World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kitolom mindig free xpbõl mert ezek az alacsony tier francia tankok fosok.
AMX38 medium tank 22vel megyek szembõl még a mardert se üti és ezzel nyírjak ki vkit? Hát nevetséges.

Nálam valami gebasz van. Nem tudok belépni. Kéri a jelszót,kattintok a csatlakozásra,erre kiírja,hogy frissítsem az alkalmazásomat. Rákattintok ,hogy újratölt,és eltûnik az ablak.
Na majd ha hazaérek...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

én már el is adtam a pöcsbe és ugrálok free exp-bõl..remélem az 5ös pénzszerzõ tank már használható lesz 😊
Attól függ mit használtál az enyémek hibátlanul mennek.

Jah megjöttek a franciák az ovis zokniagyúak is megjöttek.

Szivesen,máskor is<#eljen>
Köszönöm<#worship>
patchaou
A kis tier most olyan mint valami francia polgárháború. Egy-két tank kivételével francikkal van tele minden csata. Célkeresztbõl sem ártana egy újabb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
De, megy rendesen ahogy kell.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A hiba nálad van mert beraktam ami a 0.7.0-án volt és gond nélkül megy.

Ja és már vannak akik T1-be kempelnek. Anyám...

SirAlo
Megkaptatok a premi tankot? Mert en nem es nem fogadja mar el a kodot se😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

1 hete nem játszottam, és a fórumon sem jártam, nagy volt az újévi nyüzsgés 😊 Erre mikor újra belépek, egybõl a franciák fogadnak... ez ám az égi jel, hogy a mai napot át kell játszanom 😄

http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=6604&k=80
Parancsolj
Na el is értem a napi adok-veszek limitet a rohadt trakik miatt,még jó hogy van 3 üres helyem így haladhatok tovább...

patchaou
már aktiváltam az új cuccot, de legközelebbi javítás elõtt kimásolom a szükséges file-t.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
csak a franciatankoknál nem jelez semmit
Én szerettem csak az a gond hogy nem tudom honnan töltöttem le <#shakehead>Ha tud valaki lineket az irjon lécci<#worship>
Eagle16
Mûködik a régi 0.7.0-ás OTM, most néztem meg.

Másold be újra...
patchaou
Annyira jó az a magyar szinkron hogy hiányzik? Én már unom a Duke-ot is, úgyhogy egy ideig lehet meghagyom ezt az eredetit.

Hát szerintem is kemény a H35 ki is toltam freebõl inkább mert szar.

Sippie
mekkora epic ez a H35, 60 ammoval indultam elõre kampinovkán elsõ lövéssel felgyújtottak leégett minden, maradt 5 hpm, utána 3x lõtték el az ágyúm, vagy 5x a láncom, de képtelenek voltak kinyírni, még meg is kerültek 😄 maradt 5 töltényem
Na elsõ menet egybõl Tier 2-vel indultam(D1) 6 kill-vereség...(majdnem mindenki franciát tol de játszani velük nem tudnak...)

A magyar szinkron el tünt
bedy68
bocsika nem olvastam vissza<#schmoll2><#kocsog>

Gördülő kövön nem nő moha

bedy68
tölthetõ a frissítés

Gördülő kövön nem nő moha

patchaou
lehet, még nem próbáltam. Nem azt mondtam hogynem megy, csak tökölni kell megint a beállítással.

Azt írja, hogy a vásárlás még nem mûködik, amíg karbantartás folyik. Ezért szeirntem a NEWYEAR kód sem megy. Délután már lehet próbálni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Eagle16
Ez nem megy? 0.7.1

mi az otm eredeti honlapja?

És IS-4 et 50%ról 3 lövéssel vitte 3%-ra szembõl mire az lõni tudott egyet..érdekes lesz ez😄
patchaou
Én sem pocsékolok freet rájuk. Elsõ csatával nekem is ki lett maxolva tier1-es 😄 Free-t meg inkább majd az is-4-en költöm el.

patchaou
Fasza, lehet megint újra tökölni az OTM-el 😄

Az elsõ csatában egy AMX50 120 jött szembe, a srác annyit mondott, hogy free xp😄 (Tier 9)
Sippie
hát elsõ csatában az elsõ tankkal én ki is maxoltam. Gondolom pár tierig nem lesz nehéz eljutni, én nem pazarolnám a free xp-t de ahogy érzed, ha dugig vagy addig vidd ameddig tudod 😄
Nah most lenne kérdésem hogy meddig érdemes free xpbõl kitolni a franciákat. Én nem toltam teszten szal érdemes vmelyik kis tankkal tolni vagy sem? Med ágra szeretnék menni.

Sippie
hmm, az overtargetmarkers frissítésre szorul
Eagle16
Lehet hogy lesz új kód azok miatt, akik már beírták véletlenül a patch elõtt.

a "NEWYEAR" kód miért incorrect?
még nem használtam ..

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Looserke
miért ír incorrect kódot nekem a NEWYEAR-ra ha most akarom elõször beírni?

Eagle16
Jah, már mûködik, lehet jönni játszani.

HAHA megkaptam +1 hellyel! ZSÍÍÍÍR 😄

lipovics
Sziasztok!

Van valahol táblázat, hogy a tankokat hol kell sebezni? Tier7-tõl fölfele érdekel a dolog.
Adj nevet privátban és felveszlek ismerõsnek. Amúgy T7-et tolom mert rá kéne gyúrni gyorsan a T34-re meg a T30 kifejleszteni legalább. Meg Is4 is jóvóna 😄

7.1tõl kezdve találkozhat T10ekkel is, úgyhogy felköthetik a gatyájukat.

WoT: Nishizumi77

Looserke
csak szólok, hogy megy a játék 😊

Maximum battle level for "Type 59" increased by 1;
most még 1-el feljebb?

War. War never changes...

Yan
ki 😊
de mi lesz a prémmel?

&#165; xfire: kistekila

Milyen patch jön? Mi lesz benne?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-