7
 • Kara kán
  #7
  Nekem egy 70k-s Nokia XpressMusicom van, ami ugye okostelefon, de bevallom őszintén ritkán használom egyébre, mint sima telefonálásra.
  Lehet vele internetezni, de csak ingyenes wifit használok, mert a mobilinternet még mindig drága.
  emellett, a pindurka képernyő fárasztja a szemet.
  ha jól meggondolom, a fényképezés és a filmfelvétel, ami a lényeg benne, de azt tán olcsóbban is megkaphattam volna.
 • Glutamin
  #6
  A 3 év már szerintem rendben van. Évente pedig nincs annyi újítás ami miatt érdemes lenne cserélni. Az már inkább divat, telefonbuzi stb dolog, de nem valós szükséglet. Aki megteheti persze tegye.
 • slickboy
  #5
  Először azt hittem T-Mobil reklámba fullad az egész cikk de mégse. Amúgy a nesze semmi fogd meg jól típusú cikk, főleg az ilyen töltelékmondatoktól:
  "Arról a lapértesülésről, hogy az Apple idővel más forgalmazók számára is megnyitná a piacot, Langsteiner Marianne elmondta, hogy már napjainkban is vannak olyan országok, ahol nincs kizárólagossággal rendelkező operátor. A marketingigazgató egyébként nem tud arról, hogy Magyarországon ez egy aktuális kérdés lenne, így nem is készülnek erre."
  Sokra megy a magyar ember ha tudja, hogy egyes más országokban már igen, de nálunk még nem. Ezt marketingszakértő nélkül is majdnem mindenki tudta. :)
  1-3 év alatt eldobjuk a százezres kezdőárú csodatelefonokat? Kicsit ez riasztó...
 • chuky123
  #4
  Szép magyar neve van a hölgynek. Gondolom nem magyar.
 • kvp
  #3
  Szinte minden telefon 'okos' amire lehet utolag alkalmazasokat telepiteni. Meg egy 17 ezer forintos sony-ericsson is az, pedig csak qvga kijelzot, 2 Mp-es kamerat es touchscreen helyett dpad-et kapott.

  A nagyobb szam inkabb az android operacios rendszer. Ugyanis szinte a legolcsobb telefonokra is fel lehet rakni es mivel semmi nincs letiltva benne, ezert a legolcsobb keszuleket is 'okostelfonna' teszi, legfeljebb gyengebb teljesitmennyel mint a draga csucsmodelleket. Tehat egy desktop bongeszovel szerelt (pl. flash es java kepes) full multimedias telefon akar 20 ezer alatt is kihozhato, ezert az emberek jo resze ezeket fogja venni. Es meg a gyartonak is olcsobb, mintha fizetne az os licenszert vagy maga fejlesztene.
 • kiki22
  #2
  no meg a magyar 3g lefedetsegrol inkabb nebeszeljunk.kilepek a varosbol es mintha az oskorba csopentem volna :D
 • Shiwo
  #1
  "Az okos telefonokra való átváltás Magyarországon is elkezdődött, a felhasználók 40 százaléka érintőkijelzős telefont választ. "

  attól, hogy egy telefon érintőképernyős, még nem jelenti azt, hogy "okos" is