29
-
rjudit #29 Ott eleve a motorral lehet gond, mert a Maxthon is csak gyalázatos 19 pontig jutott. -
ozric #28 Ez a teszt hibás.
Tudnál nekem egy olyan béta állapotú szoftvert mondani, amiben garantáltan nincs hiba? A főoldal a 0.9-es verziót tartalmazza, a másik az 1.0 bétát.
Olyanokért nem ad pontot, amit konkrétan tudok, hogy támogat a böngészőm
Mivel ez egy ingyenes teszt, leírhatnád melyik böngészővel mi a problémád, vagy a fejlesztőnek dobhatnál egy ímélt. Ráadásul most hogy megnéztem a beta.html5test.com oldalt az eddigi 199 helyett már 209 a maximum. Tehát az oldal folyamatosan fejlődik, rajtad áll hogy segítesz-e egy picit hogy jobb legyen. -
Turdus #27 Ez a teszt hibás. Olyanokért nem ad pontot, amit konkrétan tudok, hogy támogat a böngészőm (mert használtam már, és minden más oldalon is műx).
Szóval a pontszámok csak kb.-ra jók, lehet benne egy +/-~10. -
szabi113 #26 Kütyü: Samsung GT-i8910 Onmia HD
Rendszer: Symbian S60 5th edition (mint az érintős nokiákon)
Gyári böngésző: 28 pont
Opera Mobile: 33 pont
Skyfire: 18 pont -
sh0x #25 betatest-en 143
chrome 5.0.375.7 dev -
#24 De figyelembe veszi, add össze a pontokat és rájössz. -
#23 Opera 10.52 Beta 2 - 102 pont:)
frissíteni kellett, picit régi verzió van fent -
#22 Safari Version 4.0.5 (6531.22.7) - 113 pont
Chrome 5.0.342.9 beta - 137 pont
Firefox 3.6.3 - 101 pont
Opera 10.10 - 38 pont (lol?)
snow leon -
Oláh Herkules #21 opera 10.51: 102, bár régi már, azóta kijött jó pár béta szép changelogokkal :) -
#20 Opera mobil 10: 33 pont. -
kvp #19 "Tehát a mobilböngésző ráver a desktop Firefox-ra"
Az android egy linux alapu rendszer, java alapu gui-val. Minden alkalmazas desktop benne, csak a rendszer tobbnyire egy kis mobil hardveren fut. Egyebkent meg a 10.51-es desktop opera is jobb eredmenyt hoz mint a firefox 3.6, pedig tapasztalatom szerint ez egy nagyon bug-os verzio. -
foregister #18 Asztali Firefox 3.6.0.: 101
Google Android OS (Motorola Milestone): 118
Tehát a mobilböngésző ráver a desktop Firefox-ra... -
Oláh Herkules #17 nem nem a része, oda is van írva, hogy nem is veszi figyelembe a végső pontszámnál. -
Kingfisher #16 Az én tesztemen minden böngésző 100%-os. Megjelenítik azokat az oldalakat, amiket látogatok :) -
rjudit #15 Google Chrome 5.0.375.3 Beta: 142 -
endrev #14 Hm..
Firefox 3.6.3: 101
Safari 4.0.5 (5531.22.7): 115 -
Balazs127 #13 Nem, nem része feltétlenül. Tudtommal nincs benne a kodek a specifikációban. -
irkab1rka #12 hm ugy látszik rosszul emlékeztem és a h264 támogatás mégis a html5 része... -
awking #11 Opera 10.5 8102 pont. Bár értem én, hogy elírás, de így az Opera az első :) -
k0zi #10 iPhone-os Opera Mini 14 pont :))) -
Mcsiv #9 a foshulladékot úgy értem, hogy a nagy alma a legtöbb normális feature-t kiírtott az iphone-os safari-bol. Webfejlesztokent hidd el, tudom hogy mi a foshulladek es mi nem, illetve hogy ez csak egy teszt, raadasul nem is teljesen jo, mert nem vizsgalja meg hogy az adott feature normalisan van-e implementalva, esetleg csak "benne van":) -
caprocorno #8 Az IE8 19-pontját nem hittem el, megnéztem, és tényleg. Uhhh, ez gáz:) -
ozric #7 A beta.html5test.com oldalon található az 1.0-s teszt kísérleti változata. Ott már 199 pont a maximum. Újdonság többek között a WebGL ellenőrzése (Firefox 3.7beta alatt külön kell bekapcsolni). -
speedyx86 #6 142 pont chrome 5.0.375.7 dev
asszem eddig ez a beszt -
ozric #5 ami köztudottan egy foshulladék
Ez egy technológiai teszt, nem pedig használhatósági. Emiatt a véleményed és a 110 pont nem mond ellent egymásnak. -
Mcsiv #4 de a legnagyobb amin felröhögtem: Safari, iphone OS-en, ami köztudottan egy foshulladék, 110 pontot ért el, sokszor ráverve az IE-re;] -
Mcsiv #3 IE8 -> 19 pont:D -
ozric #2 Sajnos szükség van ilyen real-time tesztekre. Nagyon sokan elhiszik a Microsoft IE9 demo kapcsán például a 100%-os SVG támogatást, holott a "független teszt" 31 darab egyénileg kreált SVG fájl. Viszont az eredeti W3C által kiadott (a szabvány/ajánlás mellé csatolt) 280 db alteszt alapján már csak 28%-os az a 100%, miközben a Firefox 90%-a a teljes tesztben 61%.
Hiába van sok valósidejű teszt ahol a saját szemüknek hihetnének, sokan csak legyintenek és felböfögik a sajtóközleményeket és a "get the facts" anyagokat. Biztos bennem van a hiba de természetellenesnek tartom, hogy a világ leggazdagabb cége miközben az innováció és interoperatibilitás szavakkal teletömi a marketinges anyagait, böngésző fejlettségben lenyomja olyan cég mint az Opera vagy a Mozilla Alapítvány. -
DeedY #1 137 pont (5.0.342.9 beta)