TeDDyRuSh#2
Szerintem is az árral volt a gond. Nekem is 3G-s a mobilom, de egy hülye SMS-t nem kaptam még, hogy nézd te paraszt, mert van. Illetve amikor elindult. De akkor kevesebb 3G-s telcsi volt, illetve most jöttek be a nagykijelzős mobilok. Kínában azért terjedhettek el, mert ócsó pénzért kaptál egy olyan mobilt, ami mpeg2-es kódolással, egy kis antennával tudtál TV-ni. Arról nem is beszélve, hogy nem élő adásokat kaptál, hanem programokat tudtál megvenni, DRÁGÁN!
Az ötlet eleve halálra volt ítélve idehaza. Persze megértem, hogy nem lehet ráengedni olcsó pénzé egy rakat embert a hálózatra, hogy TV-zen.
Mindenesetre összefoglalva, kaptál egy szar, de érdekes újítást a mobilodra, drágán. Szerintem sokkal többet ért volna egy videótár, ahol 50HUF-ért le lehetett volna tölteni pl. a Barátok közt korábbi részeit, vagy legalább is saját gyártású műsorokat. Én biztos le húztam volna pár epizódot valami sorozatból, pár unalmas várótermi órámban.
talán túl drága volt.... sokkla olcsobbnak kellet volna lennie, használták volna sokan, de visszajött volna az ára
mellesleg most villamoson elővezem a telefont tvzni rajta, jün egyből egy kátrányos helyzetá és ellopja-.-+