World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Lesz JPE100? Lesznek tier 10 TD-k? :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

😊)))))) tehát szerinted olyan mint amikor ki jõtt?

Minden pattogott róla
Mindent átlõtt
Kurva pontos volt
Ahoz képest hogy milyen nehéz jól mozgott

Most minden átlövi
Nem rossz a gun de fényévekre van attól ahogy kijött
Mozgékonysága egy döglött elefánté!! 6-7-el megy fel egy dombon lol

A credit szorzója is bántva lett.. régen volt 140k vereségem most egy nagyon jó körrel talán gyõzelemmel elérem😊

Le írva soha nem volt hogy mint piszkáltak rajta, de ugye nem hisszük el hogy csak azok a változtatások vannak amik a patch notesban benne vannak😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Árakba ne menjünk bele mert eleve egy kurva nagy vicc😊

a Ferdi egy rohadt jó TD. Kifejlesztettem a JTt de nem adtam el a Ferdit és nem csak azért nem adtam el mert abból lesz a Jagdpanzer E-100 hanem mert nagyon tetszik és jó. JT meg valamiért nem fogott meg, már 2x eladtam 😄

WoT: Nishizumi77

Mikor nerfeltek a lowet? En nem tudok rola.
Ugyanolyan mint volt.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Gottfried
Többen írták már hogy a Ferdi kínlódás a JP-hez képest.Persze stock tankként szinte minden az,így ezzel nincs is gondom de hogy 11 csatából sikerült összehoznom az elsõ duplázót,ez azért már sok(k).
Ilyen rossz sorozatom még nem volt,ennyiszer még soha nem rakott össze totál idiótákkal.Az utolsó csatában pár perce,3 ellen még 8-an voltunk campinovkán.Erre az idióta banda elindul középen elõre.Egy perc múlva már csak egyedük voltam a ferdivel,amit persze perceken belül bekerítettek és már vége is volt....
Szóval 11 csata,1 gyõzelem......
Remélem azért lesz majd jobb is :-)

Eagle16
7500 gold amúgy is kevés érte...a Löwe 12500, miközben nem Pz IV-eseket kell vele kilõnöm, sõt, az MM besorolása kedvezõtlenebb mint pl. a KV-5-ösé, ami halomra gyilkolássza a kicsiket, mert még oldalról sem lehet átlõni.

Szerintem 10k gold lenne a megfelelõ ár érte, és az MM besorolását fentebb kell vinni. (ezt meg is teszik a következõ patchben)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Viszont mind tudjuk, hogy ez az egész a pénzrõl szól! 😊

Nos a type mellényúlás volt az biztos, mint a T54. Csesszék meg. Viszont! Én és még sokan azért vettünk type-ot mert oda teszi be ahová. Nem E-100-ak közé. Ha tier 10-esek közé sorolta volna akkor amikor kijött szerintem nem sokan vették volna meg. Az ágyú kalap sza.... Mégis mit kezdjünk vele egy tier 9-10 / kivéve fostalicska T30 / ellen?
Rendben tegyék be, de akkor adják oda a T54 full. ágyúját hozzá.
Szerintem 😊

Persze hogy nem csinál.. mert nem jelentkeznek be vele száz számra állandóan csatába😊 ha abból is 500 jelentkezne be, akkor ott is hordáik lennének, de persze ez áll a PII-re is.

Eagle16
Most megnéztem, T-54-gyel 200+ csata alatt 1 darab Type 59-est lõttem ki...biztos valami bug volt, hogy akkor ott odakeveredett.

kisdexter: akkor kapod meg, ha az Is-4 a garázsodban áll majd a patch érkezésekor.

Eagle16
Hát hidd el, nem is azok sírnak miatta akiknek 88 L/71 van a tankjukon...

Amúgy meg T-44-essel nem csinál ilyet az MM:

A Löwe-t mikor is nerfelték? Én még akkor vettem mikor olcsóbb volt, és szerintem tök ugyanolyan.

Hali!
Kifejleszthetem Is-4-el az IS7-et és akkor is megkapom majd az IS4 tier10 változatát igaz?(pénzem nem lenne megvinni az is7-et, csak mivel ha elit a jármû akkor gyorsíthatnám a másodlagos skillt) Úgy gondolom elég csak majd a garázsban állnia, de erõsítsétek meg kérlek 😊.
7.0 óta nekem is az a véleményem nagyon sokat erõsödött az IS4 még 6.7-ben vitte a pénzt, most átlag 10k-t hoz prémium nélkül, úgy hogy az átlagosnál egy kicsit tartom magam jobb playernek 😊 Az artyk is alig sebzik ha mellé megy, persze ha telibe küldenek akkor sokszor lesz a fullhp-bõl 0...<#csodalk>
Szakesz megnéztem én is a statodat le a kalappal!!<#eljen> Lenne egy kérdésem is, ha megveszel egy új tankot akkor kifejlesztesz hozzá mindent freebõl v. a tankkal szerzed meg és így is képes vagy 60%-os nyerési arányra? Illetve minden tankodra vásárolsz kiegészítõket, nyilván olyanra kérdezem amiket meg is tartasz?
T34-rõl meg tegyetek fel jó replay videókat, még nagyon messze vagyok tõle, m6-hoz is kell még 6k free xp 😄, de kitûztem a célt hátha sikerül elérni mielõtt prémium lesz és talán akkor neki is feljebb viszik a credit szorzóját.😊
+ még annyi hogy a type59 is addig lesz "erõs" míg kiadják az object262-õt, akkor ugyan úgy szarrá butítják mint a Löwe-t..

Annyira azért nem értem a type59 sírást egyébként.. mert semmi extra 88-al simán átlõhetõ szembõl, akkor inkább az a baj hogy általában falkában mennek? nem hinnem hogy nagy különbség lenne ha 5 T-44 jön szembe😊

az igencsak érdekes mert én többet is kilõttem már belõle, lehet h vki felhozta õket nem tudom. De am sztem akkor találkozhatnak, ha a tier9med a legmagasabb és nincs tier9 heavy. De ha nem hiszed akkor hazudtam és nem lõttem ki még 1et se😄
Sztem ez nem olyan gáz stat, nekem is a tegnap estéig az IS-3 33%-on volt, bár elég kemény lett a patch óta, ha nem lõnének ki az artyk mindig amikor 1 vs 1-ezek, a 80 csatából fele már acélfal lenne. Szóval jó kis tank, meg tartom magam vele, csak a többiek fogynak mindig el.
Más. Azt viszont észrevettem, hogy amilyen kemények lettek az orosz tankok, annyira sûrûn kapunk vele ammo rack-et. Klántársam 2 egymást követõ meccsen is kapott, mindjárt elsõre, õ IS-4-el megy. Én is sûrûn kapok... De biztos csak pech..

Ja, 30mmes páncéllal 85ös ágyúval tier 6ban 😄

darki81
│ _______
<█۞███████>▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃▂
▄▅███WoT██████▅▄▃▂
I███████████████████]
...◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nemsoka jon a Type 62. Na akkor lesz meg siras. Bar szerintem csak ingyen frag lesz. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

7.1ben már fogsz velük találkozni, és akkor már nem lesz akkora pofájuk 😄

Eagle16
Jah, kár hogy T9 med-ben nem találkozhatsz Type-59-cel, mert a type MM besorolása Tier 9-10, a T9 med.-é meg Tier 11-12.

Én ha T-54-el megyek akkor érdekes módon egy darab Type sincs a csatában.

Naja😄 Én is mindig találkozok velük t-25el(pedig ez is prém de ótvar a matchmakingje), elegem lesz váltok e-50re és akkor fordul a kocka hirtelen<#nevetes1>
Már közel sem SOS a sebesség, de ha még mindig nem jöttetek volna rá menjetek a Menü -> Beállítások -> Irányítás fülre, ott srcollozzatok teljesen lentre. Alulról az utolsó fõ rész Beszéd és ott kattints a téglalapra és ott be tudsz állítani egy gombot és azt megnyomva tudod majd használni a beszédet.

Nem szeretem a tájposokat én se mert többsége megy mint a vadbarom,de szerintem igazuk van. Miért változtatnak rajta azután, hogy kifizették? Ez aljas húzás. A wg cseszte el az elején.

szabii98
Ha a PZ38ra érted. Sértetlenül állt egy szikla mögött.
Én meg bekaptam jó pár lövést .

I met God. She's black

patchaou
Amikor az M3 Lee a felsõ harmadba kerül, akkor brutális dolgokat mûvel. Rövid gyors replay himmelsdorfi ütközetrõl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sebesült lövész, eltört ágyúcsõ, adrenalin és balszerencse?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

szabii98
Ajjj. Látom ma kifogom a balfaszokat.
StuGgal kempelek a hegyen Redshire, szép lassan 3 kill.
Jönnek az enemik a PZ38unk pedig balfasz és nemtudja meglõni a foglalókat. Az ilyen miért játszik? 2 méterrel mellé lõtt pedig 3an álltak egymás mellett...

I met God. She's black

A type59 szerintem is brutális mellényulúlás volt a készítõk részérõl. Annó meg is kérdeztem Overlordot a topikjában, hogyan kerül egy 1959-es kínai tank a második világháborús tankok közé. Az volt a válasza, hogy a Tájp a T-54 másolata, tehát negyvenes évekbeli technológia. Ugyanitt megkérdeztem azt is, számíthatunk e M-60asra és Leopard1esre a Tájp mintájára, de attól már kategórikusan elzárkózott, mondván hogy az már 50-es évekbeli fejlesztés.

Amúgy ha jól tudom a következõ patchben a Tájp matchmaking értékét ugyanolyanná teszik, mint a többi Tier8 mediumét, szóval gyakran mennek majd durva nagyvasak ellen is. Akkor már jóval kevesebb fog belõlük közép tieres csatákba jutni.
És akkor majd megmutathatják, mit érnek igazi ellenfelek ellen.
(Hivatalos topikban már megy is a sirákozás, hogy pénzvisszafizetést akarnak, mondván õk a Tájpot azért vették, hogy kis T5-T6 tankokat molesztálhassanak vele büntetlenül, nem azért hogy a csúnya E-100, E-75 és E-50 ellen kelljen bizonyítaniuk a nemlétezõ képességeiket. Szerintem ez remekül mutatja a Tájp userek többségének színvonalát. Itt is volt egy barom tegnap, aki büszkén linkelte be, hogyan gyõzõtt le minden képességét latba vetve néhány tier5-6 tankot)

patchaou
Tetszett 😊 Ahol az elején voltál az E-75-ellen az a hely számomra tabu. Mindegy honnan indul az ember, ha nincs megbízható segítség a faluban, akkor nagyon ritkán lehet kitörni. Sajnálom, hogy aki kilõtt arra nem volt rálátásod 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valamiert irital engem, hogy egy atlagnal jobb jatekos is mint te siman lenyeli ezt az elferditett uzleti modelt. De most komolyan. Ez minden csak nem free-to-play. Es azert nem, mert a f2p-ben a microtranzakcio valasztas kerdese, es ugy kivanjak osztokelni a vasarlokat hogy az itemshopba minnel csabitobb dolgokat tesznek rendszeres idokozonkent. Ellenben NEM basszak el az itemshopon kivul a jatekot csakazert hogy folyamat itemshopos cuccbol keljen kompenzalnod a jatekelmenyt. Es meg egy aprosag, van atjaras a jatekbeli currency es az itemshop currency kozott, AH(aukcioshaz) ahol bejon a frrss jatekos akinek van itemshop currencyje de nincs jatekbeli penze mert frissen kezd, es AHban eladja a goldjat silver-ert(WG currency-k). Anno meg betaban ez is meg volt igerve, de persze ha ez megvalosulna ingame, mint a tankok vagy legenyseg vagy modulok AH-n keresztuli cserebereje akkor a WG visszaszorulna varakozo allaspontra, nem tudna kenyszeriteni senkit a folyamatos premium vasarlasra, akkor lenne jatek gazdasag, ingame cserebere meg jatekbeli elet is. Momentan nincs, csak az instanceolt battle-k es a forumos peniszmeregetes...
Ezt a replayt érdemes megnézni, kikaptunk, de elég jó köröm volt ennek ellenére, ha nem lett volna a 2 <#kocsog> GW panther, megnyertem volna simán.

Elején tekerjetek mert kemp fesztivál volt 😄

Vereség
Csata: Mines 2011. december 30. 8:03:33
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 198
Szerzett kredit: 63 271
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

popey8
Hm, valszeg félreértettem vmit. Akkor mi a fene akar lenni az a "wot szerver" kiírás a csata gomb felett?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem bántani! 😛
Megtért (Meg van az S70 az IS-4-re).
És imád trollkodni (na de mivel is?!).
Ma még nevetett is. Legalábbis azt hallottam 😄
Szerintem õ Tuvok, csak álnéven.

Azt hiszi nem ismeri fel a rendszer ha nevet változtat...

nick: brodego
E75 300 csata, winrate:38% ezt hogy? nagyjából minden csatában a legelején ragequit-et kell nyomnia, hogy ezt összehozza

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem volt 3001H-m, nem olyan rossz az. Igazi nyûgöm az volt vele, hogy a remek mozgékonyságához nem társult gyors fejlesztett torony. Olyan üss és fuss tank, mint a T20, csak hull down nélkül...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen a fórum profil az elsõ reg-et mutatja.

Szerintem még senki sem vette meg EU szerveren. 😊

Köszönöm, és sok szerencsét hozzá. Igazából én se fogom talán soha elérni az a statisztikát, amit el szeretnék, de szerencsére már sikerült megközelítenem. Õszintén szólva nem is igazán bánom, mert így legalább biztos lesz valami, ami ösztökél arra, hogy jobban játsszak. 😊

Plata; Fórum profilnál, ha minden igaz.

Szakesz te tényleg nyomtad!Tisztellek mert nem vetted meg az AMX-et!
Hol kell azt nézni?Mert a saját profilomon ez van:Registered: 13.04.2011
Bétában is lejátszottam több mint 3k csatát.Emlékeim szerint,és sokkal korábban regeltem.

És hol találom azt, mert én csak amióta nyílt lett azt az idõ pontot látom.Arra emlékszem míg beta volt addig 1500-2000 parti biztos volt.
De mindegy csak érdekesség képen megnézném az összeset is.De szerintem a nyílt után más nevem lett!De ez is mindegy...legyél te a nyerõ!
Gottfried
Jut eszembe....Szakesz,neked már régen gratulálni szerettem volna a teljesítményedhez,nagyon impozáns a karaktered.Elnézegettem egy jó fél órát a különbözõ tankokkal elért eredményeid és azt hiszem kitûzendõ (de soha nem elérhetõ) célként lebeg a szemem elõtt egy hasonló stat. :-)

A félreértések elkerülése végett, még mielõtt mindenkibõl idióta válna. Kokos valószínûleg az ingame statisztikánál nem véli felfedezni a 2011 április elõtti regisztrációjának idõpontját, de mint tudjuk, a honlapon ezt már feltünteti. Szóval valószínûleg rácsodálkoznánk ama remek statisztikával rendelkezõ játékos helyezéseire, aki már azelõtt nyomta, mielõtt mi egyáltalán azon gondolkodhattunk volna, hogy melyik tankot vegyük meg. Persze csak ha méltóztatik megosztani velünk ingame nicknevét. 😊

Persze igazad van!
De ez a játék annak idején nem így indult.Ez kimondottan II. világháborús tankos játéknak indult.Volt olyan,hogy rosszul adtak meg egy paramétert a tanknak már elnézést kértek!És javították.....erre most mi lett belõle egy type-59 harcol egy PZIV-el!
Mondjuk abban igazad van, hogy ha nagyon megnehezítik a kis tankokkal rendelkezõ játékosok dolgát, akkor nagy valószínûséggel abba fogják hagyni, és nem fizetnek a játékért. Ellenben azért nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, mert ha meg túl könnyûvé válna a tier 5-6-os tankokkal az élet, akkor a játékosok rájönnének erre, tehát nem költenének prémium accountra, tankra stb., hogy ki tudják fejleszteni a tier 9-10-es tankokat, ne adj isten tier 8-as artyt. 😊

Pf...
Többet tényleg nem fárasztom magam veled.
1 Látni az adatlapon ha valaki ment a bétával.
2 Még az is kiderül belõle, ha többet ment mint 1k kör és régebben regisztrált mint január ha jól emlékszem (ebben az idõpontban nem vagyok biztos)
De nem ez lenne a lényeg.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy neked a játékban is ugyan ez a nick-ed.

Minek!!Az adatlapon nem látod,hogy már nyomtam a beta-t is.Ez a játék addig volt jó míg ki nem jött a type-59-es.A sok nyomi már rajta is volt inkább fizetett csak,hogy király legyen!