World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Csaby
Tuti kapok valami kurva nagy ruhát a következõ meccsre😄
Kiváncsi leszek mire lesznek jók a franciák az eu szerveren...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De sajnos a 100k free xp-t nem sikerült kigazdálkodnom, holnapig csak a 98k teljesül, de így is a motort leszámítva közel fullos ARL-44-be fogok tudni ülni. A klánból hárman is t6-al fogunk kezdeni, megyünk is vele companyba, kíváncsi vagyok hogy fog KV-3 ellen teljesíteni.
Csaby
Német tree artyt leszámítva fullos, Amcsiknál T28 és pershing van T34 mellett, arty nem érdekel, csak a német mert arról az ágról mindnet ki akarok fejleszteni.
Ruszkiknál meg IS-4 és T-44 ami van. De tovább nem akarok foglalkozni ezzel az ággal, majd ha kijön a 7.3 a heavy variálásokkal majd akkor az újakat tolom.
Úgyhogy dióhéjban: Nagyon jól jön a 7.1 nekem 😄
WoT: Nishizumi77
Épp mire feladtam a reményt, wargameing nyomott egy Trolololot 😄
Van ágrajz!!
de az ágrajzon rányomsz a nevednél lévõ vs feliratra és ott meg tudod nézni
Emancipate yourself from mental slavement!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
/tudomm, de így jobban hangzik szvsz 😄/
I met God. She's black
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Emancipate yourself from mental slavement!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyszerûen harmatgyenge az a gép.
Igaz, hogy megvan a minimumkonfig de a WG által kiadottnak a valósághoz kevés köze van.
Van most valami jó leárazás / event?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"