92
Jack Conte, Nataly Dawn, Pomplamoose
-
#92 ja
-
#91 egy éve nem írtunk ide
-
#90 király! -
#89 új
-
#88 1 óra múlva lesz, azt hittem most jön, de Californiai idő szerint, vagy PST szerint még csak 17:40 van. eddig a 6:30pm mindig hajnali 2:30 volt, ők nem állítják előre az órákat? :D -
#87 aztakurva! :D
-
#86 /pages/Pomplamoose/38115969045
itt vannak a legtöbben, és ez tűnik hivatalosnak a képek alapján, na meg a postok alapják. ytn fent vagyok, de minek, ha már 4 éve regisztráltam, de vagy 2x léptem be :D
ja, amúgy szinte minden előadónál azok a számok a legjobbak, amiket legelőször megismerünk, az lesz az etalon, az alap. ritka amikor később ezt túlszárnyalják :] -
#85 subscribe az alap, jutubon legalábbis :D
fészen meg nemtom melyiket lájkoltam be, de azt nem frissítik.
amúgy teljes mértékben egyetértek. még mindig sokkal jobban szeretem a régebbi számaikat. (de lehet csak azért mert sokat hallgattam és azt a hangzást szoktam meg) -
#84 csak nem sza'bszkrájboltad őket? :D akkor tolták ki fészre is vagy 20 perce. szerintem is frankó, de hiányolom belőle a zongorát, meg az elektroakusztik hangzást, de ez már csak az én hülyeségem -
#83 jaja, láttam már, egész frankó lett -
#82 új song! -
#81 -
#80 ja, megnőtt a hajuk, olyan máshogy néznek ki, mint ahogy megszoktam :D -
#79 milyen irányban?
egyébként egyetértek -
#78 mintha megváltoztak volna -
#77 Pomplamoose Deck the Halls -
#76 ez tetszik
-
#75 ez is adja
gulf remix
-
#74 -
#73 link összegyűjtöttem a magamét -
#72 leszedem megnézni, hogy mi nincs meg :D amúgy én az oldaláról szedtem le (csak utána kell nézni, hogy az a sok audioplayer honnan szedi a zenét :) )
thx -
#71 amúgy, ha érdekel bárkit, felraktam egy kis pakkba (majdnem) az összes JC számot viszonylag jó minőségben a netre.
Jack Conte[mp3/VBR] -
#70 ez meg gecijó -
#69 akkor összességében elmondhatjuk hogy az összes zenei elem igencsak a helyén van :D
a dobokat említeném meg, nagyon jól programozza őket mindig -
#68 -
#67 nekem a torzított rövid "gitárszólók" tetszenek, amikor reszel (ilyen az Eat-nek a vége is) :D bár ez csak pár számban van, de többnyire akkor vannak az ordítós részek is :D meg még az instrumentalos zenéi is durva jóak, mint a Deluxe Memory Man demo-ja, meg a zongorás zenék is, mint az Impression de minden zenének a csúcspontja az igazi! -
#66 egyik kedvenc! habár ez szinte mindre elmondható nálam :D
különösen jóak az ordítós részek -
#65 hangszerelésben nagyon ott van :D
-
#64 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=pQo8LMaeE8s]megint új[/URL] -
#63 szerintem még nemvót.
rendkívül Tom Waits-es.
-
#62 én is jobban szeretem mikor ő énekel -
xxxpaulxxx #61 Kevés Nataly... nagyon kevés=( -
#60 vanúj :) -
xxxpaulxxx #59 -
#58 -
#57 bizony, tehetséges zenészek ám mindannyian :] -
xxxpaulxxx #56 Vannak a Nataly-ék, Lauren és Julia Nunes... mindannyian kiváló zenészek és együtt is szoktak csinálni ilyen munkákat... mire nem jó a youtube:) -
xxxpaulxxx #55 Nah örülök, hogy nekik is van topik:) -
#54 na végre énekel ő is :]
jószám amúgy az eredeti is
-
#53 ha úgy vesszük, még ez se volt. pedig ez volt a legelső, amit hallottam tőlük :3