World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálad is a saját artyja lõtte meg a T34-et?

Tuvok
Látod, nekem a legviccesebb a játékban, mikor a 60-nal száguldó scoutot egy lövésbõl kilövöm (pl. IS4-el), és a kis szétégett magatehetetlen holtteste métereken át csúszik tovább a talajon 😄

DummyBoy
Hajajjj ... Tuvok mester ... Ez a jelenlegi agónia roppant nagy öngól ám 😞

Artiként azért sírni, mert tehetetlen vagy másik ellenfél ellen? Es ezért jogos a dezertálás? Szerintem felesleges folytatni az egészet ...

Az artyk folyamatos dezertálgatása az egyik oka, hogy sokan annyira gyûlölik õket. Egyszerûen gerinctelen lépés ...

Akkor lenne igazad, ha lehetne tudni a tankban ülve, hogy most fog valamelyik arty oneshotolni, és lehetne elõtte dezertálni. Akkor senki sem szólhatna.

De most roppant nincs igazad. Az a szép az egészben, hogy mostmár semmit nem ér a dezertálás, ugyanis a tankod bentmarad.

Én ezt nem is bánom. Én is dezertáltam már csatából, de nem artiként, és nem azért, mert féltem hogy kilõnek ... egyszerûen az látható volt, mennyire balfasz a csapat, vagy csak szimplán idegbõl, mikor a S70-el nem tudtam egy szaros T5-ös tankot kilõni ...

Ha valaki kilõ (Amikor valaki-rõl beszélek, az minden olyan tank és TD ami nem arty) akkor megérdemli ... ha dühbõl lépek ki, és emiatt megfosztottam volna a killtõl és az xp-tõl, akkor az az én köcsögségem, ritkán dezertáltam, de mostmár a tankom bentmaradna, és így a kill és az xp ugyanúgy megmaradna neki ... (Jelzem, sosem léptem ki úgy csatából, hogy közben támadtak!)

De azok az artyk, akik szétcsapkodják az egész csapatot, majd fosva a kilövéstõl, vagy a statok romlásától, és dezertálnak, azok nem érdemlik meg a megértést.

Több oka van annak, hogy dezertálnak az emberek. Némely még érthetõ is ... De azért dezertálni, mert "Júúúj, itt egy erõsebb-ügyesebb-jobb éskifoglõni" ???? Akkor ott a Super Mario ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én speciel bármivel szeretek artyra vadászni..😊
De az e-50emmel is szeretek artyra vadászni azért😄
Ne aggódj ha velem találkozol akkor nem a hátad mögé fogok bemenni, hanem a képedbe rongyolni 60al😄 De még ilyet írni, na ezért utálják sokan az artysokat, persze az nem veszi el a kedvedet mikor kilövöd a sajátodat mert remegsz a killért, meg az se veszi el ha one shootolsz valami szerencsétlent. Egyébként meg a legjobb menni a t-50-2vel azzal simán lehet õket alázni😄
Tuvok
Várhatok, meghalok . Ha bent maradok és véletlen lövök, eltalálok, netán ki is lövök valakit, akkor megint én vagyok a szemét arty 😄 Szóval tökmindengy .
Más is elvette az xp-t tõlem, mirefel lennék pont én a jótevõ ? Nesze ingyen xp, lõjj ki ? Mindenki az élményért játszik, jó csatában még meghalni is élmény, esélytelenül lealázva lenni nem az, függetlenül attól, hogy arty-ban ül az ember, vagy sem, betehettem volna épp IS4-es eredményt is, sokszor ugyanakkora szopás .

Nagyjából stimmel az idõpont, és volt akkoriban egy kemény enskes csatám objecttel, és ott pont a bázist védtem, ráadásul pont találkoztam egy T34-el. Lehet hogy nem te voltál, de kísérteties a hasonlóság.
Legitimista
Szép hozzászólás, köszönjük!

Köszi! 😊

a k anyját ennek a köcsög wot nak! elegem van belõle hogy csak azért mozgok a térképen,hogy az artyknak mutassam a célpontokat. illetve célpont legyek! most mentem az elsõ kört ! 6-6 arty midkét oldalon a legkisebb Gwp.a többi T7,T8.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Legitimista
Kevésnek tartom, hogy csak elveszik az xp-t. A dezertálás arra való, hogy ha halaszthatatlan dolgod van, akkor ki tudj lépni. 15 perc kényszerszünetet is adnék mellé.

Ilyen nekem is volt még 2 verzióval ezelõtt, szintén T-54-el voltam és egy Object 704-el simultam össze, 180 fokos fordulatot tettünk meg kb. 1 másodperc alatt.

bardocz
Volt, hogy egy ilyen majmon múlt a böllér medál nekem. Na azóta nagyon utálom õket.
Mindketten t34-ek voltunk.És majdnem full hp-n voltam mikor találkoztunk.Már ha te voltál.Két artytok próbált meglõni,de az egyik mellé lõtt másik meg behalt lövés elõtt.T54-re nem is emlékszem.

Mindenesetre most már a dezertáló tankja ott marad sértetlenül a pályán úgyhogy lehet lõgyakorlatot tartani rajta. Láttam már pár kilépett tankot, kellemes idõtöltés lõni õket míg foglalom a bázist 😄

WoT: Nishizumi77

Legitimista
Akár várhatsz pár másodpercet is ahelyett, hogy veszed a fáradtságot, hogy esc+klikkel kilépj és elvedd az xp-t attól aki mögéd került. Szemét dolog szerintem, szerencsére mostantól bent marad a tankod.

ximix
Ha valakinek megvan link a Wot honlapról szerintem az mûködik nélküle is.
Amúgy ajánlom a google tárolt változat gombot csodákra képes 😊
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dZCUm3VeRKMJ:worldoftanks.eu/en/update+wot+eu+download&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Az egy szép csata volt...azt azért tegyük hozzá, hogy az m41-el jött még 2 db t54,+ egy patton is, nálunk meg pár t8-as med volt csak az ENSk dél bázison. Mondjuk mire odaértetek a T32 haveroddal, már mindketten olyan 40% körül voltatok, és a medek is szépen lecsipegettek benneteket. Az hogy harcoltunk túlzás. Berohantatok a tûzvonalba szép simán. Ha mondjuk az elsõ medhullám nem szerteszét jön, hanem pack-ben, akkor gond is lehetett volna. Igazából én a 3 t9 med töketlenkedéseinek (és a 3 t8 csapatmunkájának) tudom be hogy ott veszítettetek. Ja, én voltam az object. 😊
Hogy?

Nem értem a háborgást.... legközelebb amikor oneshotolsz a pálya másik végérõl valakit akkor is lépj ki légy szíves😊)))

micsoda bug:

t-54 hozzásimúlt egy egérhez és elkezdtek keringõzni! egy képzeletbeli pont körül, kb 720 fokos fordulót tettek meg 2 mp alatt, végig összebújva, megdöbbentõ...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A Tigrisük 2% hp-val foglalta el a bázisunkat. Én lõttem 2%-ra, míg elért odáig. És miután 2%-ra került, 3-szor pattantam le róla, majd eltûnt, és többet nem bukkant elõ...

Na én ensk-et nem komálom de nagyon szinte mindíg vesztek ott
szívesen

WoT: Nishizumi77

nekem Top Gun van artyval. Egyszer egy Hummel-el lõttem hetet
Hehe, már majdnem írtam, h most mélységesen csalódtam benned, de szerencsére nem kellett.😊 Köszönöm mindenkinek a plusszokat!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

De fasza, unistalláltam a játékot, és fel akarom telepíteni újra, hátha ez megoldja a 999 ping problémát, erre az európai szervert karbantartják, és nem tudom letölteni... <#violent>

Kinek van már artyval mesterlövész medálja? Nekem van egy M7 priest-tel. <#worship>
Tuvok
Ha Obj.212-ben ülve egy E50-nel a seggedben, fordulásra képtelenül eléred, hogy még belelõj egyet, személyesen hozok neked egy Kolobanov medált a moszkvai Hadtörténei Múzeumból 😄

.. nekem aztan tokmindegy mivel farmolsz, csak keszulj lelkileg, h hamarosan fel fog tunni a tobby artynak is tarcert..
ximix
Én úgy fogok fel minden csatát, mint egy küldit. Valamikor nehezebb valamikor könnyebb, de talán 3 szór léptem le összesen ezidáig, de az ideg és pc állapot megóvása érdekében 😊
Akkor ez mostantól egyszerû számodra: Ha pénzt akarsz kapni akkor végig bent kell maradnod amíg ki nem lõnek.
Tuvok
Hát ez nekem nem kényszer, játékpénz . Csak többet kell artyzni az adott creditért, az meg már nem az én bajom 😊

Legitimista
Könyökölve? Tán foghatnád az egeret is és megpróbálhatnál belelõni. Másrészt így sosem kapsz Kolobanov medált.

Tuvok
Tankban ülve meg más arty teszi velem, mégse rinyálok érte, mint a legtöbben, pont azért, mert tudom milyen a fordított helyzet . Az arty a játék része, ami történetesen alkalmas credit gyártásra azoknak, akik anyagi okból, vagy elvbõl nem válnak wallet warriorrá . Utóbbihoz tartozom, creditért artyzok, nem azért, mert habzó szájjal várom, hogy gecizhessek a másikkal .
Most felteszed a kérdést, hogy miért nem tankkal farmolok . Válasz: mert nem szeretem a kis tankokat, amikkel még keresni lehet, T8-ig nyûg volt, onnantól nyújt játékélményt . Tudod, kinek a pap, kinek a paplan .

Master91
na hát ez baromi fontos volt nekik mit ne mondjak
ollie
Na vissza adtam egy másik posztnál.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én ugy vettem észre hogy más játékstílust követel meg némeik tank pl én is így jártam a kv-3al azt hittem hogy el cseszték de nem csak máshogy kell játszani vele.
Azt a tankot is egy játékos vezeti nem csak az artykat. Nem mindenki vérpistike aki játszik rajtad kívül még ha utálod is õket.
lol én is adtam egyet véletlenül.Csak meg akartam nézni.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

de lehet halasistennek 😄 mostmar 0 xp, 0 credit 😄 alomszep, imadom 😄DDDDDD
Én is plusszoltam mindenkit akik a tisztességes játékkal értenek egyet.
Néha bagoly mondja...😊

ollie
De nem fogod fel, hogy ugyanezt teszed artystaként másokkal?

..igen mert ez egy tarsasjatek. ha nem emgy jatszal single playert.

az igazan vicces az egeszben, h akkor ez nem zavar amikr masokat lohetsz ki mindnefele kovetkezmeny nelkul a palya masik vegerol. ugy hoyg pont ugynaoylan tehetetlen, es sokszor megcsak nem is tudja h loni fognak ra. az tetszik gondolom.

ezert szeretem Adjunktus artydicsero szavait. sajnos nem tudom eleg izesen idezni..
Ha valódi harctéren lennél és csak egy életed lenne, tökéletesen igazad lenne. De ez csak egy játék. Ha kicsinálnak nem fáj és akkor sem kell megvárnod a meccs végét. Akkor nem mindegy? Legyél férfi és viseld el a vereséget tisztességgel! 😄

pedal to the metal...

Tuvok
Azzal meg az én játékélményem van szétbaszva, ha tehetetlen vagyok az ellenféllel szemben, nem ? Az asztalon könyökölve, mosolyogva várjam meg, hogy pástétomot csináljanak belõlem azért, hogy valami vérpistike játékélménye megmaradjon ? Erre senkit nem lehet kényszeríteni szvsz .

ollie
Simán lehet látni, hogy ki adott pluszt és mínuszt.