World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem miért kell, ezeket titokban tartani ?
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.07. 14:44:28
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Áttol hogy te baszod megnézni,milyen küldetések vannak,arról is a Wg tehet,már megint.Természetesem<#mf1>#mf1>
Érdekes nekem tegnap feltűnt,hogy van<#lama>#lama>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.07. 14:13:20
mert nekem van ilyen, de barátomnak nincs. Mi lehet az oka ?
Talán csak nem a szopóág kompenzálása miatt ? <#nevetes2>#nevetes2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akkor ha van rá lehetősége nekirohanok. Odatoszom a vasat.
#374488 Tutyimutyi2 <-
Az a legjobb 😄 imádom amikor prémium meddel bekúr egy rakat 2 szinttel nagyobb közé.
Oké, hogy van esély ilyenkor a Lejvasaló medálra, de prémium meddel ne lássak 10 meccsből 5-6-szor 2 szinnttel magasabbakat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.07. 13:23:01
angelus1991ster.blogspot.hu
Azota akik minimalis intelligenciaval rendelkeznek kepesek voltak fejlodni meg itt vagy te nekunk.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
-Hülye állandóan rinyáló, önkritika nélküli játékosok olvasása,hallgatása
A helyes válasz a C
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.07. 13:14:40
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Annak, hogy Te meg az összes 800 körüli wn8-as egyszerűen mindenféle stratégia érzéknek híján vagytok, sőt megkockáztatom hogy még a wasd és az egér együttes használata is gondokat okoz olykor... Maradjatok csöndben s örüljetek hogy van lyuk a seggeteken. Ha ekkora low lennék akkor már rég abbahagytam volna a játékot. Semmi önkritikátok nincs. Ha ennyire semmi közöm nem lenne a játékhoz viszont szeretném, akkor legalább bekussolnék és nem híresztelném hogy mekkora low vagyok. Gyengék vagytok és megpróbáljátok mindenre ráfogni a semmilyen eredményeiteket. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.07. 13:03:10
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy a csalinak rossz a scriptje,esetleg a horgot megvuduzták,vagy fogtam halat csak az ufók letranszportálták a horgomról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 12:57:56
Előbb hiszem el hogy E.T. létezik és ő gyártja a danone joghurtot mint ezt a script hülyeséget.
Ez olyan mint amikor a piacon a hülye kurvák rinyálnak hogy nekik milyen szar az életük mert rájuk küldte valaki feketemágiával a rontást,ilyenkor szoktam mondani hogy anyádat is meg átkozták,a születéseddel.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 12:55:22
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
@Jagfater: ne bántsd, inkább magyarázd meg neki, hogy butaságot ír.
Hiba a felhasználó adatainak fogadásakor. Kérlek próbálkozz újra.
Ha viszont újra próbálkozok akkor meg az a baja hogy már be vagyok jelentkezve egy másik szerveren.
És ha ismét újra próbálom akkor meg már azt írj hogy túlterhelt a szerver.
Skoda T40, 1702 dmg, t7 csatában, 4 kill, 5115 wn8, 949 base xp - és még csak 1. osztályú jelvény.
Aki kíváncsi rá milyen. Én azt mondom, olyan t6-ban, mint a német/cseh t25 tier5-ben. Kicsit tohonya, de mocsok kis köpködő 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Te mint gyakorlott béna.
Mi van akkor, ha én szimplán magamatól vagyok béna és jön a script?
Rám már nem hat? Felismeri, hogy én magatól is béna vagyok és kikerül? Vagy annyira béna leszek, hogy majd csak folyik a nyálam a pálya közepén patakokba?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Köszönöm
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sziasztok,
Király vagyok, csak a script bénává tett, tudjátok, az RNG script.
- Jaja, téged is?
ja.
- Gyere ülj le, hogy törént?
Megyek, lövök, mint állat, addig minden jedi volt, oszt egyszercsak hopp...béna lettem. Rögtön tudtam, hogy a script.
BEKAPCSOLTÁK.
Próbáltam a Nod vírusírtót, meg az algopyrint, de semmi nem használt.
Erengus Scriptus állapítható meg.
Kész, vége. Annyi.
Ne is erőltesd tovább, ez gyógyíthatatlan.
Részvétem, jobban jársz (és mi is) ha nem fertőzöl tovább it.
Az egy nagy átlag: van, amikor elenged menni 70% fölé is, de néha a 30% sincs meg (teljesen rászűkülve, nem takarásban lévő célpontnál, stb.).
JagFater #374443:
A hozzászólásod előtti a válaszom...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én a light küldikkel gyorsan kész vagyok,többivel van gond,de már minden kész van kivéve t28 Mt-15 és T28 SPG-15.Ezeket nem tudom,meddel sosem látok elég td-t,T8-9 meddel jó hal 1 Td-t ha látok.
Sok van mèg vissza?Èn az 55a mt 15 nèl leragadtam:-(
Van neki szirénája meg villogója.<#zavart1>#zavart1>
Van hegyi script,az akkor jön elő ha magasra mész,a peca script,ha sokáig vízben mászkálsz,balfasz script,ha hülye konteósok közelébe kerülsz.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 10:59:22