World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, perszehogy.
Nekem bejott az a tank, a pancélja az elozo patchben eleg bugos volt, zengett a tank a bekapott lovesek utan, de eletet nem vettek le erdekes modon :) Nagyon furge, szinte mar egy med, hat ugy is kell hasznalni, mert kicsi a rovid 105os penje, meg hat eleg vekony a frontja. A hosszu 88ast nem hasznaltam rajta vegig, de az is megfelelo alternativa lehet, mivel megnoveltek az alpha sebzest, mellette gyors es pontos is, a penje meg megegyezik sot kemeny 3mm el tobb, mint a 105-nek. :D
10ig. Idõzónák miatt. UTC +1ben vagyunk.

WoT: Nishizumi77

Ok már látom thx csak korán van..
Turelem, 9-ig karbantartás folyik.
27 Dec 2011 from 6:00 UTC to 9:00 UTC the European game server will be unavailable due to technical maintenance.

Please accept our apologies for inconvinience.
Sziasztok.

Mi van ma nem megy a szerver ?
bocs, az elõzõ a #88276ra válasz
Nem rossz a panther szvsz. Mondjuk nekem tigris ágból sokminden meg volt hozzá. 133/76 vele a win-em, és ezidõ alatt csak párszor gyulladt ki. Az l100 as löveg is sokat dob rajta, úgyhogy kitartás bajtárs!
szabii98
Nem azért nem veszik fel sehova, mert nem prémes. Azért, mert ha kimész CWre, oda Tier 10 Heavy, Tier 8 Arti, Tier 9 med és Tier 9 TD kell, nem loltraktor.

I met God. She's black

vk 4502 A-ról mi a véleményetek?
marko37
Köszi nagyon jó lett

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Bugi Misi
a kibebaszott IS-4 nem tudtam átlõni amcsi 105 oldalról kb 200 méteröl!!!!

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Na lenyomtam az utolso 5 szorzos kört minden tankommal tartott vagy két órát de megérte fent maradni.Éjfél után egész türhetõ menetek voltak gondolom a kis mukkoknak fel lõtték a hálósapit.Végre magyarokal is tudtam játszani és az e-75-mel egészen jó taktikát beszéltünk meg.Igy sokkal jobb volt meg is lett az eredménye 15:2 ebbõl 6 én vadásztam le.Végre egy e-100-is ki tudtam lõnni ugy hogy egyedül szedtem le max hp_rol.Tetszik az e-75 nekem bejõn.
Megnézem idõrõl idõre hátha változott valamit:) aztán leírom magamnak ide hogy mit tapasztaltam:D nem túlzottan érdekel ha leszarja mindenki.

Sajnos tudod hogy van ez, a game témáját szeretem amit mûveltek vele azt jelen pillanatban nem.... de azért néha le írom a véleményem mert ez egy fórum és ahoz szólok hozza:)

De csak neked Szakesz pozitívum:) Tier 5/6 egész jó volt most.. kimondottan jó meccsek voltak még a vereségek is..

Pontosan nem tudom már, de valami olyasmit takarhat, hogy utáljuk együtt a szemét artykat. :)

Miazaz UEAA?Azmiaz??<#confused>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

köszönöm!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"Aki már nem játszik, de azért SG fórumot olvas, és itt éli ki magát." Érdekes jelenség, már csak azért is, mert több játéknál is megfigyelhetõ, hogy egyes játékosok, akik szarnak tartják a játékot, tehát már hónapok óta hozzá se nyúltak állításuk szerint, azért a fórumra még feljárnak oltani a népet és hangoztatni; tulajdonképpen mennyire szar is ez a játék. Igazából nem az igazságtartalmát akarom cáfolni az utóbbi állításnak, de igazán kíváncsi lennék az okára. Az egy dolog, hogy a sok barom még élvezi a játékot, de ezekkel a hozzászólásokkal egyáltalán nem emeled a téma színvonalát, sõt talán még lejjebb taszítod a süllyesztõbe. Ennek fényében teljesen elmosódik a határ ostoba WoT-os és extra intelligens Bf3-as játékos között, ugyanis ezek a megnyilvánulások az egyént minõsítik, nem a játékot, vagy a játékosállományt.

Nem mintha zeek vagy az én trollkodásaim, esetleg Adjunktus kolléga UEAA gondolkodásmódja virágoztatná fel a topikot, de biztos pozitívabban hatnak rá, mint a te magvas gondolataid mostanában.

CD? mi az a CD? :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

:)))))) elõbb telibe lõttem egy tankot oldalról és simán átment rajta a lövés:) tényleg tank kell ebbe a szarkupacba.... még tankot még tankot...:) igaz hogy körülötte egy szarmoslék minden de kérünk még tankot!!!:)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kis off.
Elbaszódott a Rome Total War játékom.
Nem tud valaki egy linket,ahonnan le tudok szedni egy mûködõ verziót?
Nem esik jól keresgélni,meg aztán hülye is vagyok hozzá.:)

zeek
OK! sajnálom! próbáltam emberi módon megközelíteni... nem sikerült! remélem azért nincs harag!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

Ja és azt kifelejtettem hogy a lõvéseket különbözõ szögbõl kaptam. És hogy egy Su-152-t az alap ágyuja is csak 10%-ával tudja lesebezni...
Met
1. használd a válasz gombot nem dísznek van

2. szedd össze a gondolataidat (már ha vannak) és egy postba írj mert kurvára nem fog mûködni ez a percenkénti beböfögés

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bazz ez a Panther ez valami szánalmasan siralmas. 2 meccs alatt 4 lövést kaptam. Ebbõl 3* gyulladt ki és egyszer elszállt a motor...
Menj trollkodj inkább máshol...:)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

zeek
:) elnézést

Úgy látom a válasz gomb az megoldhatatlan feladat...

zeek
Te vagy az elsõ kiben örömmel látok ellenfelet és barátot!

Kitty jó játékos, le lehet róla pattanni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

zeek
:) Te se tudod Kitty?

zeek
Nem is tom ki az aki provokál...!

Magamra veszem akkor ezt:) kb 5 percet játszottam prem nélkül:)

zeek
:) akinek inge vegye magára!!!

zeek
Igazad van, bocsi!

Te meg használd azt a válasz gombot, nem dísznek van... szerintem a többség már 8 álltalános után is rájön a használatának minden trükjére.

És menj játsz inkább, azzal is mindenki jobban jár. Úgy is kellenek az ingyen fragek a darálóba...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Lehet hogy nem nekem írtál, de kurva zavaró hogy nem tudni kinek:D van egy ilyen válasz gomb:)

Igen így van! de hogy ez az egyetlen értelmes dolog április 12-õ óta:) azt hiszem ez no comment...

zeek
Ha lenne premed valszeg más hangnemet ütnél meg!

zeek
Inkább olvass, mindenki jobban jár! :)

zeek
Se történész! :)

zeek
Kitty ne légy üzlet ember!!!

Mondjuk a tierkorlátos companyk egy jó húzás volt szerintem
Egyet értek veled, ahogy az elõzõ írásoddal is egyet értettem.:D

Mondjuk én azt a devet b.sznám szivesen hátba egy péklapáttal, aki kitalálta h a magas creditszorzós prémeknek t8-nak kell lenni! A löwe még elment, de a type kicsit már tényleg túlzás volt, mert vele végleg nem boldogulnak a kicsik, így a legtöbb csatában egy troll...

Én t5-ös prémtankokat hoztam volna be creditfarmolóként. Itt szélesebb palettáról is lehetett volna választani, nem tervasztalon létezõ tankból, meg stock t9-es medbõl. Jöhetett volna akár a hydró, meg a su85i mellé egy sor tank, mint a turan 2, zrinyi 2, olasz, japán, francia és britt t5-ös szintû tankok. Ezzel a low tier pénzgyûjtés is sokkal életképesebb lenne, több lenne a t5-ös tank. Nameg nem 15 type lenne minden csatában, hanem sokkal változatosabb lenne a kép.

Az a baj, hogy ameddig nincs veszélyes konkurencia, meg is teheti azt, hogy a lényeges dolgokat nem foglalkozik a WG. Mert azért a francia szarok helyett lenne mit bõven reszelni a cuccon.

HE lõszer csak emlékmûnek van már a játékban:D

Tier 5 a legnagyobb tank, amivel találkozhat.

Milyen jó hogy jön a 0.7.1!!!!! mi is lesz benne? tankok:DDDDDDD mert annyira kellenek megint tankok:D

ez a wargaming csakis kis betûvel.. kb annyira játékfejlesztõ cég mint a CBA.... kiadja egy külsõs cégnek a modellezést.. utánna meg a txt-ben írogatja a paramétereket... ennyi:)

Mert ebbe a játékba most aztán tényleg tankok hiányoznak a kurva anyjukat:DD spotting system egy raklap fos! MM system nulla értékû..
Lehetséges hogy pl új játékmodok kellenének mert szégyenletes ez a random battle.. ja kérem ahoz tudni kéne játékot készíteni, na ez az ami nem megy de kurvára..