19
  • Ray78
    Beteg egy fenét tipikus kretén (mobilom az utcán hallgatom meg kiabálok mert az menő).Ítélet:10 emberes kalapácsütés a fejére ő nem tanul belőle de talán a következő (sok ezer van) kretén gyermeket visszatartja ,hogy ilyet csináljon.
  • Sir Ny
    Azért, mert beteg. Persze ezt a szegény szülők nem tudhatták. Eltiltás helyett inkább orvoshoz kellett volna vinni.
  • napimester
    Afrikában meg éheznek :D
  • Canis Minor
    A cikkíró alapos volt, viszont te nem olvastad el rendesen: "Kalapáccsal agyonütötte apját egy tizennégy éves fiú Oroszországban,..." de nem baj van még idő az értelmező olvasást gyakorolni :)
  • Rage47
    a szülőnek inkább meg kéne értenie, hogy miért játszik ennyit a gyereke, nem egyből eltiltani, persze az a legegyszerűbb
  • thecore
    szerintem az a tanulság, hogy: ne tarts otthon gyereket :D
  • caprocorno
    GYerekek! Az már nem is megdöbbentő, hogy az apját fejbe kalapálta, ilyen voltmár. De az, hogy utána az anyja félelmében odaadta a billentyűzetet, és megvárta, ameddig kijátsza magát, és elalszik, na ez a döbbenet! Kíváncsi lennék, hány éves volt ez a tizenéves pnkrátor, merthogy nem 11-12, mint ahogy először én ezt gondoltam az tuti. Szerintem egy értelmi sérült 18-19 éves, jó erőbenlévő fiatalemberről beszélünk, csak a cikkíró nem volt elég alapos. Gondolom én:)
  • endrev
    Kiváló szülők lehettek...
  • Skynet
    Így hirtelen két dolog: Megint egy csodálatos értelmi képességű gyermeket nevelt fel apa és anya...Itt az eredmény.
    Továbbá anno (úgy 10-15 éve:D) otthon is voltak ilyen szankciók amikor rossz jegyet vittem haza a suliból...Billentyűzet elvéve...Eldugva...Én meg szépen fogtam és rászoktam a HEROES OF MM sorozatra only egérrel..:-P

Broafka: Ha tartok is majd itthon bármiféle életkiontásra alkalmas eszközt ha egyszer lesz gyerekem akkor is nyugodtan fogok aludni ha a gyereket eltiltom valamitől....Teljes nyugalomban,tudva hogy a gyerek nem tud kijönni a hűtőszekrényből kezén lábán bilincsel..:D
  • Broafka
    az a dúrva, hogy mi van amikor majd a saját gyerekedet tiltod el, mert sokat játszik, akkor nem mersz majd elaludni? Jézusom, azért ez elég kemény.

u.i.: tanulság: ne tarts otthon kalapácsot :P
  • bakagaijin
    Nem hirtelen felindulásból tette, megvárta míg elalszik... szóval ez durván hidegvérre utal.
  • Loverman
    Narxisból? hát haver, én sem tudom...
  • WilliamMcKinley
    milyen felnőtt lesz ebből? csak egy halk költői kérdés
  • DeedY
    azert mas is megbujik a hatterben, de ritka elb*szott hulyegerek az ilyen
  • Magnum PI
    Szerintem az összes gyerek-szülő gyilkosságnak az oka valamilyen eltiltás. Persze mivel it számitógépről szól mindeki felkapja a fejét, hogy úristen egy hülye gép miatt.
  • demolition man
    Ez már nem az első ilyen eset. Egyébként a hiba nem a számítógépben van...
  • Narxis
    Nekik jár.
  • jeti00
    a börtönökben már vannak konzolok, lehet lassan géppark is lesz aztán cs-zhetnek reggelig. mert nekik jár...
  • bertino
    oroszok... bár tény, hogy ez förtelmes dolog volt.
    vlszleg ez se fogta fel, mit tett.