World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tulajdonképpen tudom, mi fog történni, csak visszaigazoljuk az amerikai szerveren tapasztaltakat.
WoT: Nishizumi77
A Fjords viszont nagyon jó kis taktikus pálya lett, elég sokféle úton lehet menni, sztem az egyik legjobb med tank pálya, artysok utálni fogják. :-D
7.1 teszt szerveren a szuper gyors t9-10 francia heavykkel az északi med tank úton nagyon könnyen be lehetett támadni a bázisokat nagy tûzerõvel, gyakorlatilag azt az utat sosem védték és ritkán ment arra valaki, a heavyk inkább bevetik magukat a középen lévõ kis faluba, ami szintén tök jól lõhetõ magaslatról.
WoT: Nishizumi77
Az történt,h ilyenkor mindenki rohant.Késõbb azon filóztam,h van olyan prémium"h az a tank akit 60-90sec alatt kilõnek prémiumot kap"?😊)))Nálam gyakorlatilag ez volt.Szal mosolyogtam,de mégsem.1 darabig dörzsöltem a tenyerem,h na majd most vadászok,erre 2perc és már 2-3/12 volt az arány.
Ezt be tudjuk annak,h sok a lelkes,vagy kicsi,vagy do not know,vagy nem tudom,de már ver a víz amikor nagy vok.
Sokkal jobb ha kb 10.vok.Akkor tudok a nagyok mellett menni és sebezni,akkor van siker élmény.
De így gyakorlatilag ki is léphetnék=védem alapból a bázist és reménykedek,h legalább 0-án leszek.Roppant bosszantó,mert végre"ugrálhatnék",de közben mégsem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amúgy asszem ü és ó billentyû, ami az angol billentyûzet kiosztáson a + és - ugye.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk bunkó voltam és ki is álltam a seedbõl. 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Olyen barmokkal vagyok körülvéve néha hogy a szemem szakad ki...
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Mindegy, leszedem holnap, annyira nem érdekes.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"