World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként tankfejlesztésnél, érdemes új tornyot illetve lánctalpakat venni, ha az ágyú nem követeli meg? Sokat lendít a dolgon az, ha gyorsabban tudok fordulni és a tornyom is gyorsabb, vagy csak XP pocsékolás?
Amúgy elég egyszerû a választás közülük. Mindkét tanknak ugyanazok a fegyverei, de a VK3601H páncélzata éppen kétszer olyan vastag mint a másiké, 100mm. A VK3001H páncélzata mindössze 50mm, kevesebb mint a Tier4es PanzerIII-nak, mindezt Tier6-ban. Kerülendõ.
A hipi-szupi <#duhos2>#duhos2> szívószállal meg 55% winrate, 78% találati arány, 645 átlag XP.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Csata: Erlenberg 2011. december 29. 20:10:51
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 835
Szerzett kredit: 22 503
Na ilyenbõl kéne egypárszor
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
A 6. kill után az egyik csapattárs már kikiáltott csíternek, és akkor még csak a map felénél voltunk! 😄
Spoiler-ben, mert 5db kép, de össz. 2,3 MB xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nálam sok verzió után legbiztosabb az lenne, ha az egyik roncson letudnám mérni. 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy elírtam, kb. minden harmadik ment át azok közül, amit a teknõ oldalára helyeztem.
Segítséget szeretnék kérni, hogy merre fejlõdjek tovább. Jelenleg van egy Panzer III/IV-em és nem tudom, hogy VK 3001 H vagy VK 3601 H legyen a következõ. A cél a VK 3002 DB lenne, ahonnan tudok Tigrist és Párducot is fejleszteni. Vagy inkább mind a kettõt vegyem meg és egyikbõl Párducot, másikból Tigrist vegyek, a 3002-t pedig hagyjam ki? A legolcsóbb és kevésbé XP igényes megoldás érdekelne. (És végre szeretnék egy olyan tankot amivel tudok gyilkolni. Nem csak karcolgatni a KVkat, hanem ki is tudok végre lõni egyet.) Ti melyiket ajánljátok?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Simán tier 10-es gép. Egyértelmûen nem azért kerül tier 10-be az IS-4, mert nem tudnának berakni más harckocsit tier 10-be.
Az a szerencsétlen Panther meg borzasztóan néz ki az L/100-as löveggel, de legalább jó valamire. 😊
Még ezek a barmok kitalálják, hogy nem is kell nekünk M103, mert a T34 teljesít a legjobban a szerveren...
Na mindegy, megleszünk ezzel sztem...
Ja, a haverja ez után folyamatosan engem lõtt. Gennyes kis szar. IS-el ott erõlködik, hogy engem ki lõjjön bosszúból...nem ám hogy a másik csapatra lõne, nem!
Ehelyett MS-1-el megy platoon-ba és még neki áll feljebb!
Ja, 14-0-ra elverték a csapatot.
Miért kell az ilyen fogyatékosokat kifogni?
Amúgy nem érdekel, aki ilyen degenerált, hogy kis tier-el platoon-ba be megy a nagyok közé, kilövöm az elsõ percben. Kapja be az ilyen
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A Tesómmal játszanánk, szakaszban, de neki nem mûködik a hang. Nem tud beírni semmit abba a négyzetbe ahol a "hang gombnyomásra" rész van, nem tud beírni betût. Csak villog...??
Azt, írják hang/chat/beálításhoz menj a beállításokhoz???
Mi lehet a gebasz? Légyszi segítsetek.
Köszi <#worship>#worship><#worship>#worship>
szerintem neked nincs is szükseged mäs tankra, a többit nyugodtan ad el:-)
WoT: Nishizumi77
Vereség
Csata: Steppes 2011. december 29. 15:49:22
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 041
Szerzett kredit: 53 044
Csatában elért Achievement: Top Gun
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2011. december 29. 16:00:04
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 50 532
Csatában elért Achievement: Top Gun
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2011. december 29. 16:08:39
Szerzett tapasztalat: 1 965
Szerzett kredit: 71 214
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Aki a t34-el próbálkozik, szerintem most mindenképp fusson pár kört, hátha õ is olyan mázlis mint én.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
1.Csak 1/3 vagy 1/2 pályáig tudjanak pontos lövést leadni, utána legyen drasztikusan rosszabb a találati arány. Egy második világháborús arty rádió alapján nehogymá eltaláljon egy mozgó célpontot. Ha szó szerint rálát a célpontra, akkor még hihetõ a dolog.
2.Az artik HP-ját le kellene csökkenteni. 6. arty HP-ja legyen 200, 7. arty 300, 8. arty 400.
Szerzett tapasztalat: 2 874 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 86 782
Prém nélkül 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun