World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam ennél jobb már úgy se lesz<#wow2>#wow2>
Erre beadta ezzel a drágaszággal,végre az ászt<#hehe>#hehe>
A végén beálltam foglalni,szerencsére az sta elcseszte,mert nem bokor mögül spotolt,hanem a td domb aljánál,a vízből,
Mikor láttam,hogy vaktában lövöldöz,akkor nehéz volt megállnom,hogy ne lőjek vissza,de akkor megölt volna.Az arti leszedett róla vagy 800hp-t,majd leloptam a maradékot,a top gunhoz<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is emlékeztem, hogy ez menetből ilyet tud.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.02. 18:51:48
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oi-val megyek előre hátam mögött Churchill 7, ő kért szakaszt, én fogadtam.
Gondoltam védi a seggem. Kv2 bejön a seggembe, mikor én küzdök 3-al szemben. Ki is lő, én meg 2-t az előttem levőkből. Nézem mi a pitlit csinál? Hát felmászott egy sziklára és megállt. Afk lett talán?
Másik oi-s kör, csak 2 találatot értem el, ami sebzett. Össz.sebzés 298 WTF????
Szépen ki is léptem, és repültem néhány hűsítő kört a wt-vel.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.10.02. 18:50:32
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
nevetséges az arty úgy ahogy van,persze én 10 lövés 0 hit után azonnal el is adtam a HE ágyút az OIról meg az ONiról is...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A pzIV leamortizálása után azzal az ágyúval használtam, de amikor a flankelt Sherman oldalába belenyesi a 150 körüli sebzést az azért mér ott van.
Ugyanez van a KV-2, SU-152 párossal. KV-2-vel a nemezisem az E-25. Van amikor egy löket elég, de legtöbbször csak a menetrend szerinti 350-es sebzést adja be. Gondolom valamilyen úton módon a lövegpajzson csattan ilyenkor a lövedék, de én nem ott látom becsapódni.
Nálam is azok viszik a pálmát, amikor papír tankba, szemből, jön az át nem ütő sebzés. Azt hogy. Nem az ágyút találom el, mert volt olyan is. Az ISU-val lőttem egy nullást a Borsigba, mert az RNG ráhúzta a skulót az ágyúra.
Egyébként artyval ugyanígy nem működnek a dolgok nálam. A múltkor azon röhögtem, hogy a fullos GW Pantherrel ugyanannyit sebzek, mint az alapágyúval. Papírabb tankokba akár a 800 körüli sebzés is megvan. Ezzel szemben a múltkor KT-ban ülve, a narancs Józsi belém ver 1100-at ugyanezzel az artyval. Sima HE-vel. Teszi ezt úgy, hogy kb. 35-45 fokban állok hozzá képest. Vannak mázlis emberek.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2016.10.02. 18:24:15
The Matrix has you...
Azért jellemző, hogy előbb 3 tankot kellett leölnöm, hogy eljussak az artykhoz. HP-m nem sok maradt a végén, úgyhogy a másodlagos nem sikerült, de különösebben nem bánom.
Majd az ideg szétb.szott, amikor felvitték ezt a küldetést az obj260-hoz. Előtte egy lényegesen könnyebb volt és ez volt a t55a-hoz. 3-4 hónapot szívtam vele, nagyon durván lelopkodták a frageket mindig. 20-25 alkalommal volt 2 frag-em és többször belelőttem a harmadikba is, de kicsi volt az alfa a kiszedésükhöz. A 121-el a tier6-7 artykat 1 lövéssel kiszedtem a francia 9-be kellett volna csak 2, de azt meg inkább lerammorltam a csába az első lövés után.
Most is biztosan lelopták volna a fraget, de a Dnap pályán voltunk, és ott tobzódott mindenki a med domboknál fent. Tőlünk lement egy e100 a partra és láttam, hogy alig van ott ellenállás, úgyhogy utána mentem. Leöltem a 3 bázis kemper td-t és utána az artykat. Az E100-közben meg kiszedte az egyik td, egy T28, komolyan nem hittem el. Abban bíztam, hogy a td-k elszórakoznak sokáig az e100-al, na ebből lett kb 30-40 másodperc miután elkezdtek egymással küzdeni. Na mindegy is, ez az egyik legnagyobb kib.szás küldetést szerintem mind közül. Örülök, hogy sikerül, a frag meg jól jön a grindhez.
Az biztos, hogy nagyon szerencsés csapat és csata felállás kell hozzá. Általában a saját artyk is le szokták lopni a frag-et, de most a nyakukon volt az ellenfél, meg a 121 ugye egy lövéssel kiszedi a kisebbeket, a nagyot meg 1 lövés + ram módszerrel elintézi.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.02. 14:58:46
Trance&Friends nothing more..
De most meglett, igaz egy másik tankkal. Az IS3 ellen nem tudtam mit csinálni. Borzasztó gyenge ez a prém tank, de a kínai marathon miatt rá vagyok szorulva.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.10.02. 14:11:18
Ne a prém xp-t nézd hanem az alapot,az csak 910.

A ToT miatt tolom most a tankot és hopp felspotoltam egy t54lt-t 3xx hp-val. Enyém a frag és rámentem és a kiba utolsó esély rajta hagyott 5 hp-t pedig megkerültem. Szerencse a mostani frag éhség, mert ott loholtak a csapattársak a nyomomban. Rammolni nem tudtam, az a tank bitang gyorsan forog.
A bino használatról annyit, hogy az valamiért sokaknál a sniperkedés szinonimája. Pedig ez nem így van feltétlenül, de azért az is egy érdekes helyzet, amikor a becélzás alatt simán bekapcsol a bino
Azért gondolom, hogy ha ötödszörre is megpróbálkoztál vele, akkor van valami számodra is a tankban, ami megfogott, és amiért szeretnél vele játszani.

Akkor különbözőek vagyunk, én úgy veszem észre, hogy a döntő többségben még a hegyoldalt se találom el, de a nem döntő kisebbségben se, mikor nagy néha kivárom a három hónapos célzásidőt. Ha meg néha véletlenül mégis eltalál valamit (pukkan a pezsgő), akkor jön a 3-400-as sebzés, lehetőleg RHM-be, Grillébe, vagy valami light tankba, csak hogy érezd a törődést. És ekkor szokott eljönni a table flip + rage quit pillanata. Nemtom, ki hogy van vele, de nekem az utolsó dolog, ami kell ebbe a játékba, az egyébként is idegesítő RNG faktor önkéntes, önsorsrontó növelése. Épp eléggé ki tud cseszni a random az emberrel, pont az hiányzik, hogy önként egy ilyen elvetemült RNGesus ágyú kezébe adjam az életem.
Amit én csinálni szoktam, az az, hogy szinte minden térképen van egy olyan hely, ahová a csata elején be lehet kempelni, és ahol nagy valószínűséggel fog szembe jönni valaki, akire teljesen beszűkülve rögtön le is lehet adni egy lövést, van amikor többet is. Ezen kívül inkább a nehéz tankok árnyékaban szeretek maradni, amíg ők meg az ellenség el vannak foglalva egymással, addig lehet szépen "csipegetni" az ellenséges tankokból, még ha sidescrapelnek vagy hulldownoznak is. A "hit and run" taktikát szerintem igazán csak akkor érdemes alkalmazni, ha az ellenséges tank egyedül van, vagy ha a csapattársai el vannak foglalva mással, mert különben sokszor öngyilkosság (instatrack és gameover).
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.02. 11:55:34
Meg ha sokat lősz futásból, akkor a sima futást kell neki adni, az kooperál a vert stabbal is. Abból gondolom, hogy sok futáshoz szükséges skillt raktál a vezetőre, de felderítéshez meg kéne nagyobb látótáv, mert így valahogy nem harmonizálnak a skillek/modulok a feltételezett használati móddal <#crazya>#crazya>
A rammer szerintem is hót felesleges rá. Nem fogsz vele sorozatban lőni, hogy számítson az a 2 másodperc. Egy 20+ töltési idejű tankkal valamit csinálni kell töltés közben, nem csak állni és lesni az ellent és várni a betöltést.
Én binot raktam rá harmadiknak, mert egyrészt ha célzottan lövök, akkor mire becélzok vele a bino is bekapcsol és nagyon jól jön, hogy látom az ellent körben (mert a t49 lövés után garantáltan felspotolódik), másrészt a tervezéshez fel kell derítsem az ellent, amennyire engedi a bino. Mégsem vagyok annyira kiszolgáltatva a többiek spotolásának. Persze, ki hogy szereti használni. Aki fut vele sokat és nem tervezi meg a lecsapást, annak optika inkább, hogy legalább jobban lásson, mint a nehéz tankok <#crazya>#crazya> Most nem nyitom meg a játékot, de 3-4 skiles tier10 nehéz tank kb 420-430m-ig lát. Nyilván sz.rabb kamo, de azért sz.r ügy, amikor egy nehéz távolabb lát, mint egy könnyű tank.
Azt látom gondnak, hogy sokan erőltetik a troll ágyúval a sniperkedést, pedig nem arra való. Közelharcba kell vele menni, lecsapni és elfutni, aztán még 20m-ről is képes mellé lőni az RNG csodája folytán. Ilyenkor van fun faktor, amikor seggbe b.szom a málészájú ellenfelet <#crazya>#crazya> Ennek ellenére én nagyon ritkán veszem elő a t49-t, mert a többi 8-as light meg a bulldog sokkal jobb és csak ritkán tudok ráhangolódni, hogy jól menjen a közelharc ezzel, meg az ilyen lecsapok és elrohanok. Nagyon kell látni a pályán, hogy hova lehet menni vele lecsapni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

IS-7 az AW-ban.
Hory sheit, arty is balanced, working as intended, etc.:

Ilyen ászt... 2 X-es GW arty kellett hozzá, akik mindekit eltaláltak (T62 1 lövés - vakon, 113 2 lövés). Úgy tudtam azok a legpontatlanabbak, de artynál más a pontosság fogalma a WGnél mint a többi tanknál. Ja, és nem a spotbokorban volt, hanem a másik oldalon a hegyen. Senki nem jött oda, így csak spottolni tudtam. Ilyenkor nem voltam lighttal (obj 260-hoz) <#falbav>#falbav>
Pár napja még a múlt havi TD dömpinget kihasználva meglett az objekthez a 15-ös küldi - persze lose (a szokásos WG RNG-vel, a Grille aki kilött abban előtte 1 HP-t hagytam).
A TD küldikkel meg a sebezz 5k-t és 5 belső modult küldinél akadtam el. AP-vel viszonylag könnyen 5k fölé tudok menni, de az meg alig sebez modult. Ez eléggé az FV-kre kitalált küldi, de azzal meg 5k közelébe sem tudok menni. Megvettem kínomban mind a 2-t, de sokat kell még velük tanulnom. Esetleg nem lehet valamilyen másik TD/taktika jó ehhez? Volt hogy 5k után csak HE-t lőttem, de az sem volt elég.
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.01. 23:41:13

angelus1991ster.blogspot.hu
A 8-as Charioteer-el lőttem 5800-at, ez sem volt tank ász.
Szeretem ezt a dögöt, tornyos, jobb camóval mint az RHM.