World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Is-3 és T-54 nekem van, megyek 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

E-75/M103/T30 is lehet, és akkor én hozom a ruszkit.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fullos IS-3/4/7, T-54 tulaj kérem jelentkezzen tesztre. Közérdekû feladat, kb. 20 perc egyenként. ~245 és 275-es ágyúkkal csekkoljuk a hatásos távolságokat és szögeket.

Tulajdonképpen tudom, mi fog történni, csak visszaigazoljuk az amerikai szerveren tapasztaltakat.

Mocsaras: komarin 2, még minimapon is úgy néz ki, amúgy sokat nem mentem rajta, teszt szerón támadtam a falu fele.

WoT: Nishizumi77

A mocsaras elég vacak lett, eléggé camper pálya tele sok jó sniper pozícióval és az artysok is imádni fogják.

A Fjords viszont nagyon jó kis taktikus pálya lett, elég sokféle úton lehet menni, sztem az egyik legjobb med tank pálya, artysok utálni fogják. :-D
7.1 teszt szerveren a szuper gyors t9-10 francia heavykkel az északi med tank úton nagyon könnyen be lehetett támadni a bázisokat nagy tûzerõvel, gyakorlatilag azt az utat sosem védték és ritkán ment arra valaki, a heavyk inkább bevetik magukat a középen lévõ kis faluba, ami szintén tök jól lõhetõ magaslatról.

Történelmi csata azoknak akik át szeretnék élni a második világháború tankcsatáit.A TS-t a RoR biztosítja.Ezen a linken lehet jelentkezni mindenkinek aki be tudja tartani a szabályokat.Idõpont akkor lesz kiírva ha megvannak a jelentkezõk. http://ror.hu/forum/topic/109/toertenelmi-csatak/

86%

WoT: Nishizumi77

Hi.Off,amíg tölt:Nálatok volt olyan,h(nekem tier 6,esetleg magasabb szinten),h amikor 1-3voltam a rangsorban,akkor 10/7 2perc alatt bukta volt?
Az történt,h ilyenkor mindenki rohant.Késõbb azon filóztam,h van olyan prémium"h az a tank akit 60-90sec alatt kilõnek prémiumot kap"?😊)))Nálam gyakorlatilag ez volt.Szal mosolyogtam,de mégsem.1 darabig dörzsöltem a tenyerem,h na majd most vadászok,erre 2perc és már 2-3/12 volt az arány.
Ezt be tudjuk annak,h sok a lelkes,vagy kicsi,vagy do not know,vagy nem tudom,de már ver a víz amikor nagy vok.
Sokkal jobb ha kb 10.vok.Akkor tudok a nagyok mellett menni és sebezni,akkor van siker élmény.
De így gyakorlatilag ki is léphetnék=védem alapból a bázist és reménykedek,h legalább 0-án leszek.Roppant bosszantó,mert végre"ugrálhatnék",de közben mégsem.

Fasza most meg kritikal errorozik a launcher...újra kellett indítanom a gépet..
Én azért rendes voltam, visszatöltöttem 20 gigát, mielõtt lelõttem volna.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

kipróbáltam a 2 új pályát, érdekes.
Eagle16
Kész is, 20 perc volt 😄 Nagyon kifoghattam, mert végig max-on jött. Most hagyom még seedelni.

Én bent maradtam seed-ben. nem vagyok bunkó. pingem az fent is volt az elõbb 299-nél. 😊
Settings -> controls menüben nincs benne?
Amúgy asszem ü és ó billentyû, ami az angol billentyûzet kiosztáson a + és - ugye.

Bazz, a böngészõ lelõtte a letöltést 43%-nál, kiírta, hogy fájl letöltés kész, anyád. Még szerencse, hogy torrenttel engedi folytatni, de ezzel meg csak 100k körül húzza. :-(

Aki leszedte Torrent klienssel, az nem marad seedelni, hanem ált. azonnal kilép, hogy ne legyen magasa a pingje...😊

Eagle16
Nekem is úgy kezdte, most meg 2mb-tal szedi...szerintem biztosabb, mert a másik az bármikor megszakadhat.

patchaou
Torrentel szinte alig csordogált 10-20-al. Most firefoxal húzom, jön 600-al.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És hogy kell nagyítani? Azt észrevettem, hogy rikítóbb piros lett az ellen a térképen, ez a hülye sivatagi pályákon szerintem jó.

Eagle16
Nálam 10 perc alatt meglett 40%, a maradékot meg 6,5 percre írja...torrent.

Na nekem le is jött, torrent powa. 😛
Mondjuk bunkó voltam és ki is álltam a seedbõl. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Eagle16
Torrent klienssel töltsétek a torrentet, úgy biztos nem szakad meg.

Nálam 30% jött le 1 óra alatt tehát 2 óra meg 1 kicsi és már lenn is van<#falbav>
Nagyítható is, legalábbis a tesztszerveren úgy volt, a 7.1-én is. De sztem nem ér semmit, mert a tank ikonokat is nagyítja, ezáltal a térkép nem lesz pontosabb.

NagyiBMX
ugyanez 18%-nál

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szintén. Pedig már közel 50% volt.
505 emberke van már fent e seron.
Nem arról volt szó, hogy a minimap nagyítható lesz?

patchaou
A launcherem behalt. Megszakította a letöltést 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

NagyiBMX
felröhögtem😄DDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ezen idegeskedni😄 én már hónapok óta nem idegeskedek a csapattársakon, igazából az se érdekel, hogy nyerünk e vagy vesztünk, csak próbálok minél több sebzést bevinni
Biztos, hogy jó a régi ikonmod? Nekem az ellenségét tükörképre fordítja. Ja, és most ne játszatok, fasza lag van.

1 nap prémet jóváírnak a patch miatt, ha prémes vagy...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Http-n keresztül meg torrenten keresztül is 20k-val jön 😊

Lasabban jön mint a maus tank hegymenetbe.
Brutal
Mióta megy ez az új peccs létezik hogy egyre selejtesebb a társaság?
Olyen barmokkal vagyok körülvéve néha hogy a szemem szakad ki...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Bakker most mi van? Szerintem elb.asztam.Akinek volt premiuma annak a belépéstõl újra indítja valszeg. Nekem most megint 24 órát ír.
Azzal meg kemény 20k.

Mindegy, leszedem holnap, annyira nem érdekes.

patchaou
Ennek õszintén örülök! Pár órát photoshoptam vele 😄

Mindenképpen olvasd el, nehogy úgy járj mint Kyle a South Parkban 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A garázs skin megmaradt...

Szedd normál torrent-el azzal jön full sávszéllel

patchaou
Nálam meg a launcher gyorsabban szedi mint a torrent. Így hagyom inkább azt futni.

Torrentet próbáld indítani az uodate mappából. nekem már a telepítés is elkészült. A végfelhasználói licencet elfelejtették lefordítani. nemtom elfogadjam-e? <#fejvakaras><#smile>
50% de visszaesett letoltes meg 30perc 10 helyett 😞
Nekem launcherbõl elakadt 4%-nál, azóta se moccan.

Lehet nálunk karácsonykor is csak ennyi lesz a havazás 😊

WoT_0.7.0_eu_patch torrent az nekem is lassan jön. 40 kB/s.
A magyar nyelvi csomagot szeretné frissiteni, elviekben...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

naja.