Csendes szörnyetegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
amúgy tényleg érdemes ezt a mûsort nézni. elég rémisztõ. én ma néztem meg egy részt, mert felfigyeltem a bemutatóra. hát eléggé sokkoló...tudom ajánlani mindenkinek!

pred

Willenbrock
Tessék csendes szörnyek😄

Matthew Baker
vigyed anyósom 😄

Új logó by: berczely (Y)

immovable
Kék.
Hol lehet ilyet venni ? Tartanék házõrzõnek. 😊

Zenszkij
Dúrva...hosszú ú-val.....Nyelvleckét is vehetnél kiskomám. Tõmondatú topiknyitás. Beceneve: tõtopik 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

há' ték vóót 😄DDDDDD
Willenbrock
Û de szép jószág😊

nan76
<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#worship><#worship><#worship>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

gibson9
20 <#idiota><#taps>

jhetedikj
Hûha ez izgalmasan hangzik!4!!!!!!4?!?!?!?4?4aSD:A:SD::ASDA:sad:

anno 1987

Frayer
de büdös van pföjjj

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

😄DDDDDDDDD
Sadist
A topiknyitónak is beférkõzõtt valami a fejébe, és felzabálta az agyát. Azért csak 5 szavas bevezetõre futotta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Errõl az az autós logo-s hülyegyerek jutott eszembe, akinek az volt a szokása, hogy bemásolgatta a port.hu-ról a leírásokat, mindenkit hülyének nézve.

Apus
Te valami fizetett discovery reklámember vagy?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Narxis

xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

képt! 😄DDDD
Narxis
Bennem egy goauld van!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TurboX
nem bírok magammal annyira felcsigáztál...
még mindig jobb, mikor nem írnak bele 😄DD
Mindig nézem a Discovery Channel-t, mivel az egyik kedvenc csatornám, és hallottam már errõl a sorozatról, mindig adják a bemutatóját a reklám spotokban...
Ezzel a topikkal akarja eléri a bûvös 20 hsz-t, amit eddig nem sikerült elérnie. <#buck>
fasza

akár csak az eddig nyitott totyikjai <#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

byzhouse
Ezek alattomos ragadozók, akik bejutva a gazdatestbe egy ideig kivárnak, majd ha eljött az idõ támadnak. Veszélyes és nehéz a nyomára bukkanni ezeknek a csendes gyilkosoknak.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

plas
Ehhez hozza kell szokni itt az SG-n, hogy az uj topikok nagyreszenek kezdo hsz-e nem tobb, mint 5 szo. Aztan nagysagrendileg az elso 10 kommentelo kozul majd egy veszi a faradsagot (a temaindito helyett - of course), hogy kikeresse, belinkelje, erthetove tegye mirol is szol az adott topik.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

nan76
elég sokat elmondtál róla:/

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Elég dúrva dokumentumfilmsorozat a discovery-n