World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Please accept our apologies for inconvinience.
Mi van ma nem megy a szerver ?
I met God. She's black
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Sajnos tudod hogy van ez, a game témáját szeretem amit mûveltek vele azt jelen pillanatban nem.... de azért néha le írom a véleményem mert ez egy fórum és ahoz szólok hozza:)
De csak neked Szakesz pozitívum:) Tier 5/6 egész jó volt most.. kimondottan jó meccsek voltak még a vereségek is..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nem mintha zeek vagy az én trollkodásaim, esetleg Adjunktus kolléga UEAA gondolkodásmódja virágoztatná fel a topikot, de biztos pozitívabban hatnak rá, mint a te magvas gondolataid mostanában.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elbaszódott a Rome Total War játékom.
Nem tud valaki egy linket,ahonnan le tudok szedni egy mûködõ verziót?
Nem esik jól keresgélni,meg aztán hülye is vagyok hozzá.:)
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.
2. szedd össze a gondolataidat (már ha vannak) és egy postba írj mert kurvára nem fog mûködni ez a percenkénti beböfögés
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És menj játsz inkább, azzal is mindenki jobban jár. Úgy is kellenek az ingyen fragek a darálóba...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mondjuk én azt a devet b.sznám szivesen hátba egy péklapáttal, aki kitalálta h a magas creditszorzós prémeknek t8-nak kell lenni! A löwe még elment, de a type kicsit már tényleg túlzás volt, mert vele végleg nem boldogulnak a kicsik, így a legtöbb csatában egy troll...
Én t5-ös prémtankokat hoztam volna be creditfarmolóként. Itt szélesebb palettáról is lehetett volna választani, nem tervasztalon létezõ tankból, meg stock t9-es medbõl. Jöhetett volna akár a hydró, meg a su85i mellé egy sor tank, mint a turan 2, zrinyi 2, olasz, japán, francia és britt t5-ös szintû tankok. Ezzel a low tier pénzgyûjtés is sokkal életképesebb lenne, több lenne a t5-ös tank. Nameg nem 15 type lenne minden csatában, hanem sokkal változatosabb lenne a kép.
ez a wargaming csakis kis betûvel.. kb annyira játékfejlesztõ cég mint a CBA.... kiadja egy külsõs cégnek a modellezést.. utánna meg a txt-ben írogatja a paramétereket... ennyi:)
Mert ebbe a játékba most aztán tényleg tankok hiányoznak a kurva anyjukat:DD spotting system egy raklap fos! MM system nulla értékû..
Lehetséges hogy pl új játékmodok kellenének mert szégyenletes ez a random battle.. ja kérem ahoz tudni kéne játékot készíteni, na ez az ami nem megy de kurvára..