30
monsters inside me
-
#30 amúgy tényleg érdemes ezt a műsort nézni. elég rémisztő. én ma néztem meg egy részt, mert felfigyeltem a bemutatóra. hát eléggé sokkoló...tudom ajánlani mindenkinek! -
#29 Tessék csendes szörnyek:D -
#28 vigyed anyósom :D -
#27 Kék. -
Daza500 #26 Hol lehet ilyet venni ? Tartanék házőrzőnek. :) -
Zenszkij #25 Dúrva...hosszú ú-val.....Nyelvleckét is vehetnél kiskomám. Tőmondatú topiknyitás. Beceneve: tőtopik :). -
#24 -
DIESEL DOG #23 há' ték vóót :DDDDDDD -
#22 Ű de szép jószág:) -
#21 -
#20 20 -
#19 Hűha ez izgalmasan hangzik!4!!!!!!4?!?!?!?4?4aSD:A:SD::ASDA:sad: -
#18 de büdös van pföjjj
-
DIESEL DOG #17 :DDDDDDDDDD -
#16 A topiknyitónak is beférkőzőtt valami a fejébe, és felzabálta az agyát. Azért csak 5 szavas bevezetőre futotta. -
Daza500 #15 Erről az az autós logo-s hülyegyerek jutott eszembe, akinek az volt a szokása, hogy bemásolgatta a port.hu-ról a leírásokat, mindenkit hülyének nézve. -
#14 Te valami fizetett discovery reklámember vagy? -
xD -
DIESEL DOG #12 képt! :DDDDD -
#11 Bennem egy goauld van! -
#10 nem bírok magammal annyira felcsigáztál... -
geo91 #9 még mindig jobb, mikor nem írnak bele :DDD -
DIESEL DOG #8 Mindig nézem a Discovery Channel-t, mivel az egyik kedvenc csatornám, és hallottam már erről a sorozatról, mindig adják a bemutatóját a reklám spotokban... -
Laceee #7 Ezzel a topikkal akarja eléri a bűvös 20 hsz-t, amit eddig nem sikerült elérnie. -
trevorbácsi #6 fasza -
rumkola #5 akár csak az eddig nyitott totyikjai -
#4 Ezek alattomos ragadozók, akik bejutva a gazdatestbe egy ideig kivárnak, majd ha eljött az idő támadnak. Veszélyes és nehéz a nyomára bukkanni ezeknek a csendes gyilkosoknak. -
#3 Ehhez hozza kell szokni itt az SG-n, hogy az uj topikok nagyreszenek kezdo hsz-e nem tobb, mint 5 szo. Aztan nagysagrendileg az elso 10 kommentelo kozul majd egy veszi a faradsagot (a temaindito helyett - of course), hogy kikeresse, belinkelje, erthetove tegye mirol is szol az adott topik. -
#2 elég sokat elmondtál róla:/ -
nimrod45 #1 Elég dúrva dokumentumfilmsorozat a discovery-n