Radikális változások előtt áll az eBay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs! Ezt a választ parasztgyereknek szántam.
Nos, ahonnan mi rendelünk, az "free shipping". Vagyis a postaköltség "ingyér" van. Ha jobban tetszik, be van építva az árba, és még így is sokkal olcsóbb, mint idehaza.
Egy bárotommal együtt akartunk rendelni egy külföldi webshopból, paypal fizetéssel. A rám esõ összeget átutaltam az õ paypal számlájára. Tõlem levonták, de nem érkezett meg. Mint kiderült az õ paypal számlájára, csak az õ folyószámlájáról lehet utalni. Máshonnan nem fogadja el. Az átutalás március 26.-án történt és tegnap érkezett vissza a pénz a számlámra. Tehát kb. 20 nap után kaptam vissza. De lehet, te más esetre gondolsz.
Kedves emberek! Valaki mondja meg nekem, hogy mivan akkor ha az utalt pénz nem érkezett meg a paypal számlájára?

Köszönöm, szép napot
Azon érdemes elgondolkodni, hogy a tengerentúlról, postaköltséggel, fejlettebnek mondott országból miért is tudok olcsóbban rendelni motyókat...?

Egyébként pedig, hajrá e-vásárlás; ideje kikapcsolni a köztes láncszemeket :-)

( sarki fûszeres helyénmarad )

Az nem úgy volt...

A fleabay felismerte, hogy a piacanak jo resze a hasznalt vagy az adott orszagban nem beszerezheto termekekre alapul. Mondjuk en is csak erre a celra hasznalom.

Az ebay tulajdonaban levo paypal szolgaltatasnal meg rajottek, hogy a szemelyes penzkuldesen es az egyszerusitett bankkartyas vasarlason kivul meg alkalmas a mikrofizetesre is, tehat vagy online virtualis javak vasarlasara (ez itthon nem uzet), vagy egy mobiltelefonnal kombinalva penztarca helyett bolti vasarlasra. Semmi rfid, meg hasonlok, az eladonak mondunk vagy kuldunk blutooth-on egy felhasznaloi azonositot aztan csak pay now-t kell nyomni a telefonon ha elfogadjuk a megjelenitett digitalis szamlat. (es a blokk a telefonban marad, de lekerheto a webes feluletrol is)
Wháááá, szélsõségesek!!! Mimmeghalunk!!!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Már itt is a radikalizmus a fõ téma... 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD