19
-
Ray78 #19 Beteg egy fenét tipikus kretén (mobilom az utcán hallgatom meg kiabálok mert az menő).Ítélet:10 emberes kalapácsütés a fejére ő nem tanul belőle de talán a következő (sok ezer van) kretén gyermeket visszatartja ,hogy ilyet csináljon. -
Sir Ny #18 Azért, mert beteg. Persze ezt a szegény szülők nem tudhatták. Eltiltás helyett inkább orvoshoz kellett volna vinni. -
napimester #17 Afrikában meg éheznek :D -
Canis Minor #16 A cikkíró alapos volt, viszont te nem olvastad el rendesen: "Kalapáccsal agyonütötte apját egy tizennégy éves fiú Oroszországban,..." de nem baj van még idő az értelmező olvasást gyakorolni :) -
#15 a szülőnek inkább meg kéne értenie, hogy miért játszik ennyit a gyereke, nem egyből eltiltani, persze az a legegyszerűbb -
thecore #14 szerintem az a tanulság, hogy: ne tarts otthon gyereket :D
-
caprocorno #13 GYerekek! Az már nem is megdöbbentő, hogy az apját fejbe kalapálta, ilyen voltmár. De az, hogy utána az anyja félelmében odaadta a billentyűzetet, és megvárta, ameddig kijátsza magát, és elalszik, na ez a döbbenet! Kíváncsi lennék, hány éves volt ez a tizenéves pnkrátor, merthogy nem 11-12, mint ahogy először én ezt gondoltam az tuti. Szerintem egy értelmi sérült 18-19 éves, jó erőbenlévő fiatalemberről beszélünk, csak a cikkíró nem volt elég alapos. Gondolom én:) -
endrev #12 Kiváló szülők lehettek... -
#11 Így hirtelen két dolog: Megint egy csodálatos értelmi képességű gyermeket nevelt fel apa és anya...Itt az eredmény.
Továbbá anno (úgy 10-15 éve:D) otthon is voltak ilyen szankciók amikor rossz jegyet vittem haza a suliból...Billentyűzet elvéve...Eldugva...Én meg szépen fogtam és rászoktam a HEROES OF MM sorozatra only egérrel..:-P
Broafka: Ha tartok is majd itthon bármiféle életkiontásra alkalmas eszközt ha egyszer lesz gyerekem akkor is nyugodtan fogok aludni ha a gyereket eltiltom valamitől....Teljes nyugalomban,tudva hogy a gyerek nem tud kijönni a hűtőszekrényből kezén lábán bilincsel..:D -
#10 az a dúrva, hogy mi van amikor majd a saját gyerekedet tiltod el, mert sokat játszik, akkor nem mersz majd elaludni? Jézusom, azért ez elég kemény.
u.i.: tanulság: ne tarts otthon kalapácsot :P -
bakagaijin #9 Nem hirtelen felindulásból tette, megvárta míg elalszik... szóval ez durván hidegvérre utal. -
Loverman #8 Narxisból? hát haver, én sem tudom... -
WilliamMcKinley #7 milyen felnőtt lesz ebből? csak egy halk költői kérdés -
DeedY #6 azert mas is megbujik a hatterben, de ritka elb*szott hulyegerek az ilyen -
#5 Szerintem az összes gyerek-szülő gyilkosságnak az oka valamilyen eltiltás. Persze mivel it számitógépről szól mindeki felkapja a fejét, hogy úristen egy hülye gép miatt. -
demolition man #4 Ez már nem az első ilyen eset. Egyébként a hiba nem a számítógépben van... -
#3 Nekik jár. -
jeti00 #2 a börtönökben már vannak konzolok, lehet lassan géppark is lesz aztán cs-zhetnek reggelig. mert nekik jár... -
#1 oroszok... bár tény, hogy ez förtelmes dolog volt.
vlszleg ez se fogta fel, mit tett.