World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
buffolnak, nerfelnek... visszajön dögcédula... vmi ilyenek...
Mellesleg jól kezdődött a csata,két hülye beleugrott a tóba.<#nyes>#nyes>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Lehet hogy bekapcsolja a bot modot ha nincs gép mellett, de az is lehet hogy egyszerűen ilyen karcsú a játék intelligenciája.
Sajnos a mi csapatunkban volt,karelián csata indulása után bele fulladt egy akkora pocsolyába amibe max egy csiga döglik bele.
Utána végig okoskodott a cseten,nyomta a szöveget hogy mekkora szar csapat vagyunk,csupa zöld noob meg hasonló.
Mindenkit szidott,nagyon nyomta az okoskodó szöveget végig.Megnéztem a statját,tény hogy többet játszott mint én,de szerintem bot.

Vicces volt,T30 gold lőszerrel közvetlen közelről pattant az Is5 hasáról.<#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.16. 10:45:33
Be mentem Is6B-vel csatába,naná hogy T6-ba tett,elindultam a hegyre,mert arról jöttek T8-ak,erre kivágott a szerver és valami kapcsolódási hibával nem engedett vissza.Majd mikor vissza engedett a garázsban ott az Is6,csatajelentés nincs,a statisztikában sincs benne a csata,mert szerinte csak 3 csatát mentem ma.
Na de mi lett a negyedikkel?
Próbálok egy csatát nyerni de 3 vereség zsinórban,meg egy negyedik ami nem tudom mi lett.
Last replay be van kapcsolva,de ott sincs semmi.
Ilyenkor mi van?
Ma csupa idióta van a csapatban,előző csatában meg su-130 szarrá lőtte az Is6-om hátsóját,még jó hogy nincs csapatsebzés,de szerintem a barom ki lőtte rám a lőszer készlete több mint felét.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Eddig 9 tokenem van, és ha jól tudom lesz még egy stage. Ha ezt most kihagyom, lesz abból vmi hátrány?
Ugye 12 token a reward tank, a maradék tokenekkel (ha mondjuk erőltetném most ezt a staget, akkor lenne ugye 15) lehet bármit kezdeni?
(mondjuk nem mintha a reward tankkal sokra mennék, farmra úgyse jó... de ha már van 9 tokenem...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.10.14. 21:55:15
Nincs valami agyszerűbb link, vagy email cím? Amibe beírom a kérdést és megkapják?
A gyerekek már felnőttek. <#vigyor0>#vigyor0>
Ők még azt is tudják hogy 10 évvel ezelőtt mire költöttél.
Meg lehet azt valahol nézni, hogy mire ment el arany a közelmúltban? kb 2500 aranyam tűnt el úgy, hogy nem vettem semmit.
Hétvégén még megvolt, ma reggel szembesültem a hiánnyal.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A tornya szemből gyengébb, oldalról, hátulról erősebb, és hátul van.
Nekem még az eredeti fejlesztési fárol van meg. Ritkán mentem vele, de nem volt rossz emlékeim szerint.
Hol kell igényenmi a fejlesztett felszerelést, amit az improved pass játék során lehet nyerni?
Csak a hülyék nem lőnek be,az ágyúja sem túl jó.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mert ha +1 másodperc mire bekapcsol,az bőven az elcseszés kategória.<#vigyor>#vigyor>
Amit viszont használtam párszor, ha el van indítva a 6. érzék skill, és ezt ráteszed, akkor 100% szinten működik.
Na mindegy is,lényeg nézem a hatodik érzéket javító direktívát,de nekem ez valahogy nem áll össze,azt írja javítja a skillt,ha 100%-os a legénységnek akkor a hatodik érzék egy másodperccel később aktiválódik.
Na de ha később aktiválódik akkor nem javít rajta hanem ront.<#wilting>#wilting>
Vagy a magyar fordítás lenne rossz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.10. 16:53:34
Most lehet hogy az évforduló miatt könnyítettek, aztán majd a következő megint szopatós lesz.
Ma olyan duplázót kaptam hogy az röhej.
Nem láttam semmit,mivel a tank stock,lassú mint tetű,cammogtam a csapat után akik lerohamozták az ellenséget és nagyon gyorsan nyertek.<#falbav>#falbav>