Ilyen, ha bíznak egy tévésorozatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RTL Klubnak egy jó tanács:
VETÍTSETEK HAZZÁRD MEGYE LORDJAIT, AZT IMÁDJUK!!!!!
VETÍTSETEK HAZZÁRD MEGYE LORDJAIT, AZT IMÁDJUK!!!!!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Tudom jól hogy melyik filmnek volt a két kanál cím. Sok tv-t nem nézek mostanában, de most hogy látom milyen filmrõl van szó, talán belenézek.
Ja és az SGU kezd javulni, kicsit más, de jó az is.
Ja és az SGU kezd javulni, kicsit más, de jó az is.
Gondolom akkor Roger Moore-t és Tony Curtis-t sem nézted, mert hasonló a magyar cím.
Mondjuk a Burn Notice-t mindig is Burn Notice-ként néztem, tök mindegy mi a magyar címe. Attól még a sorozat jó.
Mondjuk a Burn Notice-t mindig is Burn Notice-ként néztem, tök mindegy mi a magyar címe. Attól még a sorozat jó.
és kicsit vagy nagyon tartod cikinek, hogy nem te dööntesz a sorozatnézési szokásaidról, hanem egy irodában ülõ PR-os vagy marketinges?
mindig elszomorodom, ha ennyire távirányítható, befolyásolható emberek kommentjeit olvasom. Kitartás!
mindig elszomorodom, ha ennyire távirányítható, befolyásolható emberek kommentjeit olvasom. Kitartás!
Most akkor lében vagy lépben? Végül is tökmindegy, ilyen cím mellett eszembe se jut hogy megnézzem.
pont ez a lényege
Pedig milyen amatõr és komolytalan. Némelyik jelenetben szinte vicc az operatõri munka. 😞 Hova tûnt a csillagkapus minõség (kivéve SG:U)..?