22
  • winnie
    nekem a szörnyfilmek nem nagyon jönnek be, sajnos tuti nem élvezném. még a krém sem, nem hogy a poénra vettek.
  • cikasz
    Ez jó? Ez valami hihetetlenül SZAR!
  • Szolnokboy1
    téged egy székhez kötözhnélek és egy héten keresztül Asylumos filmeket nézetnék veled. félek, élveznéd...
  • laj
    Soha nem hittem volna hogy felül lehet múlni a Jumbót tengerbe rántó cápát, de újra bizonyságot nyert hogy az emberiség bármikor alul tudja magát múlni, és amikor eljön az a nap hogy a megapiranhat is alulmúlják akkor már tényleg eljön az idő arra hogy elvonuljak egy erdőbe és mindenkit shotgunnal kergessek el aki hozzám közelít.
  • Chocho
    Sokan ma már nem értik az óriásszörnyes filmek műfaját (japán találmány, a Godzilla, azaz Godzsira volt az első), Európában pedig nem is volt hagyománya a stílusnak. Az USA-ban viszont élnek még fanok. :)
  • endrev
    magyarszurke, a számban turkálsz... :D
  • magyarszurke
    xdxdxd
    ezt a szart:D

nem bomba volt...nem is a terroristák....ezek Óriás Piranhák!!!!
  • immovable
    LOL
  • Yutani
    Ez mi a f@sz volt???
  • winnie
    persze, hogy van, hiszen igényt volt rá, siker lett, megérte elkészíteni.
  • xido
    Ezt én se értem..válság meg leépítések meg mit tudom én,erre van,aki még fizeti 3 special effect gyártó kisiskolás ótvar CGI alkotásaiért..:)))
  • cateran
    Haha ez tisztara mint a South Park resz,amikor oriasi tengerimalacok tamadtak meg az embereket..csak az poen volt..ez? istenem..most komolyan,ki a halal ad erre penzt? Mar a forgatokonyvbol (mar ha volt egyaltalan)latni lehetne,hogy jobb mindenkinek ha kuka,nemhogy megfilmesiteni...
  • Kelta
    szerintem meg annyira sz@r, hogy nyilvánosan kéne kivégezni aki ilyet gyárt... a filmgyárat felgyújtani, sóval behinteni :)
    Egyszerüen nem értem azokat akik ilyet megnéznek, ez olyan kb mintha baseball ütövel püfölném a fejemet....annyira fáj, hogy már jó?? ekkora baromságot!!
  • Hedgehunter #9
    Pontosan, ez mar annyira szar hogy jo.. Mi a bnommel sokat nezunk gagyi filmeket a sci-fin pont ezert...
  • xido
    Remélem nem annyira naivak és belátják,hogy azért volt ekkora nézettsége,mert az emberek szeretnek röhögni az ultragagyi filmeken a haverokkal:)))
  • bladesoft
    Ez olyan szar hogy már epikus szintre emelkedik.
  • corrector
    Über gagyi.
  • RoyalPredator
    Mi ez a szar film?
  • Beast Machine
    Istenem, ezek az Asylumos fiúk, mindig megkacagtatnak :'D
  • dzsagon
    ekkora istentelen faszságot még életemben nem láttam.
  • portable
    hajaj hutyutyúú
  • AZTA
    ott a vége felé kajak lenyelt egy helikoptert az egyik?:D