418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mordawn
    Mert ma volt az első ban hullám eu-n, 2869 játékos kapott 7 nap bant. first-ban-wave
  • SzocsA
    Mindenki kapott tök üresek a szerverek én sem tudok belépni.....
  • Plata
    Miért kellene kapni?
  • joe662
    Naa,valaki kapott 7 nap bannt??
  • Sherman0070
  • Sherman0070
    Igen, egymás után.
    Általában ha jól megy a game és én carryzem, akkor sokszor dob top tier-be.
  • R3nton
    hát ez a normális szerintem...egy IS-4el vagy IS-7el még ennyit se lehet sebezni
  • Plata
    Azannya,sikerült elsőre le duplázni ezt a dinnye angol td-t.
    Győzelem!
    Csata: Pilsen
    Járművek: Charioteer
    Szerzett tapasztalat: 2 060 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 35 218
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Szerintem az RNG-nek nevezett valami is velem volt,nyílt terepen nulla bokor nélkül nem vett észre idióta kanijpz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.29. 13:08:44
  • Plata
    Azért az poén amikor M40/43 lepattan.
    Csapattárs rendesen bekapta.
  • SzocsA
    Jó de akkor ott van az, hogy állandóan kilövik a rádióst aki a töltő is egyben és még mellé kiszokták lőni a parancsnokot vagy a vezetőt....
    Így már szar.... Jó persze még nicns meg az első skill a legényeken, de hát így hogy gyakran hullanak a legények használhatatlan....
    meg hogy be kell állni lövés módba. menekülni sem tudsz egyből... észrevettek arty pont arrafelé célzott még 2-3 másodpercig egy helyben állsz...

A heavy jó volt jobb mint a t87es gyors is 4000-5000reket sebeztem vele, jó volt mikor bukó volt csak egy tárat tudtam ellőni, de most olyan 2000-3000, ha nem tudod gyorsan lereagálni a csatát akkor vége....

Nézegettem a többiek eredméyneit, hát van akik sebeznek vele 4000 körül, de ritka, sok az ilyen 1500 és alatti meg a 0 sebzéses vagy egy lövéses.... TD még szarabb..
  • HTS s3rg1nh00
    igen,az arty pattintáshoz még csak túl nagy szerencse sem kell t34-el,a csapattárs meg rosszkor volt rossz helyen.. :D
  • Sunsetjoy
    Olyan, mintha a szuperteszterekre azt mondanák, hogy túl jól játszanak, biztos azért ilyen jó a tank a kezük alatt, csak a jobb játékosok bírnak vele rendesen menni, blabla. Aztán kiderül, hogy egybites ödönke is tud vele úgy menni, hogy OP-nek tekinthető. .)
  • Plata
    Hű bakker ilyet még nem láttam,T34-ről lepattant az arty lövése és a csapattársamat sebezte,ez lehetséges?
    Le dupláztam T34-et,
    Győzelem!
    Csata: Fiery Salient
    Járművek: T34
    Szerzett tapasztalat: 2 182 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 61 769
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Jah nagyon durva meccs volt,a csapat egy rakás balfék volt,csak ültek a bokorban és vártak,egyedül előrementem középütt,és mikor látták jól haladok akkor mert utánam jönni 1-2 csapattárs,többi maradt a seggén a bokorban.
    És a legdurvább az volt hogy Panther 2,indien panzer meg leopard pta a bázison ült a bokorban 3 td-vel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.29. 12:52:30
  • R3nton
    A másik meg a heavyhez kapcsolódva. Nem tartom szerencsésnek, hogy OP cuccokat hoznak be, kihúzzák gyorsan az emberek és utána lenerfelik. Inkább legyen balancolva. Most is van egy-két tank, amit sztem OP-nak hoztak be, pl grille vagy tvp50/51. De ez a svéd ez nagyon brutál lett volna. Átlőhetetlen torony, bitang kemény UFP, az alja se gyenge, 12 fok süllyedés, amx50b mozgékonyság. Nevetségesen OP volt. Egyértelmű volt, hogy az ágyú karakterisztikáján és a mozgékonyságon vissza kellett venni. Így se lesz rossz tank az.
  • Plata
    Valaki írta pár napja hogy a T14 célzó köre 5 másodperc alatt szűkül,most néztem meg kb két és fél másodperc max.
  • R3nton
    Azért nem a páncél határozza meg főként, hogy melyik TD jó, vagy nem. A Grillének is hulladék a páncélja, sőt még a camoja se a legjobb, mégis a legfaszántosabb TD. Bár ez a DPM nerf az új svédnél nem tetszik. Ha kisebb lesz a DPM, mint a Grillének, akkor tök felesleges kihúzni.
  • SzocsA
    Az új X Td egy rakat szar szemből is mindenki belövi... Ha egy kicsit elfordul oldalról is simán belehet ütni, szökőévenként pattint egyet....
    Az artyról ne is beszeljünk egy hit akármelyiknek.....

A másik heavy jó volt addig míg meg nem emelték a töltését 33 s re meg 3 másodpercre a táras lövését.....Így majdnem mindenki beléd lő 2× és ráadásul lassabb is lett...
  • Plata
    Nekem is bejött a szopó ág,de azért mert ha bejutok egy csatába fix hogy megzavar valaki megint.
    Leakartam duplázni skodát erre jöttek hozzá,padlógáz be és kész.Mást nem tudok csinálni.
  • asolyom
    Megint befigyelt a szopatás. A lehető legsz@rabb módon összehányt MM-ek. Odát 6-7 zöld játékos, nálunk majdnem full narancssárga, egy-két sárga. És persze az xvm által 75% győzelmi eséllyel adott csata bukta full piros csapat ellen. Itt egy a lényeg: NEM LEHET NYERNI!

Nagyon kellemes ám érezni ezt a "törődést" a WG részéről.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.29. 12:13:55
  • Angelus1991ster
    Ha a kedvenc tankjaim statját a normál szintre felhúznák, akkor is ennyit mennék velük.
  • Sunsetjoy
    Hm, tegnap találkoztam egy magyar illetővel, akinek az xvm azt állította, hogy a T-34-1 kínai csodával 76h a csataszáma, vagyis több, mint 7500 csata. Láttam már olyat, hogy valaki 20 ezer csatát ment t2-es ruszki td-vel (és nem bot), de ez is szép mutatvány .)
  • Angelus1991ster
    Ejj azok a szűkös, ínséges idők amikor Leichttraktorral és dicső Pz IV-el tartottam fenn az E75-öt.
    1 db E-75 csata fele alap lőszerrel, aztán a javítás és lőszer költsége miatt mentem 1-1-et a két némettel.
    Akkor még lusta és sóher voltam prémium tankot venni. Pedig akkor kellett volna beszerezni a Pz B2-t és Szent Type 59-et.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.29. 11:08:04
  • joe662
    Pontosan,ugyan így vagyok vele én is.
    Nem vagyok hajlandó szívatni magamat,annak ellenére sem,hogy van annyi prém tankom,hogy alap fiókkal is +lenne,csak hát az az xp
  • suba53
    Amikor kezdtem, és elértem az első 7-es 8-as tankjaimat, én is szembesültem azzal, hogy sajnos prém fiók nélkül keserves lesz a továbblépés.
    Átgondoltam, hogy ha azt az időt, amit a WoT-al töltök moziban, kocsmában, edzőteremben, könyvolvasással, modellezéssel tölteném, akkor az sem lenne ingyen, és ahhoz viszonyítva a havi prém ára semmivel nem elrugaszkodottabb.

Azóta csak prém fiókkal játszom, és soha nincs kredit gondom, pedig már 110 tankom áll a garázsban.
  • joe662
    Ha úgy is ez a hobbid,mert lehet azt mondani szerintem,aktor miért nem veszel prémfiókot?Akkor legalább egy gonddal kevesebb lenne,És az a 3k szerintem nem eget rengető összeg.
    A hülyék ellen meg nem sok mindent lehet csinálni,a múltkor kaptam én is 1 óra banánt,mert kilőttem a retardáltat.Zavarta hogy td-vel beálltam a medes bokorjába
    De azóta már csak kitolom,v leláncolom,ha kimennek valaki elé
    Ezért is jó szakasz,mert ketten egyszerűbb kilőni,az ilyen gyökereket.
  • Darun
    Ezek egymás utáni csaták voltak? Ha igen, kérlek áruld el, hogy csinálod hogy egymás után háromszor top tier voltál!
  • Gyuszopapa
    Persze hogy szórakoztat mikor van sikerélményem.De úgy gondolom hogy az nem sikerélmény mikor a balfasz top tier miatt 2 szinttel nagyobb tankok megerőlködés nélkül gázolnak át rajtam.Mikor 6.csata egymás után ilyen az már azért elmond valamit.
    Nem beszélve mióta kivették a közös chat-et mindenki a saját csapatán éli ki a frusztrációit sokszor a teamkillig is eljutnak.
    Volt olyan csata hogy a taktikus hátrébbhúzódásom miatt kicsapott a saját artynk mert szerinte nem azt csináltam amitt elképzelt.Hihetetlen de szinte hétről hétre látszik a játékosállomány egyre nagyobb retardáltsága.Kurvára nem a stat érdekel csak az hogy egy kis kreditet össze tudjak gyüjteni mert néha igencsak rezeg a léc hogy el kell adjak olyan járművet amit nem akarok.Nevetséges az is mikor 8-sal többet sebzek mint a 3 top 9-es tankunk együtt.
    A játék korrektsége pedig egy vicc.Az MM egyátalán működik rendesen vagy már azt is kikapcsolták.Olyan a tankelosztás néha mintha egy vödörbe összehajigálnánk egy csomó tankot azt lesz ami lesz alapon szétszórtírozzuk 8 vs 2 Ht.Néha még egy 65% csatát sem tudunk megnyerni mert már a betöltőképernyőn látom az elosztásból hogy kit nem tudnak majd belőnni az idióták mert nem tudják a gyenge pontját.
  • joe662
    Mik azok a zöld csaták
    Amúgy nem kötekedésből,de Téged még szórakoztat ez a játék,egyáltalán??Mert nem úgy tűnik,valaki vagy valami mindig hibás,És a paranoid képzelgésekről most nem is beszélek.Mert az a maradék.
    Mindenkinek vannak jobb v rosszabb napjai,ez így megy,12k csata után már megszokhattad volna.
    A vinrétet meg szerintem szard le. Magamról tudom,hogy amikor 20% a win,akkor legtöbbször 2500+a wn8-am,persze nem mindig van ez így,De pont leszarom,mert nekem az is sikerélmény,hogy a saját átlagteljesítményemet sokszorosan túlszárnyalomAmúgy se valós szerintem,mert nekem 29400körül gratulált a játék a 15k.ik győzelemhez,és akkor 49,3% volt a vinrate
    Volt egy időszak amikor én is hajszoltam a számokat,de aztán rájöttem,hogy tök felesleges.Javaslom szedjél le minden stat modot,játssz anélkül addig amíg elmúlik ez a fajta kényszer.Én így tettem,majd egy évig nem használtam,most már le tudom tojni,azt is ha vérvörös napjaim vannak,és csak röhögök rajta.

• Gyuszopapa
    Ilyen zöld csatákat szeretnék én is de nem találok beállítást hozzá.Most komolyan mi alapján szopat folyamatosan ez a szar mit akar tőllem lerontani már 50.4%-nél tartok pedig voltam 52%-os is.
  • Rammsch31n
    mondjuk... még így is gyorsan tölt... na meg... nem siege módban sok értelme lőni sincs, mert nem találsz el semmit szerintem :D
  • yossarianHUN
    Szerintem igen.
  • Rammsch31n
    az mit takar pontosan, hogy a reload time független a módtól? most már csak egy töltés ideje lesz jól értem, és az is konstans? :D
  • SzocsA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler]Érdekes ez a játék, tudta, hogy max még egyet lövök és beadta :D Amúgy sokkal jobb ez az arty mint a qoungeror

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez meg már rég meg lett és csak most nézem hogy 270 Penje van neki, az első csatában meg az alap gunnal mentem, mert nem néztem meg, hogy fejleszteni kell :D
    [/spoiler]
  • Sherman0070
    Nem nagy változások, annyi, hogy már tud minimálisan szórni a gun Siege módban is.
  • yossarianHUN
    A small update to the test server today. 33.3MB for the SD client with 12.4MB added to that for the HD client. So straight from the RU portal…

Strv 103:

The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2.5 to 1.25 seconds.
    Reload time is now independent of the mode.
    The accuracy at 100 meters in siege mode is increased from 0.2 to 0.3 meters.
    Reload time is done independent of the mode and is 9 seconds guns 10,5 cm kan strv 103 L / 51 and 10,5 cm kan strv 103 L / 62.
    Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
    The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
    The speed of the machine in siege mode is increased from 3 to 10 km / h forward and from 3 to 10 km / h in reverse.

Strv 103B:

The time to enter siege mode is reduced from 2.5 to 2 seconds, exit time is reduced from 2 to 1.25 seconds.
    Reload time is done independent of the mode.
    The accuracy 100 meters in siege mode is increased from 0.15 to 0.25 meters.
    Reload time is done independent of the mode and the same 7.7 seconds.
    Variation after firing is increased from 3 to 18 m to 100 m.
    The speed of the vertical movement of weapons (machine) has been increased from 5 to 7.5 deg / s.
    The speed of the machine in siege mode is increased from 5 to 10 km / h forward and from 5 to 10 km / h in reverse.
    Fixed some technical problems.
  • Sherman0070
    Áh dehogy. Ha a Hellcat nerfnél ezt nem cseszték el, akkor már nem is fogják.
    A sok tomato lerontja a statisztikáját.
  • Angelus1991ster
    Túl jó lenne? Nerfelni fogják majd.
  • Sherman0070
    Tier 5 rémálma (jó befejeztem :D )
  • Sherman0070
    1 meccsel később
  • Sherman0070
    Tettem a T67-be legénységet, ahogy látom még mindig jó tank.