta vagyok a képen mert azt max ő max otthon megnézi vagy felrakja a blogjára amit megnéznek +50en ismerősök, de had döntsem már el én hogy fel akarok e egy olyan oldalra kerülni ahol akár 500 millió ember a csupasz seggemet nézi mert lehet pont kiszakadt a valagamon a gatya amikor a google verda elsuhant a seggem megett...
 • andersh
  #5
  jó akkor most képzeld el fordítva a szitut :D
  h te buksz le h nem ott vagy ahol kéne vagy valami ilyesmi.
 • Narxis
  #4
  Örülnék, hogy megtudtam...
 • JethroHUN
  #3
  Ez egy érdekes dolog, a személyiségi jogokról való papolás... Street View, ez a rendszer ugyan az amit már jó régóta használ, a rendőrség és az egyéb hivatalok, elsősorban amcsiban menő a méterenkénti kamera és lehallgató. Csak most nem csak a rendőrbácsi figyelheti a csinos feleség az utcán, egy magasra helyezett kamerán keresztül hanem te is :)
  Egy dolog, hogy egy cég megsérti ezeket a jogokat, még ha csak egy vád is. Nézzük a kormányokat hányszor sértik meg percenként? Ez nem más mint egy újabb trükk h eltereljék a figyelmünket másról és kapjon az önérzetünk egy kis jóérzést, h lásd mégis kiállnak a jogainkért :) Persze inkább más mammutt vállalatok körmére kéne nézni.. nem holmi google után.
 • andersh
  #2
  na igen de mi van akkor ha a feleségedet látod smárolni a street view-on egy másik faszival.

  Persze a google megmondta, nem kell olyat csinálni ami ha kiderül akkor bajba kerülhetünk.
  Ha-ha.
 • kwili
  #1
  én nem értem miért kell mindenből ekkora ügyet csinálni. pl én szívesen szerepelnék egy street view képen. Most ha látják hogy elsétálsz egy utcán akkor mivan... szerintem ha nem vagy bűnöző meg az interpol nem keres akkor pont senkit nem érdekel hogy te akkor pont ott voltál. Nem értem az emberek miért vannak úgy felháborodva ezen... fénykép alapján nem fogsz spameket kapni és a személyi számod sem látszik úgyhogy szerintem fölösleges rinyálás. a google-t meg lehet támadni csak szerintem nincs olyan ember aki ne használná legalább az egyik szolgáltatását minden nap (inygen!)