22
-
winnie #22 nekem a szörnyfilmek nem nagyon jönnek be, sajnos tuti nem élvezném. még a krém sem, nem hogy a poénra vettek. -
#21 Ez jó? Ez valami hihetetlenül SZAR!
-
#20 téged egy székhez kötözhnélek és egy héten keresztül Asylumos filmeket nézetnék veled. félek, élveznéd... -
laj #19 Soha nem hittem volna hogy felül lehet múlni a Jumbót tengerbe rántó cápát, de újra bizonyságot nyert hogy az emberiség bármikor alul tudja magát múlni, és amikor eljön az a nap hogy a megapiranhat is alulmúlják akkor már tényleg eljön az idő arra hogy elvonuljak egy erdőbe és mindenkit shotgunnal kergessek el aki hozzám közelít. -
#18 Sokan ma már nem értik az óriásszörnyes filmek műfaját (japán találmány, a Godzilla, azaz Godzsira volt az első), Európában pedig nem is volt hagyománya a stílusnak. Az USA-ban viszont élnek még fanok. :) -
endrev #17 magyarszurke, a számban turkálsz... :D -
magyarszurke #16 xdxdxd
ezt a szart:D
nem bomba volt...nem is a terroristák....ezek Óriás Piranhák!!!! -
#15 LOL -
Yutani #14 Ez mi a f@sz volt??? -
winnie #13 persze, hogy van, hiszen igényt volt rá, siker lett, megérte elkészíteni. -
xido #12 Ezt én se értem..válság meg leépítések meg mit tudom én,erre van,aki még fizeti 3 special effect gyártó kisiskolás ótvar CGI alkotásaiért..:))) -
cateran #11 Haha ez tisztara mint a South Park resz,amikor oriasi tengerimalacok tamadtak meg az embereket..csak az poen volt..ez? istenem..most komolyan,ki a halal ad erre penzt? Mar a forgatokonyvbol (mar ha volt egyaltalan)latni lehetne,hogy jobb mindenkinek ha kuka,nemhogy megfilmesiteni... -
#10 szerintem meg annyira sz@r, hogy nyilvánosan kéne kivégezni aki ilyet gyárt... a filmgyárat felgyújtani, sóval behinteni :)
Egyszerüen nem értem azokat akik ilyet megnéznek, ez olyan kb mintha baseball ütövel püfölném a fejemet....annyira fáj, hogy már jó?? ekkora baromságot!! -
#9 Pontosan, ez mar annyira szar hogy jo.. Mi a bnommel sokat nezunk gagyi filmeket a sci-fin pont ezert... -
xido #8 Remélem nem annyira naivak és belátják,hogy azért volt ekkora nézettsége,mert az emberek szeretnek röhögni az ultragagyi filmeken a haverokkal:))) -
bladesoft #7 Ez olyan szar hogy már epikus szintre emelkedik. -
corrector #6 Über gagyi. -
#5 Mi ez a szar film? -
#4 Istenem, ezek az Asylumos fiúk, mindig megkacagtatnak :'D -
dzsagon #3 ekkora istentelen faszságot még életemben nem láttam. -
portable #2 hajaj hutyutyúú -
AZTA #1 ott a vége felé kajak lenyelt egy helikoptert az egyik?:D