World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am élveztem...reggel 8ig...
I met God. She's black
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
azert vettem mert kenyelmes meg jo ...
az egyetlen amihez talan kell amit jatszok az az alien swarm 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
nah talan mire hazaerek 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
egybõl kezdeném újra a német oldalt, mert most ez a KV annyira nem jön be :/
I met God. She's black
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Pedig azt hittem hogy mire hazajövök már 60ms pinggel fogok száguldani a Sörmenben.
remelem nem baszak szett az edig oszegyujtott cucaimat 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én pl annó a Ferdi-ig prémium nélkül vittem el. Na bumm. Nem haltam bele.
reméljük azért este már gémelhetünk
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
ma 14:47 | privát | válasz erre | #19068
De csak egy kicsit! Egyébként is várható volt, h nem lesznek készen 14:00-ra. Nem kell itt meglepõdni semmin. 5 órakor meg bejelentik, h csak reggel 8-kor lesz szerver...
Together we'll fly someday...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.