World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden pattogott róla
Mindent átlõtt
Kurva pontos volt
Ahoz képest hogy milyen nehéz jól mozgott
Most minden átlövi
Nem rossz a gun de fényévekre van attól ahogy kijött
Mozgékonysága egy döglött elefánté!! 6-7-el megy fel egy dombon lol
A credit szorzója is bántva lett.. régen volt 140k vereségem most egy nagyon jó körrel talán gyõzelemmel elérem😊
Le írva soha nem volt hogy mint piszkáltak rajta, de ugye nem hisszük el hogy csak azok a változtatások vannak amik a patch notesban benne vannak😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
WoT: Nishizumi77
Ugyanolyan mint volt.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ilyen rossz sorozatom még nem volt,ennyiszer még soha nem rakott össze totál idiótákkal.Az utolsó csatában pár perce,3 ellen még 8-an voltunk campinovkán.Erre az idióta banda elindul középen elõre.Egy perc múlva már csak egyedük voltam a ferdivel,amit persze perceken belül bekerítettek és már vége is volt....
Szóval 11 csata,1 gyõzelem......
Remélem azért lesz majd jobb is :-)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Szerintem 10k gold lenne a megfelelõ ár érte, és az MM besorolását fentebb kell vinni. (ezt meg is teszik a következõ patchben)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Rendben tegyék be, de akkor adják oda a T54 full. ágyúját hozzá.
Szerintem 😊
kisdexter: akkor kapod meg, ha az Is-4 a garázsodban áll majd a patch érkezésekor.
Amúgy meg T-44-essel nem csinál ilyet az MM:
A Löwe-t mikor is nerfelték? Én még akkor vettem mikor olcsóbb volt, és szerintem tök ugyanolyan.
Kifejleszthetem Is-4-el az IS7-et és akkor is megkapom majd az IS4 tier10 változatát igaz?(pénzem nem lenne megvinni az is7-et, csak mivel ha elit a jármû akkor gyorsíthatnám a másodlagos skillt) Úgy gondolom elég csak majd a garázsban állnia, de erõsítsétek meg kérlek 😊.
7.0 óta nekem is az a véleményem nagyon sokat erõsödött az IS4 még 6.7-ben vitte a pénzt, most átlag 10k-t hoz prémium nélkül, úgy hogy az átlagosnál egy kicsit tartom magam jobb playernek 😊 Az artyk is alig sebzik ha mellé megy, persze ha telibe küldenek akkor sokszor lesz a fullhp-bõl 0...<#csodalk>#csodalk>
Szakesz megnéztem én is a statodat le a kalappal!!<#eljen>#eljen> Lenne egy kérdésem is, ha megveszel egy új tankot akkor kifejlesztesz hozzá mindent freebõl v. a tankkal szerzed meg és így is képes vagy 60%-os nyerési arányra? Illetve minden tankodra vásárolsz kiegészítõket, nyilván olyanra kérdezem amiket meg is tartasz?
T34-rõl meg tegyetek fel jó replay videókat, még nagyon messze vagyok tõle, m6-hoz is kell még 6k free xp 😄, de kitûztem a célt hátha sikerül elérni mielõtt prémium lesz és talán akkor neki is feljebb viszik a credit szorzóját.😊
Más. Azt viszont észrevettem, hogy amilyen kemények lettek az orosz tankok, annyira sûrûn kapunk vele ammo rack-et. Klántársam 2 egymást követõ meccsen is kapott, mindjárt elsõre, õ IS-4-el megy. Én is sûrûn kapok... De biztos csak pech..
<█۞███████>█۞███████>▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃▂
▄▅███WoT██████▅▄▃▂
I███████████████████]
...◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Én ha T-54-el megyek akkor érdekes módon egy darab Type sincs a csatában.
Én meg bekaptam jó pár lövést .
I met God. She's black
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
StuGgal kempelek a hegyen Redshire, szép lassan 3 kill.
Jönnek az enemik a PZ38unk pedig balfasz és nemtudja meglõni a foglalókat. Az ilyen miért játszik? 2 méterrel mellé lõtt pedig 3an álltak egymás mellett...
I met God. She's black
Amúgy ha jól tudom a következõ patchben a Tájp matchmaking értékét ugyanolyanná teszik, mint a többi Tier8 mediumét, szóval gyakran mennek majd durva nagyvasak ellen is. Akkor már jóval kevesebb fog belõlük közép tieres csatákba jutni.
És akkor majd megmutathatják, mit érnek igazi ellenfelek ellen.
(Hivatalos topikban már megy is a sirákozás, hogy pénzvisszafizetést akarnak, mondván õk a Tájpot azért vették, hogy kis T5-T6 tankokat molesztálhassanak vele büntetlenül, nem azért hogy a csúnya E-100, E-75 és E-50 ellen kelljen bizonyítaniuk a nemlétezõ képességeiket. Szerintem ez remekül mutatja a Tájp userek többségének színvonalát. Itt is volt egy barom tegnap, aki büszkén linkelte be, hogyan gyõzõtt le minden képességét latba vetve néhány tier5-6 tankot)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elején tekerjetek mert kemp fesztivál volt 😄
Vereség
Csata: Mines 2011. december 30. 8:03:33
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 198
Szerzett kredit: 63 271
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Megtért (Meg van az S70 az IS-4-re).
És imád trollkodni (na de mivel is?!).
Ma még nevetett is. Legalábbis azt hallottam 😄
Azt hiszi nem ismeri fel a rendszer ha nevet változtat...
E75 300 csata, winrate:38% ezt hogy? nagyjából minden csatában a legelején ragequit-et kell nyomnia, hogy ezt összehozza
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Plata; Fórum profilnál, ha minden igaz.
Bétában is lejátszottam több mint 3k csatát.Emlékeim szerint,és sokkal korábban regeltem.
De mindegy csak érdekesség képen megnézném az összeset is.De szerintem a nyílt után más nevem lett!De ez is mindegy...legyél te a nyerõ!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
De ez a játék annak idején nem így indult.Ez kimondottan II. világháborús tankos játéknak indult.Volt olyan,hogy rosszul adtak meg egy paramétert a tanknak már elnézést kértek!És javították.....erre most mi lett belõle egy type-59 harcol egy PZIV-el!
Többet tényleg nem fárasztom magam veled.
1 Látni az adatlapon ha valaki ment a bétával.
2 Még az is kiderül belõle, ha többet ment mint 1k kör és régebben regisztrált mint január ha jól emlékszem (ebben az idõpontban nem vagyok biztos)
De nem ez lenne a lényeg.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy neked a játékban is ugyan ez a nick-ed.