World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor megjelent a játék, akkor volt olyan játékos akinek a 3. nap már mevolt a KT, itt is van olyan topiklakó akinek a VK3601 reggelre meglett(éjfélkor indult a játék), szóval nem olyan elérhetetlen dolgok ezek. Na de egy használható pzIV az tényleg csak pár óra, pár napon át, az meg kezdetben igen csak jó sniper tank.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Értem, hát ez elég elkeserítõ😞 Hát szívem szerint tényleg egy Tigris II lenne a vágyam, de hát addigra lediplomázok, mire az meg lesz😄
Egyébként tankfejlesztésnél, érdemes új tornyot illetve lánctalpakat venni, ha az ágyú nem követeli meg? Sokat lendít a dolgon az, ha gyorsabban tudok fordulni és a tornyom is gyorsabb, vagy csak XP pocsékolás?
Inkább úgy fogalmaznék hogy döntsde el melyik játékstílust szereti.

Ejj, hát fent a bannerban ott van az 'Online techtree', ott vagy a játékban nézd össze a két tank adatait.

Amúgy elég egyszerû a választás közülük. Mindkét tanknak ugyanazok a fegyverei, de a VK3601H páncélzata éppen kétszer olyan vastag mint a másiké, 100mm. A VK3001H páncélzata mindössze 50mm, kevesebb mint a Tier4es PanzerIII-nak, mindezt Tier6-ban. Kerülendõ.

Lassan új szerelem szövõdik, az új PII-m személyében! Amennyire utáltam a sima Panther-t, ez annyira jó. 23 meccs tapasztalata; 74% win rate, 88% találati arány, átlag 842XP.
A hipi-szupi <#duhos2> szívószállal meg 55% winrate, 78% találati arány, 645 átlag XP.
PLaci
Megvan az eredeti hsz-em is 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2011. december 29. 20:10:51
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 835
Szerzett kredit: 22 503

Na ilyenbõl kéne egypárszor
AZ én csapatom ennek a meccsnek a vége felé lenoobozott mert 2-en a Type59-el nem tudtuk tartani 9 tank ellen a dombot és ezért nekik vissza kellett jönniük.

Pz 3/4-rõl mindenképpen a VK3601H felé menk, az egy elég jó tank, és kifarmolhatod belõle a Tigrist. Tigerissel pedig, mivel egy elég tré tank, sok szenvedés után kifarmolhatod a TigrisII-õt, ami egy kiválló tank. Ha a Panther is kell, VK3601H-val farmold ki a DB-t is. Bár a DB is tré tank, abból csak 24.000XP kifarmolni a Panthert. Így viszont el tudod kerülni a VK3001H-t, ami vékonyka páncélzata miatt egy használhatatlan tank. Ha pedig nem Panther2/E-50 a végsõ cél, hagyd az egész DB/Panther vonalat a francba, és koncentrálj csak a Tigris vonalra, mert a Panther sajnos nem sok örömöt fog okozni.

Srácok leszedtem a játékot regisztráltam de a belépésnél nem enged be!
Nem tudjátok mi lehet a probléma?

És a VK 3001 H vagy a 3006 H a jobb?
Ha jó tankot akarsz akkor Tigris P-re kellett volna menni, de ha nem akarsz gyorsan a végére érni a techtreenek akkor ajánlani tudom DragonBall 😊 (VK3002D😎, a Tigrisre meg készülj fel lelkileg mert nem annyira jó mint gondolod. Kis tierben tényleg jó de ha megveszed nem T4-T7be fogsz vele csatázni, de türelemmel és jó taktikával az is veszélyes tank lehet, ráadásul a Tigris II avagy Király Tigris még jobb lesz.

PLaci
Képek nekem is vannak! <#vigyor3>
A 6. kill után az egyik csapattárs már kikiáltott csíternek, és akkor még csak a map felénél voltunk! 😄

Spoiler-ben, mert 5db kép, de össz. 2,3 MB xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hát szerény képességeim alapján(átlag 200 XP/meccs😞 ), már egy normális tanknak is örülni fogok, mint majom a farkának. Jelenleg van egy Panzer III/IV és onnan akarok Tigrist és Párducot.
Nem tudom. Homlokpáncélra és teknõre is van 160 mm-es és 140 mm-es verzió is a különbözõ internetes oldalakon. Van IS-4 manual is oroszul, de én nem nagyon találtam benne páncélzatra vonatkozó részt.
Nálam sok verzió után legbiztosabb az lenne, ha az egyik roncson letudnám mérni. 😊
Mi a cél? Minél hamarabb elérd a Top tankokat? Ez közepes vagy nehéz tank?

8.8

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Talán egy félévbe is beletelik, mire lesz Tigrisem vagy Párducom, ezért szeretném minimalizálni a költségeket és az XP ráfordítást. Milyen útvonalat ajánlotok akkor?
Ki mien ágyút javasol a vk3601-re?<#conf>
DB-vel 1v1 mindig kinyírtam a párducot. Ha a szívószállal volt ha a 88-al akkor is. Amúgy a DB is 88 van én a párducon is azt használtam és meg voltam vele elégedve, habár T9 ellen most már szembõl nem igazán használható a HE nerf miatt.

Visszarakhatnák 160 mm-re. <#nevetes1> Amúgy IS-4 hivatalosan hány mm szembõl?
A VK DB-nek a rákfenéje a gyenge ágyú sajna.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Van egy feelingje, ahogy halálra csikized az ellenfelet.

Amúgy elírtam, kb. minden harmadik ment át azok közül, amit a teknõ oldalára helyeztem.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy merre fejlõdjek tovább. Jelenleg van egy Panzer III/IV-em és nem tudom, hogy VK 3001 H vagy VK 3601 H legyen a következõ. A cél a VK 3002 DB lenne, ahonnan tudok Tigrist és Párducot is fejleszteni. Vagy inkább mind a kettõt vegyem meg és egyikbõl Párducot, másikból Tigrist vegyek, a 3002-t pedig hagyjam ki? A legolcsóbb és kevésbé XP igényes megoldás érdekelne. (És végre szeretnék egy olyan tankot amivel tudok gyilkolni. Nem csak karcolgatni a KVkat, hanem ki is tudok végre lõni egyet.) Ti melyiket ajánljátok?
Én benne vagyok!

Nekem van most vettem 1 vk3601h-t szerintem remek tank még igy alapban is
patchaou
Ma este van kedvetek T6 századhoz?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na igen. Még így gyengítve is erõs. Nekem úgy rémlik a béta elején a homlokpáncélja is 160 mm volt, csak aztán még valamikor a bétában azt is 140 mm-re módosították.

Simán tier 10-es gép. Egyértelmûen nem azért kerül tier 10-be az IS-4, mert nem tudnának berakni más harckocsit tier 10-be.

Az a szerencsétlen Panther meg borzasztóan néz ki az L/100-as löveggel, de legalább jó valamire. 😊
.. en is pont ugyanigy kilovom oket 😊
Kitty, álljál már le!

Még ezek a barmok kitalálják, hogy nem is kell nekünk M103, mert a T34 teljesít a legjobban a szerveren...

Meglett az szívószál a Pantherhez, elsõ meccsen Abbey 2 IS-4, 1 IS-3 és egy Type halálra szúrkálva. Viszont a IS-4-esek oldalról kb. minden harmadik lövést benyelték, pedig kb. merõlegesen lõttem rájuk, ráadásul az oldaluk most csak 140mm...

Na mindegy, megleszünk ezzel sztem...

De utálom az ilyen kis hülye köcsögöket. Elõbbi csatában Maus-al voltam, és bejött a csapatba, egy IS, platoon-ban egy MS-1-el. Az MS-1 egybõl írja, hogy légyszi õt ne lõjjék ki. Bazd meg anyád! Egybõl kilõttem, nem érdekel hogy csapattárs. Minek jön be Tier X-es csatába tier 1-essel? Fú de utálom õket.

Ja, a haverja ez után folyamatosan engem lõtt. Gennyes kis szar. IS-el ott erõlködik, hogy engem ki lõjjön bosszúból...nem ám hogy a másik csapatra lõne, nem!

Ehelyett MS-1-el megy platoon-ba és még neki áll feljebb!
Ja, 14-0-ra elverték a csapatot.

Miért kell az ilyen fogyatékosokat kifogni?

Amúgy nem érdekel, aki ilyen degenerált, hogy kis tier-el platoon-ba be megy a nagyok közé, kilövöm az elsõ percben. Kapja be az ilyen

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok, S.O.S segítségre lenne szükségem.
A Tesómmal játszanánk, szakaszban, de neki nem mûködik a hang. Nem tud beírni semmit abba a négyzetbe ahol a "hang gombnyomásra" rész van, nem tud beírni betût. Csak villog...??
Azt, írják hang/chat/beálításhoz menj a beállításokhoz???

Mi lehet a gebasz? Légyszi segítsetek.

Köszi <#worship><#worship>
szabii98
ááhh rá se ránts. Tuvoktól még messzi vagy xD

I met God. She's black

..nem, igazabol mar 9 😊
darki81
csak 8?😄 ...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

..teljesen felesleges ezen agyalni, mert megmondtak h nem csinalnak veluk semmit. pont.
.. 8. vereseg zsinorban.. mintha egy csapat autistaval jatszanek..
Azért csak sikerült körbe futni egy kört hogy világitottunk mint rudolf rénszarvas orra teliholdkorés ki is szedtétek az összes artynkat.Szerintem jó kör volt a célnak bõven megfelelt.<#wave>
A T-50-2 nagyon le lett nerfelve. 😊

Ezt a jó szériát kitty én is láttam az elõbb csak sajnos a másik oldalrol 15:1 és az egy az is a szakesz t-50-2-je volt simán kiszedtétek az artykat az elején és azután ropira süttötétek a szegény e-100-at.Jól nyomtátok gratulálok.
szep volt kitty
szerintem neked nincs is szükseged mäs tankra, a többit nyugodtan ad el:-)
Nekem is tetszik a T34 fullosan 😄

WoT: Nishizumi77

Ezután befejezem a felvágást, igérem.😄 Valami van a levegõben, mert 3 csata óta zsinorban top gunt szerzek t34-el.😄 Már várom mikor kerülök szopóágra, de olyanra, h csak na... Ezek után meg is érdemelném.

Vereség
Csata: Steppes 2011. december 29. 15:49:22
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 041
Szerzett kredit: 53 044
Csatában elért Achievement: Top Gun

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2011. december 29. 16:00:04
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 50 532
Csatában elért Achievement: Top Gun

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2011. december 29. 16:08:39
Szerzett tapasztalat: 1 965
Szerzett kredit: 71 214
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

Aki a t34-el próbálkozik, szerintem most mindenképp fusson pár kört, hátha õ is olyan mázlis mint én.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Artykkal mit lehetne csinálni:

1.Csak 1/3 vagy 1/2 pályáig tudjanak pontos lövést leadni, utána legyen drasztikusan rosszabb a találati arány. Egy második világháborús arty rádió alapján nehogymá eltaláljon egy mozgó célpontot. Ha szó szerint rálát a célpontra, akkor még hihetõ a dolog.
2.Az artik HP-ját le kellene csökkenteni. 6. arty HP-ja legyen 200, 7. arty 300, 8. arty 400.
Mázlista. Mikor 11-et öltem E-75-tel megsebezni se tudtak, pedig 6-an maradtak ellenem. 😞

prém nélkül az szép, grat<#eljen>

Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 874 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 86 782

Prém nélkül 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ja a kör legvégén az utolsó wespe eltalált, azt hiszem isteni beavatkozás volt hogy túléltem 😄

szabii98
2 hp befigyel 😄

I met God. She's black