World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ja csak ránk európaiakra szarnak. Pl a patch a ruszkiknál 9-én kijön nekünk meg még azt sem mondták meg hogy egyáltalában mikor kapjuk meg. Kicsit igazságtalan.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Barrett 50 Cal
Majd feltöltöm youtube-ra<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Biohazard kérek egy videót h tényleg a fejedet vered-e a falba 😛 😄 😄
Ám ma játszottam egy jót, sikerült 2 sráccal szépen taktikáznunk én a kis Hetzeremmel megy egy srác a T-44-s tankjával védtünk egy Su akárhányas szép nagy tüzérségi löveget 😊 aztán egyszer-kétszer majdnem eldobtam az egeret mikor jön egy Ferdinand meg egy Tigris szembe 😄 de nagy nehezen ketten legyûrtük õket a tüzérség meg szépen osztotta a távolabbi célpontokat 😊 persze a végére én meghaltam sajnos 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Vagy legalább megírnák utána hogy mit csináltak, vagy elõre bejelentenék. De nincs miért panaszkodni, tûrni kell. Ez béta...

Fortes fortune adiuvat.

Barrett 50 Cal
Hozzák már rendbe játszani akarok<#falbav>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Legalább ezeknél a server leállásoknál lenne valami módosítás vagy valami értelmes változtatás, de neeeeem 😄 miért is lenne.

Pluskast
Ne is mond nekem még kell 22000 xp a 128mm-es ágyúmhoz. Erre szerver leállás van 😞(

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Barrett 50 Cal
Már megint szarakodik:S

Csak engem nem enged be a játék ezzel a szöveggel: Unable to connect to the network?

Fortes fortune adiuvat.

Kopiati
Mindig akkor van valami a szerverekkel, amikor még lenne 1 óra prémiumom😞

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nem is 😄 😛 Viszont a Luchs-n sírni volna kedvem 😄 már attól leszakad a lánctalpam ha nekem jönnek 😄 és ott vége halál 😄

TOMSILENT
Ezt még egy Ltraktor is kilövi...xD

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

hm , na még egyszer 😄

az én kis kedvencem 😄 igaz kicsit tohonya, kicsit kicsi a lövege de az enyém 😄 😊

Jeffjohnson
egy idõ után azért unalmas lenne ha így maradna

Dehogyis, amig nem csinalnak egy normalis UI-t amibe a csata kozbeni team chat is lehetseges addig ez nem lessz komoly mmo, megunjak majd a vegtelen grindelest maganyosan, minden mmo-ban pont a kozosseg a lenyeg
XenHai
Ja ja csak folyamatosan fejlesszék a gamet !!
Barrett 50 Cal
A WoW-t büribe oda-vissza behúzza ez a játék😄 Sztem kialakulhat ebbe a game-be is jó pár milliós közösség😊

Tneyleg nagyon jo mar most, is de azert a csapat szervezes/csata kozbeni csat opciokat meg be kellene azert rakni, az az 1 soros csati ami most van az loszart se er...
Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

XenHai
Végre lassan meg van a su-100 nál a 100 as ágyú !!..
LSSAHPAUL
Én meg azt mondom hogy ha soha többet egy újjal nem nyúlnának a gémhez akkor is elsõszámú, legjobb pc szórakozási lehetõség marad.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Barrett 50 Cal
Kösz😊 Am kompatibilis a Tigrissel a motor😊

Hat vegulis, lehet hogy koran reggel elobb meg kellene igyam a kave adagomat es majd csak utana kerdezgessek <#vigyor2>
XenHai
Nézd meg mi van a motorra írva infónál mibe lehet rakni!
Én meg tartanám sokan szidják a tigrist.
Barrett 50 Cal
Most nagy döntés elõtt állok.Adjam el a vk3601h-t h legyen pénz tigrisre v tartsam meg pénzgyûjtésre? Nem tom tigrissel mennyi pénzt lehet keresni,de sztem sokszor minuszba jön ki az ember. Ja és ha vk3601h-nál kifejlesztem a legjobb motort,akk ha megveszem a tigrist újra ki kell fejlesztenem hozzá azt a motort v egybõl megvehetem? Mert mind2be van Maybach HL 230P45

XenHai
Persze ,hogy nem adódik össze csak 1 motor lehet a tankodban!
XenHai
Jó az legalább tényleg olyan érzése lesz az embernek ,hogy 2vh 1 ik tank csatájába csöppent ! Bár engem is idegesít ,hogy 2 magos vidi karimból csak 1 magot használ <#felkialtas>
Lenne egy buta kerdesem, csoro vagyok szoval nincs penzem kiprobalni a dolgot ezert inkabb megkerdem hatha mar vki probalta: tehat ha 2 motor upgrade lehetseges de en kihagyom az elsot es egybol a masodikat vasarolom meg es teszem fel, azzal nem csinalok butasagot? Mindig a horsepowert nezem es gondolom az elso upgrade motor ereje nem adodik ossze a masodikkal, de nem tudom biztosan. Nezzetek el ha ez nagyon newbie kerdes volt
Jeffjohnson
és az a vicc ,hogy a clan war egyes mapjait 60 fõsre tervezik 😄

Ulvar
0.4.5 Béta. Csak ennyit mondok.

TOMSILENT
Ezt nem hiszitek el. Egy kör velem 3 tigris, ellenem egy MAUS...<#duma>...eredmény: tigirisek kampo én meg alkut köttöttem vele XD...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Boron Power
Sztem általános a probléma, többen panaszkodnak:wot forum

Boron Power
win7 x64

A Hearts of Iron 3 is ilyen pl., hogy akadozik, mert az is csak 1 magot használ. Remélem majd kijavítják (bár tartok tõle, hogy nem, mert ehhez a lelkébe kell nyúlni a játéknak).

Emellett így elsõre kurva idegesítõ a precíziós tüzérség... Ha az elsõ öbölháborúban tudtak volna így lõni, centire pontosan tûzérségi lõszerrel, hát az id. Bush leszopta volna magát. Ez meg pár évvel korábban volt.

Most jut eszembe , milye oprendszerrol nyomod? nekem 32bites xp sp3, tesomnak meg win7 a valtozatossag kedveert
Nem tudom mit kellene lassak de ez a tesom konfigja es neki meg 2ghz a procija es nala is megy 80as ping 52es fps-el:
p45 alaplap 2ghz q9000 4gb ddr2 ati mobility 4850, es ezt o irta most meghogy:
"azert 800 shader de csak miedium graf es 1280x960, ugy 29-tol megy 52-max 60-ig"
szoval szerintem meg mindig rossz nyomon jarsz, nem a proci magok szama csinalja , en inkabb hinnek driver hibaban, lattam mas mmo-nal is mar ilyet es az a jatek durvan proci fuggonek volt kikialtva, de amikor fullra ujra instalaltam az alaplapi es video drivert megtriplazodott a fps-em
XenHai
Nekem is ingadozik valamennyire ! x2 vgám van és nem használja ki 2 magomat!
Jó csapatba azért néha sikerül elérni sikereket a Marder II-vel.
A nagy probléma tényleg az hogy nem súlycsoport szerint rak csatában hanem abban van minden mint a vurstliban.
Érdekes amúgy a Hetzer jó kis gép volt szerették és értek el vele sikeretek.Persze nem Is-ek ellen.
A VK-k német prototípusok akarnak lenni?
Érdekes néha a sok mutáns pl Pz.IV Királytigris toronnyal de lehetett volna azt nem tagadom.A háború vége fele a németek meg építettek mindenre mindet ami passzolt vagy elbírta.
Cukii
Ezzel a valóságba 2 kilcsirõl csaffantották szét az IS-ket itt meg vicc hogy egy lemezdarab hummelbe kell 5-6 lövés

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

XenHai
Azzal ne csodálkozz! De eléggé papír a késõbbi tankokhoz képest!
Cukii
Kevesebb életet az arty-nak! Elképesztõ hogy 6ot kell belelõni Kwk36-al...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Barrett 50 Cal
Jaja😊Jó móka lesz vele szétverni az IS-eket😛

Barrett 50 Cal
DB 603 benzinbefecskendezéses repülõmotor volt a Maus-ba ebbe meg gázturbina,azért sztem a benzines motor jóval elõbb feladta volna az tuti😊

Hát itt van a WoT legalább ott majd lehet vele csapatni.Mondjuk a VK3601-es sem jutott prototípusnál tovább a való életben😄
Barrett 50 Cal
Viszont fele annyit sem fogyasztott mint a Maus,ami után egy benzinkutat kellett vontatni😊 Éles harci helyzetben mindössze 1 darabot vetettek be, de az sem kizárt, hogy ez az egy sem bevetésen, hanem a gyártelepen lelte végsõ nyughelyét.

Ha van hozzá rendes anyag, akkor bírja az. A németeknek nem volt. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hát gondolom,hogy a tömeget elbírja a motornak mindig magas fordulátszámon kellett mennie ami ugye a motor élettartamát jócskán lerövidítette.A Tigrisnek is szokszor ez volt a hibája.
Ulvar
És mennyire volt megbízható? Mert szerintem 10-20 km után megadta magát valami az fix.

Barrett 50 Cal
Én tudtam h eredeti,csak páran hitetlenkedtek😊De olvasgattam és az E-100 Tiger-Maus még brutálabb.2500 lovas gázturbina volta motorja😮 170mm-es löveg, 210 tonna.Elöl 350 mm vastag páncél,oldalt 250 mm, tetõ pedig 70 mm.Ami még elképesztõbb h terepen 34 km/h-val mûúton pedig 46 km/h-val tudott száguldani<#wilting> Nah erre mondom h OMG

TOMSILENT
Nesze...
<#zavart1>