418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Olvastátok, hogy az új mm milyen lesz?
Én nagyon várom. Főleg azt, amikor 2 féle tier lesz egy csatában.
Full ugyanolyan tiertől félek, ki fog mutatkozni, hogy valamelyik tank egyenlőbb a másiknál.
Remélem nyárra ittlesz.
Grafika szép. Végre a konzolos grafika átjön PC-re
-
Angelus1991ster #388187 Sanszos.
Amúgy remélem zaklat még :D -
Plata #388186 Arra gondoltam én is.
Csak a múltkori videós hülye. -
Angelus1991ster #388185 Cseh vagy japán SPG ág ami szóba jöhet.
Mi volt ez a troll?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.03. 14:58:46 -
Plata #388184 Srácok szerintetek valamikor a közeljövőben jön új arty ág? -
yossarianHUN #388183 Aha, de csak a yossushit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #388182 De ki a sülysápi siketfajd süket fia az a totenkopf ezredes?
Tutankhamon-ról már hallottam,de ez a totenkopf új. -
Lokker #388181 Akkor te most szereted a sushit?
-
yossarianHUN #388180 Hát ez a zseniális aranyköpés megy az aláírásomba :D -
Plata #388179 Én átugrottam free xp-ből,nekem megvolt régről,mert ugye régen t50-2 volt helyette,és az volt a régi kedvenc fun tankom,azzal ökörködtem rengeteget.Csak aztán azt elvették,most meg elveszik a T49-et. -
Jöhet totenkopf ezredes:-DDDD -
asolyom #388175 Reggel óta megvan az MT-25. Nem is gondoltam, hogy ekkora fun ez a kis tank.
-
Azt példázza hogy hogy fog kinézni az mm 3 tier 2 tier és top tier esetén. Elvileg ebből az derül ki hogy ha 8 tier kerül össze a top tierrel akkor max 3db. tier 10 et kap és 5 db. tier 9 est, így sokkal kiegyensúlyozottab lesz a tank tier megoszlás mivel az alsó tieresek több saját tieres ellenfet kapnak az mm ben és így könnyebben érvényesülhetnek az mm alján lévők is... -
lammaer #388173 Az az a rész mint IRL amikor a dealer a bélyegeket még ingyen adja a kölyköknek... -
Attól függ mivel vagy, mert vannak itt is nagyon lusta vasak és aztán körberöhögnek vele a kicsik :D Persze azok csak fun futamok, néha visszamegyek és nyomok pár karikát. T5-ben is ugyanez van amúgy, ha szinte csak az kerül be. -
yossarianHUN #388171 T3-ban aztán totál mindegy, milyen az MM, ott még úgyis csak az eszetlen rusholás megy mindkét oldalon, meg mindenki átlő mindenkit. Az még erősen a játék szoktatófázisa. -
Igen T3-ban előfordul, hogy csak néhány T2 kerül be és akkor aztán lehet gurulni face to face csatára :D Cseppet sem szoktak unalmasak lenni számomra ezek a csaták, de ettől még lehet rossz dolog.
Nálam nemrég történt meg a beruházás szóval én nekem örülnöm kell, hogy végre kihajthatja valamennyire a gépet :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.03. 11:11:44 -
Angelus1991ster #388169 Tier 5-nél szokott előfordulni egy tieres csata, tier 3-asoknál meg a két tieres csata ,de azok se sokszor.
Legtöbbször ilyen összecsapott 3 tieres csatákban szív vagy örül a játékos.
Grafikai tuning nekem +170 ezer ft-os kiadást jelenthet :D De ennek ellenére örülök a HD pályáknak. -
Nem tudom, nincs tapasztalatom a magasabb osztályokban. A kicsiknél buli szokott lenni az azonos osztályharc. -
Na végre kis graf tuning az jól jön legalább nem fog 10-15%-on malmozni a proci talán. Már vártam, hogy csavarjanak rajta egy kicsit. -
Plata #388166 Videó nagyon klassz,az MM dolgot nem annyira értem me ruszkiul van. -
yossarianHUN #388165 Remélem az első lesz a leggyakoribb, azt már az AW-ben megtanultam, hogy az ilyen egy- meg kéttieres csaták rohadt unalmasak.
A grafikával meg tényleg odatették magukat, le a kalappal. A görög romok picit már giccsesek is, de bevallom, még így is tetszik. Az egyetlen szívfájdalmam a dombok lecserélése a várromra, vizuálisan baba, de már a mostani mapokon is utálok az ilyen romoknál harcolni, túl egyenetlenek, cakkosak, folyamatosan azt kell sasolni, hogy nincs-e valami kis lyuk valahol, amit te nem veszel észre fedezék mögött állva, de az ellen simán belő rajta.
Ezt leszámítva szép munka, aztán már csak remélni merem, hogy ezért nem kell majd megint gépet újítani.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.03. 10:38:54 -
Angelus1991ster #388164 Három féle veri nyúv MM sablon:
Remélem ezt megvalósítják,mert jelenleg csak az elsőhöz hasonló valami van érvényben , de az is ratyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.03. 10:22:27 -
Előre láthatóan még az idén. -
Az már elvileg mindegy, ha elérte nyertek mindegy utána ki kire lőtt. -
endrodiz #388161 Es az milyen, hogy az ellenseg utolso tankja foglal, eleri a 100%-ot, de az 5 sec-en belul kilovom, (megsemmisitem, kinyirom), elegedetten hatra dolok: sikerult, lehoztam! Erre jon az osszesito: vesztettunk, az ellenseg befoglalta a bazist!
-
silverchain #388160 Ismét eltelt egy év, ismét megkérdezem, lehet már előre látni, hogy mikor jön a sandbox változat az éles szerverekre? -
Kronos79 #388159 Ja tényleg. Ott van az csak nem bírok Így korán reggel, kevés alvással olvasni.
Így már mindent értek.
-
besti #388158 Pár másodperc különbség az nem kérdés, ez azt magyarázza, hogy miért "vár" sokszor arra a szerver (5 mp.-nél tovább), hogy a másik csapat is befoglaljon és így döntetlen legyen. -
Kronos79 #388157 Ez érdekes. Eddig azt tapasztaltam, hogy ha mindkét csapat zavartalanul eléri a 100%-ot, de pár másodperc különbséggel, az mindig döntetlen lesz. Bár ez csak az én tapasztalatom. Lehet, hogy én látom rosszul. -
besti #388156 Azt nem mondtad, hogy lőttek-e ki valakit az 5 sec alatt, mert az reseteli azt. Erre is lehet játszani, ha legalább döntetlent akar kihozni az ember - valakit ki kell lőni bárhol a csatatéren.
WoT wikiről:
"Once capture is complete, the round does not end immediately. There is a delay of at least 5 seconds before victory is yours (unless the battle timer runs out earlier). According to Overlord this delay gets extended each time a vehicle is destroyed. The following outcomes are possible:
All friendly vehicles are destroyed within the delay: Enemy team wins.
All vehicles of both teams are destroyed within the delay: Draw
Enemy completes base capture of their own within the delay: Draw.
All other cases: Your team wins." -
Kronos79 #388155 Ez eddig is így volt sajnos. Ha az 5 mp alatt a másik csapat is befoglal az döntetlen. Ezen is reszelhetnének WG-ék. -
Sir Charles #388154 Eddigi tudásom szerint a ha mindkét csapat foglalja az ellen bázisát, és valamelyik eléri a 100%-ot, akkor 5 sec letelte után már behúzza a győzelmet.
Na ehhez képest:
Fjordon mentem Tiger P-vel egy jobb kört, tipikusan az egyik oldal elesett mindkét csapatnál, mindenki megy az ellen bázisa felé. Én időben visszafordultam, hogy reseteljek, sikerült is, de kilőttek. Az ellen elkezdett foglalni egy tankkal, már 17%-nál járt amikor a csapatársaim is elkzdtek foglalni 2-en. Kb 50-50%-nál járt mindkét csapat, amikor nálunk beért a harmadik tank foglalni, viszont náluk is még egy tank bejött a képbe. A vége így nézett ki: mi elértük a 100%-ot, náluk még 90-sem volt éppen, felcsendült a meccs végét jelentő hang, és utána lett nekik 100%. Na gondoltam fasza, simán behúztuk, erre kiírja, hogy döntetlen!!!!????
Most akkor mennyi időnek kell eltelnie, hogy nyerjen a csapat, mert én ezt már nem értem.
Vagy ha többen foglalnak, akkor nem 5 sec, hanem kvázi 10 sec, mert 2-en vannak??? -
yossarianHUN #388153 Másfél éves acc, 21k csatával. Kerekített számokat véve ez barátok között is 38 csata naponta, 7 perces csatákkal számolva 4,5 óra játék másfél éve, minden nap. Tök egyértelmű, hogy botot használ (abból is valami atom primitívet). De ezt már ránézésre meg lehet mondani a wn8 alapján, ennyire senki nem hülye. -
Gyuszopapa #388152 Még ezek epic játékosok ehhez képest.radisasic
21000 csata 43 wn8 és ezeket kapom folyamatosan csapattársnak.Komolyan ennél biztos be van kapcsolva a monitor? -
SzocsA #388151 Onnan hogyan lőtt be az IS6? A második lövése lepattant, nem mozdultam el, direkt így maradtam. Az oldalamat találta el.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mivan? xD
Ilyen csalás mégis hogy lenne ha szerver oldali a játék? -
yossarianHUN #388149 Az is criticalnak számít. Van a láncnak egy modul HP-ja, aminél ha nagyobb a modulsebzésed, pirosra lövődik a modul, azaz megsemmisül. Ha nem elég nagy a sebzésed, akkor csak sárgára változik, és onnantól könnyebb lesz pirosra lőni. -
Sir Charles #388148 Az lenne a kérdésem,hogy müködik a leláncolás és a modul sebzés. A hatos svéd TD-vel vettem észre,hogy lövöm az ellen lánctalpát, kiírja,hogy critical hit és nem történik semmi. Se sebzés,se leláncolás. Vagy már az is critical-nal számít,ha "sárgára"lövöm? -
Biztos ràrakta a Maus pàncéljàtXD
Tegnap mondtàk,hogy van ilyen csalàs:-)