Hivatalos: Jön az X-Com FPS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kensin
"...makes substantial changes to the original series, combining research and planning elements not with overhead, turn-based strategy sections, but with first-person shooter action."

Jaaaaa... Naiv módon azt hittem, hogy a cikkíró a tényeket közli. Én ezt a mondatot nem úgy fordítanám, hogy "Érdekesség azonban, hogy a bejelentés szerint nem a kultikus taktikai játék vár ránk, hanem egy akció-FPS."

Így már egy cseppet más a helyzet, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle
Molnibalage
A szomorú igazság az, hogy az UFO1-hez képest egyik utód sem volt jobb. Nem véletlenül TOP listás sok game oldal all time listáján. Igazság szerint szinte az egyetlen értelmes cucc az elsõ 10 helyen legtöbbször..,

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"A játék megõrzi az elõzök stratégiai elemeit (bázisépítés, kutatás-fejlesztés), amelyeket fordulatos történettel és egyedi FPS-élvénnyel kívánnak fûszerezni"

Nem csak sima FPS lesz. És ismétlem, bármi jobb lesz mint az X-Com Interceptor, X-Com Enforcer, vagy az Aftershock és társai

Kensin
Egy valamire viszont jó ez a bejelentés: Meghozta a kedvem egy kis UFO1-hez 😊
Tinman
Kizárt.
Lesz belõle egy alienhunting gagyi shooter... oltári bukta lesz. Emlékezzetek a szavaimra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kensin
Az X-Com pont a játékstílusa miatt volt olyan jó, akció-FPS-bõl annyi van már mint állat.
Akkor érne a feltámasztás valamit, ha az eredetit próbálnák meg ötletesen VÉGRE JÓL feldolgozni. Így meg csak a milliomodik dirrdurr játék lesz csak más kinézettel.
Bár az is igaz, hogy erre a bejelentésre mindenki elkezdte verbálisan agyonverni a szériát. Szerintem egy Battlezone- vagy Hidden & Dangerous-féle megvalósítás lenne az igazi (így legalább a régi fanok is örvendezhetnek).
NA VÉGRE!!! Egyik kedvenc sorozatom!
Nem csodálkoznék rajta, ha egy Interceptor-szerû stratégia/akció hibrid lenne. Bár ha kijön, úgyis mindenki fújni fog rá. Hogy miért? Ez a sorozat a brutális nehézségérõl híres, manapság pedig senki nem akar olyat eladni.
Azért nem mondanám hogy azóta semmi sem volt a sorozatban, volt egy X-Com: Enforcer, ami egy elég rossz TPS, és ugye a szörnyû UFO: After-valami- részek. Na ezeknél csak jobb lehet. Bár azóta hogy Ken Levine kilépett a 2K Marine-ból, már nem bízom bennük annyira.

Nem szeretnék azokkal a T-rex tankokkal találkozni egy sötét folyosón FPS nézetben fullos grafikával. 😄
Jó lesz ez, mennyit toltuk régen 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ebbõl akár még jó is kisülhet...