11
-
Justil #11 hát közben még az jutott eszembe, hogy úgy lenne helyes, hogy "A Blizzard Korea 30 napot kapott arra, hogy fellebbezzen a döntés ellen."
de szerintem anélkül is épp eléggé magyaros a mondat, nekem legalábbis annak tűnik :) -
cateran #10 Hehh,filoztam azon hogy megkerdem en is,de vegul csak legyintettem:D Talan nem tudja mit jelent a fellebbezni szo..vagy passz:S -
Justil #9 ezzel mi bajod? -
napimester #8 "A Blizzard Korea 30 napot kapott, hogy fellebbezzen a döntés ellen."
Törjük a magyartot? -
amitakartok #7 Szerintem ez teljesen hülyeség. Odaát annyira be vannak zsongva a Starcrafttól, hogy ha tényleg korhatárossá teszik, akkor az érintettek lazán lewarezolják. -
ptamas88 #6 ja ez remek ötlet...főleg hogy a bolygó másik felén máskor van éjjel... -
morden #5 Ne magyar viszonylatban gondolkodjatok, ha ott nem lehet valamit akkor nem lehet és nem veszik meg, csak a magyaroknak kellenek a szabályok meg a büntetés, hogy a saját magára káros dolgot ne használja. Amúgy volt egy ehhez kapcsolódó hír, hogy éjjel le kell kapcsolni az MMORPG játékokat, nagyon jó ötlet! -
NovaTerra #4 Koreában szinte mindenki ismeri a SC-t, felnőttek is, főleg, ha 12 év alatt legaláb egyszer már játszottak vele, látták a tv-ben. Tehát könnyebben megveszik maguknak és a gyereknek is, mint egy olyan játékot, amit nem ismernek, csak azt tudják róla, hogy erőszakos, befolyásolja a fejlődő szervezetet, stb. -
#3 Annyi hatása van, hogy kevesebb játék fogy. Nyugaton komoly felvilágosító kampányok vannak a szülőknek hogy ne vegyenek korhatáros videojátékot/filmet gyerekeknek. Mellesleg angliában tényleg kérik a személyit, nem mindenhol ennyire felelőtlenek az emberek mint magyarországon. -
T0nk #2 Annyi a hatása, hogy onnantól már a szülő/idősebb barát/rokon felelőssége ha a gyerek tömeggyilkos szexuálzavaros pedofilperverzzé válik, és a szülő/idősebb barát/rokon nem tudja emiatt beperelni a játékgyártót, illetve ilyen 'anyukák a teletubbies-mellett' csoportok nem kezdenek összevissza kárálni. -
Loverman #1 jó de általában mennyi hatása van ezeknek a besorolásoknak? Ausztálián (ahol a 18+ játékokat ki sem rakják a polcokra) gyakorlatilag semmi. Nem hinném hogy bárhol a világon egy játékboltban kérnék a személyit. Ha meg igen akkor a gyerek csak kikönyörgi a szüleitől, vagy szól egy idősebb ismerősnek/rokonnak/akárkinek