8
  • Szlajos
    #8
    Bocs! Ezt a választ parasztgyereknek szántam.
  • Szlajos
    #7
    Nos, ahonnan mi rendelünk, az "free shipping". Vagyis a postaköltség "ingyér" van. Ha jobban tetszik, be van építva az árba, és még így is sokkal olcsóbb, mint idehaza.
  • Szlajos
    #6
    Egy bárotommal együtt akartunk rendelni egy külföldi webshopból, paypal fizetéssel. A rám eső összeget átutaltam az ő paypal számlájára. Tőlem levonták, de nem érkezett meg. Mint kiderült az ő paypal számlájára, csak az ő folyószámlájáról lehet utalni. Máshonnan nem fogadja el. Az átutalás március 26.-án történt és tegnap érkezett vissza a pénz a számlámra. Tehát kb. 20 nap után kaptam vissza. De lehet, te más esetre gondolsz.
  • waSzabi
    #5
    Kedves emberek! Valaki mondja meg nekem, hogy mivan akkor ha az utalt pénz nem érkezett meg a paypal számlájára?

    Köszönöm, szép napot
  • paraszgyerek
    #4
    Azon érdemes elgondolkodni, hogy a tengerentúlról, postaköltséggel, fejlettebnek mondott országból miért is tudok olcsóbban rendelni motyókat...?

    Egyébként pedig, hajrá e-vásárlás; ideje kikapcsolni a köztes láncszemeket :-)

    ( sarki fűszeres helyénmarad )
  • kvp
    #3
    A fleabay felismerte, hogy a piacanak jo resze a hasznalt vagy az adott orszagban nem beszerezheto termekekre alapul. Mondjuk en is csak erre a celra hasznalom.

    Az ebay tulajdonaban levo paypal szolgaltatasnal meg rajottek, hogy a szemelyes penzkuldesen es az egyszerusitett bankkartyas vasarlason kivul meg alkalmas a mikrofizetesre is, tehat vagy online virtualis javak vasarlasara (ez itthon nem uzet), vagy egy mobiltelefonnal kombinalva penztarca helyett bolti vasarlasra. Semmi rfid, meg hasonlok, az eladonak mondunk vagy kuldunk blutooth-on egy felhasznaloi azonositot aztan csak pay now-t kell nyomni a telefonon ha elfogadjuk a megjelenitett digitalis szamlat. (es a blokk a telefonban marad, de lekerheto a webes feluletrol is)
  • Pares
    #2
    Wháááá, szélsőségesek!!! Mimmeghalunk!!!
  • BenceYCE
    #1
    Már itt is a radikalizmus a fő téma... :D